Ca tot mi-ai adus aminte de Davy Jones, l-am facut saptamana trecuta![]()
Frumos thread!
2D: Quick concepts for a scrapped ios game.
3D Low Poly: Oval Office (work in progress) & The Graveyard (work in progress)
in caz că vă intrebati, primul desen este intitulat Pirate Robot Zombie Cowboy Jetpack Robot Ninja.
Imi plac foarte mult desenele tale. Ai incercat sa le "vinzi" unor companii care fac asa ceva ? sau faci ceva cu ele ?
Sau este, ca la mine, just for fun ?
din toate desenele mele, doar 2 au fost puse pe tricouri.
sincer, nu e vorba de "v�ndut". dacă vreau să fie puse pe un tricou adevărat, designul trebuie votat. In momentul de față tot trag să am un imprimeu pe threadless ( cel mai mare site de tricouri făcute de graficieni ), dar e greu. așa că nu prea fac nimic cu ele deocamdată. Ar fi frumos să găsesc in rom�nia o firma interesată de așa ceva, dar eh. vise.
a, și btw: toate sunt făcute just for fun. banii care i-aș putea primi pe ele sunt doar un bonus.![]()
Dar in Rom�nia exista o firma asemanatoare cu threadless,bumbac100.ro.Cred ca ar trebui sa incerci aici.Imi plac foarte mult desenele tale si sincer sa fiu as cumpara un tricou cu design-ul tau pe el ! Bafta in continuare !![]()
Aseara nu prea aveam ce face si m-am gandit sa-l desenez pe Solid Snake.Inspiratia mi-am luat-o din Profile Image a FurieiAlbe.
Nu sunt eu un desenator prea bun dar uitati ce a iesit.
Bookmarks