Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 228 of 246 FirstFirst ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 ... LastLast
Results 4,541 to 4,560 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4541 SP
    Member Hazer's Avatar
    Luni ar trebui să-mi sosească și mie Gran Turismo-ul. Este ceva ce ar trebui să știu de la-nceput (i mean, setari pentru mașină, cauciucuri etc.)? Am văzut că există mașini standard și premium.. bănuiesc că pot alege direct ce vreau și nu trebuiesc cumpărate modelele premium.

Sunt foarte hyped momentan, mai ales după ce am ascultat acest Vtec de la Integra.

2. #4542 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Sunt 2 moduri prin care poti incepe: Classic si Fastforward
    In modul classic trebuie sa faci cursele din A-Spec si B-Spec, sa strangi bani, sa cumperi masini bune si sa cheltui cat mai putin pe upgrade-uri pentru ca vei avea nevoie de foarte multe tipuri de masini (FF,FR, MR; Turbo, Boxer; pentru circuite de viteza, pentru circuite tehnice, etc) Nu te apropii de seasonal events. (unii ar fi nemultumiti de modul de avansare precum si de creditele si experienta acumulata, acestea fiind prea mari)

In fastforward, strangi bani pentru orice masina(10-20k, preferabil una cu manevrabilitate bunicica) o duci in 450pp(inca vreo 10k), intri in seasonal events, faci o cursa, castigi (150-200k), reiei, adio probleme. (unii ar putea fi nemultumiti de scurtatura asta pentru ca se duce tot farmecul jocului.

3. #4543 SP
    Member Hazer's Avatar
    Oh, interesant. Cred că o să aleg Classic totuși. Good to know though!

4. #4544 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Orice path ai alege tot te vei intoarce la Classic ca te vei plictisi si vei vrea ceva diferit de seasonals...

5. #4545 SP
    Member Hazer's Avatar
    Am observat. Astăzi mi-a sosit și mie jocul, sunt pe la levăl 6, dar mai am mult de-nvățat. Mă puteți adăuga pe PSN: HazerDude. Deocamdată nu cred că am nicio șansă �ntr-un meci online, dar pe viitor..

6. #4546 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Daca ai probleme cu controlul masinilor iti recomand sa pui cauciucuri Racing la toate care au peste 200 CP. Si iti recomand sa mergi pe modul classic, pentru ca scopul jocului e sa te distrezi si sa conduci cat mai multe masini, nu sa termini repede event-urile, eu pana acum ( level 32 A-Spec parca) am peste 100 de masini.

7. #4547 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    suprinzator pentru altii insa ar fi trebuit sa fie un patch pentru deblocarea tuturor masiniilor si circuitelor de la inceputul jocului.
    Sunt mai multe categorii de persoane care joaca acest joc. unora le place varianta classic tip NFS, iar altora ca si in cazul meu ca o relaxare cand am timp pur si simplu vreau sa joc 20min sa imi aleg o anumita masina si un anumit circuit fara restrictii fara batai de cap ca trebuie sa acumulez Cr. sa vand, sa cumpar etc.
    Doresc pur si simplu un joc racing sa se apropie cat de mult de realitate. Astept cu nerabdare asseto corsa care promite a fi cel mai realistic joc.

8. #4548 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    foloseste-l in modul Arcade atunci...
    Assetto Corsa va fi exclusiv PC

9. #4549 SP
    bbi
    iar in modul arcade crezi ca totul este deblocat? circuitul top gear si Ferrari 458 italia nu exista in acest mod pana nu sunt deblocate

10. #4550 SP
    acum si tu....nici in NFS nu erau toate deblocate pana nu parcurgeai nu stiu ce events-uri bla bla..
    e clar ca nu-i pentru tine jocul asta este un joc imens care te tine activ si te face sa descoperi din ce in ce mai mult, intelegi...?

11. #4551 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pentru mine, deblocarea mașinilor pe parcursul jocului este un factor foarte important. Altfel m-aș plictisi foarte repede și probabil nu l-aș mai juca după c�teva zile.

12. #4552 SP
    Sunt de aceiasi parere, asta este farmecul evolutiei in joc

13. #4553 SP
    bbi
    comparatia cu NFS am facut-o in modul negativ. adica jocurile de tip NFS nu imi plac si ma asteptam ca GT5 sa fie un joc sau mai exact cum spun ei un simulator original. in fine...

cat despre unele optiuni ca: skid recovery force si steering sensitive iar este o mare prostie. Daca conduci una din aceste masini nu cred ca poti sa iti setezi aceste optiuni.

eu am cumparat jocul asta mai mult pentru a invata cateva circuite ca de exemplu monza, si cum se comporta un M3 si un STI in conditii normale exact ca o masina reala

14. #4554 SP
    probabil ca daca in viata reala ai conduce masina cu un Controller de PS3 ci nu cu volanul, o sa avem si Skid Recovery settings

15. #4555 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Faptul ca masinile sunt deblocate pe parcurs este un lucru bun, modul in care acestea apar insa eu il vad ca pe un dezavantaj. Trebuie sa verifici UCD cam dupa fiecare cursa. Acesta se schimba complet la fiecare 6 curse dar daca gasesti o masina scumpa, nu ai timp sa strangi bani pentru ea. Eu il verificam cam o data la 2 curse si strangeam bani prin seasonal events. Era destul de deranjant sa intru de fiecare data.
    Am lvl 34-35 si peste 700 de masini adunate in 3-4 luni de zile.
    Cauta pe internet solutii sau tips and tricks pentru deblocarea circuitelor si masinilor. Orice masina ai in garaj poate fi trecuta ca "favourite" si poate fi folosita in arcade.

Acum, dupa cateva luni in care am jucat aproape zi de zi, am observat ca Gt5 nu are foarte multe defecte dar are cateva minusuri semnificative:

Interiorul lipsa (rau pentru cei care folosesc volan), sunetul slab(nu intretine placerea condusului), modul de avansare in cariera,(personal il gasesc foarte stupid. Cursele nu au nici o legatura una cu cealalta) AI (probabil cel mai important aspect, AI-ul este degeaba pe circuit).
    Apoi mai sunt 2 lucruri care pe mine m-au deranjat teribil. Primul ar fi sistemul de (a)tuning, (b)setup si (c)Performance Points.
    (a)Pagani Zonda R, Ferrari Enzo, Lexus LFA, TVR Cerbera 12 tunate pentru drift. Desi initial vroiam sa prind un loc cat mai bun in seasonals, am renuntat dupa ce am vazut masinile cu care participau ceilalti. Am insa un setup Dumnezeiesc pentru Supra RZ, in jur de 600 de CP, Sports Hard, - just like the real thing.
    (b)Cu un setup bun reusesti sa scoti chiar si cu cateva secunde mai putin pe tur. O masina stock nu se va apropia niciodata de timpul uneia modificate (fara cai putere in plus ci doar LSD, Suspensie si Dispozitivul de franare). Uitati-va in clasamentele din seasonal events.
    (c) In 450, 500 si 650 exista doar 10-12 masini cu care poti castiga orice cursa. Restul celor 990+ masini sunt degeaba.

Al doilea lucru care m-a deranjat a fost trecerea de la controller la volan. Masinile erau setate pentru controller iar manevrarea lor din volan era imposibila. De la rotatia de 90 grade in joc la cea de 900 de grade a volanului era o diferenta de la cer la pamant. Pana nu am modificat suspensia, nu am reusit sa conduc nici o masina. Ar fi trebuit sa aiba optiunea de a face trecerea de la 90 la 900 si invers. Ca sa intelegeti exact ce vreau sa spun ganditi-va la monoposturile de formula 1. Volanul acestora se roteste la 90grade. Va imaginati ce ar insemna rotirea la 900grade (2 ture si jumatate)?

Pe partea cealalta nu ai cum sa nu apreciezi calitatile jocului:
    Colectia de masini, acuratetea circuitelor, feedback-ul foarte bun, realismul sau mai bine spus imbinarea de arcade si realism, calitatea video, grafica si framerate-ul foarte mare, optiunea de 3D, etc

Later Edit. @bbi. Te invit sa conduci orice masina doresti cu ABS-ul setat la 0 apoi vei intelege de ce ai nevoie de aceste optiuni. La fel si in cazul Skid Recovery sau ASM. Intreaga masina trebuie simtita din volan, in functie de feedback. In realitate simti imediat ce spatele fuge intr-o directie dar in joc este imposibil. De aceea ai nevoie de aceste setari.

16. #4556 SP
    bbi
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Assetto Corsa va fi exclusiv PC
    Stiu ca este exclusiv pentru pc insa nu ma deranjeaza. conectez laptopul la TV iar volanul la laptop si cam tot aia e. daca un joc e bun merita sa faci unele sacrificii. nu pot sa spun cat de bun este pana nu apare insa aceasi companie KUNOS Simulazioni care au dezvoltat si Ferrari Academy dezvolta si Assetto Corsa si daca e la fel de bun ca si Ferrari Academy care l-am jucat atunci cu siguranta o sa imi placa

@mihai1: jocul nu reflecta realitatea si iti spun si de ce. ex: la subaru impreza STI dupa cum bine stii tractiunea este setata la 40% fata si 60%spate iar daca doresti in timpul jocului poti schimba aceste valori manual pana la 35% fata si 65% spate sau 50% 50% fata spate. insa subaru are un sistem de tractiune foarte avansat tehnologic iar in viata reala isi schimba aceste valori in functie de situatie daca in primul viraj are tractiune 50 - 50, in al doilea viraj poate sa aiba 40 - 60 fiind in modul automat. asa ceva nu gasesti in joc. am dat exemplu acest STI pentru ca am avut ocazia sa conduc aceasta masina si tot pe un circuit iar diferenta este mare indifierent cu ce anvelope setezi aceasta masina in joc.

17. #4557 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    mai dar nu vreti sa va duca si la scoala/serviciu masinile din gt5? tot cautati nod in papura. e un joc, cel mai complex joc cu masini de pe Ps3

18. #4558 SP
    Junior Member Dinamo38's Avatar
    salut sunt nou si cei care juaca gran turismo 5 dati add psn id DinCatDrag

19. #4559 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Si eu,dati add pentru GT5 si FIFA12

20. #4560 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 228 of 246 FirstFirst ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 ... LastLast