Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 37 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #381 SP
    Member stefi's Avatar
    Quote Originally Posted by ARTillery View Post
    salutare, n-am mai postat de mult pe aici , vin si eu cu un desen facut in timpul liber, inca nu este gata (mici detalii de adaugat), sper sa va placa
    wooo in ce program si cum ai reusit

2. #382 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quickies.
    Attached Images Attached Images miu.png desen1.png

3. #383 SP
    Junior Member ARTillery's Avatar
    thanks de reply guys
    @stefi - photoshop cs4 (imi place ca pot roti plansa, altfel as fi ramas la cs3), tableta grafica si multa pasiune , gasesti cativa pasi ai lucrarii AICI
    @Luigi - foarte dragute, cea cu fata este cam gresita dar daca o privesti din thumbnail arata ok si nu se observa greseala de la ochi, de multe ori ma uit la ce lucrez asa de la distanta pentru a-mi da seama cum sa repar, sper sa ma fi inteles

un desen nou si pot sa spun ca prima oara cand pictez (old style), am folosit culori tempera si o hartie mai groasa (nu cred ca este pentru pictat...), am cam ratat copacul si l-am incarcat cu culoare pe urma
    Attached Images Attached Images test.jpg

4. #384 SP
    Member mariuck's Avatar
    pai un desen de la distanta se analizeaza.. cam de la 2-3m

5. #385 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    @ARTillery, stiu ca fata e mai aiurea. Era doar un sketch foarte rapid. Nu ma prea pricep la proportii, si nu ma pricep absolut deloc la desenat fete. lol

Mai incerc.

( btw, dA, ceva ? )

6. #386 SP
    era doar un sfat, mie mi se pare foarte reusit conceptul dar cum am zis privit in thumbnail

7. #387 SP
    o schita in Sketchbook Pro 2011
    Attached Images Attached Images pipi.jpg

8. #388 SP
    Member stefi's Avatar
    Quote Originally Posted by ARTillery View Post
    thanks de reply guys
    @stefi - photoshop cs4 (imi place ca pot roti plansa, altfel as fi ramas la cs3), tableta grafica si multa pasiune , gasesti cativa pasi ai lucrarii AICI
    @Luigi - foarte dragute, cea cu fata este cam gresita dar daca o privesti din thumbnail arata ok si nu se observa greseala de la ochi, de multe ori ma uit la ce lucrez asa de la distanta pentru a-mi da seama cum sa repar, sper sa ma fi inteles

un desen nou si pot sa spun ca prima oara cand pictez (old style), am folosit culori tempera si o hartie mai groasa (nu cred ca este pentru pictat...), am cam ratat copacul si l-am incarcat cu culoare pe urma
    bravo tie dar eu deocamdata le prefer pe foaie.....

---------- Post added 08-12-2010 at 07:58 PM ----------

si inca ceva cum reusesti cu mouse-ul sa faci asta
    mi-se pare extrem de greu

9. #389 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...nu desenează nimeni personaje din The Marvelous Misadventures of Flapjack sau Chowder?
    Hai că-s faine!

Eu n-am talent la desen...c-aș desena 100!

10. #390 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...nu desenează nimeni personaje din The Marvelous Misadventures of Flapjack sau Chowder?
    Hai că-s faine!

Eu n-am talent la desen...c-aș desena 100!
    oh come on Ronan. Desenele alea is extrem de usor de facut. Eu nu am prea multa experienta da chestii dinalea as putea sa fac in maxim 10 minute. Mai greu e sa il desenezi pe Courage, the 2 stupid dogs, cow and chiken sau orice personaj din desenele mai vechi (the good old classics).

Stii , trebuie doar sa fii hotarat si sa incerci si o sa vezi ca iti iasa. Asa am inceput si eu cu inca 2-3 colegi care nu am mai pus mana pe un creion de ani de zile si am inceput sa copiem desene, si am incercat chestii mai grele (anime-uri cu umbre and stuff)... cei drept ne lua vreo 2-3 ore da la sfarsit desenul arata foarte bine. Trebuie foarte multa rabdare...mai ales la inceput .

Si eu as vrea sa invat sa desenez calumea, i`ve got a long way to go, da cand am timp liber si nu am chef sa ma joc, mai scot o foaie si un creion si ma apuc sa desenez. E chiar distractiv

11. #391 SP
    Member mariuck's Avatar
    invatati de la artillery sunt multe elemente care le puteti prelua.. si sa le invatati

12. #392 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pot si eu sa pun un desen ?
    Nu le am deloc la desen, asta e singurul desen care pentru mine e destul de reusit.
    ( e putin micsorata pentru ca scan-ul original avea 4 mb)
    Attached Images Attached Images scan0008.jpg

13. #393 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    cred ca ar fi cazul sa-mi pun de o parte bani şi să-mi cumpăr o tableta de desen...
    ps: cand colorez cu mouse-ul imi cam tremura mana... scuze pentru balbaiala
    Attached Images Attached Images img_0003-copy.jpg img_0003.jpg

14. #394 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Prima lucrare facuta la meditatie se vede ca nu mai e chiar de capul meu.
    Data trecuta am facut hasura sa ma obisnuiesc cu schimbarea tonurilor in functie de lumina.
    Vreau sa imi spuneti ce parere aveti de hasura, daca e ok momentan.
    Attached Images Attached Images rsz_ns.jpg

15. #395 SP
    @stefi - nu folosesc mouse ci tableta grafica, in caz ca nu ai tableta grafica poti face desenul in tus si in photoshop selectezi spatiile care sa le dai fill, eventual dai si un gradient (layerul de culoare sa fie deasupra si pus pe MULTIPLY)
    @nightprowler - din cate se vede arata foarte bine desi poza este cam miscata
    @dristiandark - cum ii spuneam si la stefi, sau poti sa faci direct vectori peste schita

16. #396 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    Prima lucrare facuta la meditatie se vede ca nu mai e chiar de capul meu.
    Data trecuta am facut hasura sa ma obisnuiesc cu schimbarea tonurilor in functie de lumina.
    Vreau sa imi spuneti ce parere aveti de hasura, daca e ok momentan.

pot sa iti mai dau eu cateva sfaturi... in primul si in primul rand ai nevoie de mult exercitiu la hasura... ce se intampla pe fundal nu se poate.. a2a chestie tot despre hasura.. ar trebuii sa fie mai ordonata cea pe obiecte.... pe langa faptul ca nu simt deloc materialitatea... si la accente mai trebuie sa lucrezi... iar paralepipedul ala.. e din alt desen dar esti la inceput.. continua sa postezi desene..

si daca desenul vrea sa fie o compozitie.. nu e deloc.. trebuie sa fie mai adunate obiectele.. si mai multe

17. #397 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    pot sa iti mai dau eu cateva sfaturi... in primul si in primul rand ai nevoie de mult exercitiu la hasura... ce se intampla pe fundal nu se poate.. a2a chestie tot despre hasura.. ar trebuii sa fie mai ordonata cea pe obiecte.... pe langa faptul ca nu simt deloc materialitatea... si la accente mai trebuie sa lucrezi... iar paralepipedul ala.. e din alt desen dar esti la inceput.. continua sa postezi desene..

si daca desenul vrea sa fie o compozitie.. nu e deloc.. trebuie sa fie mai adunate obiectele.. si mai multe
    mda...stiu ca pare ciudat paralepipedul, dar avand in fata obiectele, si el fiind din carton (o cutie de medicamente), am incerca sa il fac asa cum il vedeam.
    deh...cutia alba, lucioasa...nu am stiut cum sa il fac mai bine.

---------- Post added 10-12-2010 at 12:32 PM ----------

si fundalul e facut la repezeala, ca terminam meditatia si vroiam sa vad cum arata daca ii dau ideea ca nu plutesc in spatiu.

18. #398 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Si incearca sa mergi pe un anumit contrast...sau nu stiu cum ***** i se spue...adica ori faci obiectele mai hasurate si lasi fondul cat mai alb/gri...ori faci obiectele gri si fondul cat mai gri spre negru.Tu ai incercat sa redai fotografic ce ai vazut.Incearca sa le gandesti logic...care e in fata e mai deschisa si aia din spate mai inchisa....chestii de genu.

+ ca profesorul nu sta si se uita cand examineaza lucrarea daca tu ai stat in pozitia X...deci poti sa iti aranjezi in pagina cum vrei obiectele...adica sa le mai apropii.

2x+ lucrarea ta trebuie sa fie mai mult plastica decat "inginereasca"...fa in asa fel incat sa sensibilizeze ochiul...sa ai o parte dominanta spre care sa se indrepte.

Imi cer scuze daca spun lucruri care sunt prea SF pt un incepator.

Si inca cv la fundal.Incearca,daca mergi pe ideea fundal inchis-obiecte deschise,sa faci partea pe care stau obiectele mai intunecata si sa o pierzi..iar partea de sus sa o faci mai deschisa decat partea de jos.Parerea mea.

19. #399 SP
    Junior Member zupergaby's Avatar
    un desen care lam facut in pauza m-am cam grabit...
    Attached Images Attached Images 12122010481.jpg

20. #400 SP
    Junior Member zupergaby's Avatar
    o sa revin cu un sketch in pix..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 37 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast