Un crochiu de 15 min (singurul pt ca sunt super racit)
Are cineva idee cum pot obtine efectul de pebbled shading ?
tranzitia aceea, mai rough, intre doua culori. Poate cineva sa ma ajute ? Se face cu un brush ? Cu mai multe layere ?
Luigi..cred ca poti sa faci sau sa gasesti un brush cum multe puncte si umbli pe la setari ca sa iasa cum vrei tu si da ide jur imprejurul locului pe care il vrei tu cu efectul ala...lucreaza cu layere.
alta idee n-am.
Joaca-te cu noise putin. Dar probabil este un brush.
Adding noise to brush strokes (Photoshop)
To enable or disable noise in brush strokes:
- The Noise option adds additional randomness to individual brush tips. This option is most effective when applied to soft brush tips (brush tips that contain gray values).
- In the Brushes palette, select Noise on the left side of the palette. A check mark indicates that the option is enabled.
Cel mai simplu poți obține ceva �n genul ăla cu layere de nuanțe diferite cărora le aplici noise (uite un ghid video), apoi adaugi brush-uri unde simți nevoia (ceva de genul ăstora).
Am luat aseara aplicatia SketchBookX din appstore (free) si am inceput sa desenez cu degetul. E cam greut, ca nu aluneca mereu degetul pe geam, dar pana imi iau un stylus pentru asa ceva, va atasez creatiile mele: prima este de azi noapte, in joaca, a 2-a am facut-o azi, prin cozile institutiilor publice din bucuresti (in principiu este neterminata) si a 3-a am facut-o mai devreme, dupa o poza.
daca vrei sa arate muult mai bine toate desenele pe care le faci si le vei face, foloseste umbrele. asta da volum oricarei forme. de exemplu la nasul pe care l-ai facut tu clovnului..alege de unde sa bata lumina si umbreste cealalata parte.
fa niste studii...sau cum ziceai tu ca ce facem noi e sa copiem lol.
---------- Post added 04-05-2011 at 11:33 PM ----------
imd iti arat cum arata o sfera..doar ca ma bate putin photoshopu![]()
uite...am facut cu mouse-ul ...bagam tableta in timpu in care m-am chinuit sa iasa chestia asta ****ty
cel mai bine fa ce faci in alb-negru. si lucreaza cu valori de la deschis la inchis. pe forma.
mai pun si eu niste chestii..creatura e in lucru. nu stiu cand o s-o termin. trebuia azi dar am frecat menta.
Bookmarks