Vin cu un update din streamult de ieri, mai exact o caricatura a unui prieten si un desen random la care am facut si highlight (incepe de la 14 min) Justin.tv - artillery84 - Peanut Butter Jelly Time
Vin cu un update din streamult de ieri, mai exact o caricatura a unui prieten si un desen random la care am facut si highlight (incepe de la 14 min) Justin.tv - artillery84 - Peanut Butter Jelly Time
nu esti normal man. La ce viteza si spor ai, ai putea sa faci un mega portofoliu in doua saptamani. Damn i envy you.
Vin si eu cu un pom
Stiu ca sunt cam varzadar as vrea sa iau o tableta......aveti ceva idei de modele pentru incepatori? Ca ma omoara mouse-ul
![]()
@Cata96 poti lucra vector cu mouse-ul, in sensul ca-ti faci o schita pe foaie care o scanezi sau pozezi, o importi in programul cu care vrei sa lucrezi si vectorizezi deasupra![]()
da....dar la efecte e greu...adica la digital painting....
Ca asa cu schite si vectorizat fac eu![]()
@Snake911 arata bine ochiul![]()
un exemplu pentru Cata96, nu stiu ce intelegi tu prin efecte dar ce efecte folosesc eu la desene le fac din clickuri prin filtrele de photoshop
Work in Progress
Este pictat manual in culori acrilice pe panza de 50/70 cm si a fost desenat dupa un wallpaper postat acum cv timp pe forum.Am incercat sa il redau pe Master Yoda intr-o maniera POP-ART.Enjoy.
P.S.: Va fi de vanzare in cazul in care este cnv interesat.
La rugamintea prietenei mele m-am apucat de Sweeney Todd ( the demon barber of fleet street).Imi pare rau Tudyniuz ca nu l-am facut pe Afro dar cred ca pana vineri ma apuc si de el.
Si pe langa Sweeney Todd am pus si primul tablou facut de mine vreodata,un portret cu prietena mea.
random stuff stream Artillery84 on Justin.tv cine vrea sa vizioneze este welcome, thanks
Ai inceput devreme azi. Am cateva drumuri de facut acum, dar o sa vreau sa vad la sfarsit creatia
. Spor la munca!
Bookmarks