Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 37 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #301 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Bara fata e cam suie (in special cum se vede sub farul stang). Verifica proportiile ca ceva nu miroase asa bine in fata, la front-arch. Rotile prea mici sau naiba.. nu stiu. Ceva nu se aseaza bine in fata.

Renderul daciei a facut istorie. Dar doar jpegul asta exista (din ce stiu eu) cu el. Nu poti pune mai multe? Fiind proiectul tau trebuie sa mai ai cateva renderuri, chit ca e facut acum 3-4 ani, daca nu mai mult.

La bara o sa mai lucrez dar la roti nu prea stiu ce sa fac.Cred ca o sa le mai fac o data fara sa ma mai uit la acel tutorial care are o multime de greseli(si aceasta problema cu roata).Acum incerc sa fac un render mai reusit cu o rezolutie cat mai mare,cu materiale si geamuri.

Multumesc pentru sfaturi.Sunt binevenite.

2. #302 SP
    Member geo971986's Avatar
    pt trickz: uite niste imagini in "premiera" care nu exista pe net

Dacia am facut-o acum 6 ani, experimentam VRay-ul. E destul de cunoscuta, a aparut si in niste emisiuni tv si culmea ironiei este ca a ajuns pe net fara voia mea

In alta ordine de idei, am atasat si un proiect care nu am mai reusit sa il termin din lipsa de detalii. Un BMW M3 E46. Daca are cineva acest model si are bunavointa sa faca niste poze in zona franei de mana - zona dintre scaune + tavan sau interiorul stopurilor (fara plasticul colorat in caz ca are unul crapat) i-as fi extrem de recunoscator , nu am reusit sa gasesc asemenea detalii.

PS: pastilutza GG tine-o tot asa, ai "ce trebuie"
    Attached Images Attached Images dgt2.jpg samp12.jpg 32396_123560510988833_100000046549014_323021_5141843_n.jpg 32396_123560560988828_100000046549014_323022_3730557_n.jpg usa2.jpg usa1.jpg 4.jpg

3. #303 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    WOOOOO!!! chiar ca dacia aia a fost vazuta de juma de tara.... FOARTE TARE, FRATE!

4. #304 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Prefer varianta cu creion şi guma...
    Attached Images Attached Images blue_art_-1-.jpg scan0025-2-.jpg scan0076.jpg scan0022.jpg

5. #305 SP

Talking

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    YouTube - Newman - Hilarious

Și ca să nu fiu 100% off topic...atașez "lol". Un coleg (care e și pe forum dar nu prea postează el așa...) le-a făcut (el fiind un fanboy - zici că-i ELPRESADOR lol).
    Inca il mai ai?? Mai mai nu te stiam asa sentimental?!

6. #306 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Sper sa te ajute astea. Pentru restul nu am nimic
    Attached Images Attached Images s3int_13aug2006_10.jpg mle_21april2007_10.jpg

7. #307 SP
    WIP Audi A3(am ca referinta un tutorial)

Astept sfaturi de la Geo.

Multumesc.
    Attached Images Attached Images wip.jpg

8. #308 SP
    acest mesaj este pentru cei care sunt interesati in animatie... eu cu inca un baiat, incercam sa facem un film si am avea nevoie de ceva oamenii care sa ne faca niste peisaje pentru acest film...
    ce ne-ar interesa... ar fi niste peisaje de padure, orase trecute prin razboi, cimintir!
    cine e interesat de acest proiect... sa-mi trimite un PM
    filmul va fi inscris la un festival din Ungaria care va avea loc in octombrie/noiembrie 2010!

deci cei interesati PM me...sper sa aud de la voi ceva sa nu fiti nashpa

9. #309 SP
    Am mai lucrat putin la Audi.

Am lasat tutorialul si m-am apucat sa il fac singur,dupa referinte si blueprint.
    Attached Images Attached Images audi-a3.jpg

10. #310 SP
    Member mariuck's Avatar
    vorbind la tel...
    mi se pare foarte haios spiridusul nush de unde mi-a venit sa-l desenez
    Attached Images Attached Images imag0029.jpg

11. #311 SP
    Junior Member JZA80's Avatar
    orcsan on deviantART Aici gasiti o parte din desenele mele facute acasa , sper ca va place

12. #312 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Mic update la dragon slayer
    Attached Images Attached Images test10.jpg test8.jpg helm3.jpg helm2.jpg test9.jpg

13. #313 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Chestii...
    Attached Images Attached Images butyouainthadmine.png batfat.png justhippie.png skater.png thunderstrock.png

14. #314 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    ... bla bla.
    Attached Images Attached Images well-fuck.jpg weeeeeluigi.jpg watt.jpg ulala.jpg ugh.jpg facee.jpg chestiuta.png

15. #315 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incearca sa faci o banda desenata cu personajul asta, ca are potential. Ceva cu glume si faze gen Mr. Bean

16. #316 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    dintre cei care mai au tangente cu aerografia...as dori sa cumpar acest aerograf:Aerograf Ultra Harder & Steenbeck - Materiale pictura de la A la Z - Magazin on line cu materiale pentru arte plastice.
    si un compresor pentru el. ce imi recomandati? ies mai bine daca iau un compresor de...sa zicem, 25 litri? pot sa il folosesc direct pentru aerograf sau trebuie sa mai cumpar vreun adaptor ceva?

17. #317 SP
    Member stefi's Avatar
    hai sa va arăt și eu niște nimikuri pe care le fac in pauze.....
    Attached Images Attached Images 06102010278.jpg 06102010276.jpg 06102010275.jpg 06102010274.jpg 06102010273.jpg 06102010272.jpg

18. #318 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    dintre cei care mai au tangente cu aerografia...as dori sa cumpar acest aerograf:Aerograf Ultra Harder & Steenbeck - Materiale pictura de la A la Z - Magazin on line cu materiale pentru arte plastice.
    si un compresor pentru el. ce imi recomandati? ies mai bine daca iau un compresor de...sa zicem, 25 litri? pot sa il folosesc direct pentru aerograf sau trebuie sa mai cumpar vreun adaptor ceva?
    Set aerograf Paasche VL-SET - Materiale pictura de la A la Z - Magazin on line cu materiale pentru arte plastice. + Compresor aerografie Fengda - Materiale pictura de la A la Z - Magazin on line cu materiale pentru arte plastice. sunt cele mai bune , astea stiu ca sunt folosite de multi pasionati de aerografie.

19. #319 SP
    Member stefi's Avatar
    up
    Attached Images Attached Images 07102010282.jpg

20. #320 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by stefi View Post
    up
    Eee.. asta parca deja e la alt nivel.
    Mai baga dinastea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 37 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast