Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 37 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #421 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    dude WHAT is UP with his groin ?

lol

2. #422 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    bine dotat

3. #423 SP
    cred că e de la radiații.

4. #424 SP
    derp.
    Attached Images Attached Images eu.png

5. #425 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ok...incep prin a spune ca schita NU este a mea...am bagat repede in google ceva sa pot exersa culorile, brushuri, etc. in PS.
    asta a iesit. atasez si originalul. mai aveam de facut cateva chestii cu el, dar am gresit la un moment dat si nu am mai avut ce face.
    Attached Images Attached Images dark_stalker.jpg dark_stalker2.jpg

6. #426 SP
    daca va place, puteti sa-l si votati pe threadless.
    Attached Images Attached Images smf.png nopeach.png

7. #427 SP
    Junior Member zupergaby's Avatar
    sus cu inca una...facuta in pasteluri uleioase...astept pareri
    Attached Images Attached Images p050111_13.46.jpg p050111_13.48.jpg p050111_13.46_-04-.jpg p050111_13.46_-03-.jpg p050111_13.46_-01-.jpg p050111_13.46_-02-.jpg

8. #428 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ferrari 599. Modelul este gratis pe Deviantart. Renderurile facute de mine. Teste.
    Attached Images Attached Images ferrari1.14.jpg ferrari2a.16.jpg untitled.10.jpg untitled.11.jpg ferrari99.19.jpg lala.18.jpg

9. #429 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

Concurs

O super oportunitate.
    Dacă eşti artist 2D sau 3D pasionat sau profesionist, avem un concurs pentru tine: Design Your Hero, organizat de Gameloft Romania. Mai exact, un maraton de două zile �n care vei avea la dispoziţie tot ce �ţi trebuie ca să creezi unui personaj de joc video. C�ştigătorul va fi premiat cu o tabletă Cintiq12WX, plus Painter 11 sau Zbrush 4, la alegere.

Designul de personaje este esenţial �n crearea jocurilor video; e greu să-ţi imaginezi Gears of War fără Marcus Fenix, Uncharted fără Nathan Drake sau Tomb Raider fără Lara Croft. Jocurile sunt definite de protagonistul lor, acesta conţine esenţa universului �n care se desfăşoară acţiunea, de aceea e nevoie de creatori de personaje care vor să lucreze cu uneltele cele mai moderne, care au o viziune sofisticată, originală, dar şi adaptabilă la cerinţele publicului.

La Design Your Hero poţi să dovedeşti că ai aceste calităţi şi să construieşti, �n 2D sau 3D, un personaj de joc exact aşa cum visezi.

Ca să te �nscrii, trebuie să completezi un formular şi să trimiţi (un link la) un portofoliu, aici.

Concurenţii selectaţi vor participa la un maraton de design de două zile (25 � 26 februarie), �n sediul Gameloft Romania. Participanţilor din afara Bucureştiului li se va asigura cazarea.

Gameloft Romania este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive handheld şi console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent �n Rom�nia de 11 ani, cu peste 30 de studiouri �n �ntreaga lume.

Calendar:

21 decembrie 2010 � 16 Februarie 2011: �nscriere
    17 � 22 februarie 2011: Selecţia participanţilor
    25 � 26 februarie 2011: Design Your Hero
    26 februarie 2011: Desemnarea c�ştigătorului

Mai multe detalii despre competiţie, juriu şi premii găseşti aici.

Sursa

10. #430 SP
    Member stefi's Avatar
    Quote Originally Posted by zupergaby View Post
    sus cu inca una...facuta in pasteluri uleioase...astept pareri
    destul de frumos

11. #431 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    HA! prima chestie in ps facuta cap coada de mine. a durat ceva...desi stiu ca nu trebuia
    Attached Images Attached Images axe-copy-final.jpg

12. #432 SP
    yep yep yep
    Attached Images Attached Images 2.jpg jirafa.jpg

13. #433 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

14. #434 SP
    Junior Member ARTillery's Avatar
    hello, ceva in memoria lui Gigel (gandacul)
    Attached Images Attached Images bug-view.jpg

15. #435 SP
    Member stefi's Avatar
    Up! cu inca cateva Opere De Arta (Doar Peisajul.. Portretul lui Louis Armstrong este facut la scola in pauze Just a Crap)
    Attached Images Attached Images fotografie0618.jpg 25012011726.jpg 25012011725.jpg

16. #436 SP
    primul peisaj din 2011... astept pareri
    Attached Images Attached Images 22012011719.jpg

17. #437 SP
    Quote Originally Posted by stefi View Post
    Up! cu inca cateva Opere De Arta (Doar Peisajul.. Portretul lui Louis Armstrong este facut la scola in pauze Just a Crap)
    felicitari imi place foarte mult peisaju mai fa dinastea

18. #438 SP
    Member stefi's Avatar
    Quote Originally Posted by zupergaby View Post
    felicitari imi place foarte mult peisaju mai fa dinastea
    Merci beaucoup, mon ami dar si tu ai facut un peisaj foarte tare gen pointilism... continua..

19. #439 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Ce imi recomandati pentru desen in PS ? Nici prea ieftin nici prea scump...

20. #440 SP
    Junior Member ARTillery's Avatar
    intuos 3 medium

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 37 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast