Faptul ca masinile sunt deblocate pe parcurs este un lucru bun, modul in care acestea apar insa eu il vad ca pe un dezavantaj. Trebuie sa verifici UCD cam dupa fiecare cursa. Acesta se schimba complet la fiecare 6 curse dar daca gasesti o masina scumpa, nu ai timp sa strangi bani pentru ea. Eu il verificam cam o data la 2 curse si strangeam bani prin seasonal events. Era destul de deranjant sa intru de fiecare data.
Am lvl 34-35 si peste 700 de masini adunate in 3-4 luni de zile.
Cauta pe internet solutii sau tips and tricks pentru deblocarea circuitelor si masinilor. Orice masina ai in garaj poate fi trecuta ca "favourite" si poate fi folosita in arcade.
Acum, dupa cateva luni in care am jucat aproape zi de zi, am observat ca Gt5 nu are foarte multe defecte dar are cateva minusuri semnificative:
Interiorul lipsa (rau pentru cei care folosesc volan), sunetul slab(nu intretine placerea condusului), modul de avansare in cariera,(personal il gasesc foarte stupid. Cursele nu au nici o legatura una cu cealalta) AI (probabil cel mai important aspect, AI-ul este degeaba pe circuit).
Apoi mai sunt 2 lucruri care pe mine m-au deranjat teribil. Primul ar fi sistemul de (a)tuning, (b)setup si (c)Performance Points.
(a)Pagani Zonda R, Ferrari Enzo, Lexus LFA, TVR Cerbera 12 tunate pentru drift. Desi initial vroiam sa prind un loc cat mai bun in seasonals, am renuntat dupa ce am vazut masinile cu care participau ceilalti. Am insa un setup Dumnezeiesc pentru Supra RZ, in jur de 600 de CP, Sports Hard, - just like the real thing.
(b)Cu un setup bun reusesti sa scoti chiar si cu cateva secunde mai putin pe tur. O masina stock nu se va apropia niciodata de timpul uneia modificate (fara cai putere in plus ci doar LSD, Suspensie si Dispozitivul de franare). Uitati-va in clasamentele din seasonal events.
(c) In 450, 500 si 650 exista doar 10-12 masini cu care poti castiga orice cursa. Restul celor 990+ masini sunt degeaba.
Al doilea lucru care m-a deranjat a fost trecerea de la controller la volan. Masinile erau setate pentru controller iar manevrarea lor din volan era imposibila. De la rotatia de 90 grade in joc la cea de 900 de grade a volanului era o diferenta de la cer la pamant. Pana nu am modificat suspensia, nu am reusit sa conduc nici o masina. Ar fi trebuit sa aiba optiunea de a face trecerea de la 90 la 900 si invers. Ca sa intelegeti exact ce vreau sa spun ganditi-va la monoposturile de formula 1. Volanul acestora se roteste la 90grade. Va imaginati ce ar insemna rotirea la 900grade (2 ture si jumatate)?
Pe partea cealalta nu ai cum sa nu apreciezi calitatile jocului:
Colectia de masini, acuratetea circuitelor, feedback-ul foarte bun, realismul sau mai bine spus imbinarea de arcade si realism, calitatea video, grafica si framerate-ul foarte mare, optiunea de 3D, etc
Later Edit. @bbi. Te invit sa conduci orice masina doresti cu ABS-ul setat la 0 apoi vei intelege de ce ai nevoie de aceste optiuni. La fel si in cazul Skid Recovery sau ASM. Intreaga masina trebuie simtita din volan, in functie de feedback. In realitate simti imediat ce spatele fuge intr-o directie dar in joc este imposibil. De aceea ai nevoie de aceste setari.
Bookmarks