Hmm, mie nu mi se pare cine stie ce... glumesc, e superb, esti foarte talentat!
Mai arata-ne cateva, sunt sigur ca mai ai.
Hmm, mie nu mi se pare cine stie ce... glumesc, e superb, esti foarte talentat!
Mai arata-ne cateva, sunt sigur ca mai ai.
Mda.. interesant desen, pacat ca nu e dus la capat.
Ceva upgrade-uri la bus-ul meu + 2 schite scurte de 15 min facute azi(mi-am cam iesit din mana ca nu am mai desenat nimic, am si un deget accidentat)
Nooo. The first one is better. Btw GeOKeR nice job cu 3Ds maxu . De curiozitate , de unde ai invatat sa lucrezi in el ca am incercat si eu acu 1 an sau 2 si nu am reusit prea multe
. Mai ales ca nu era cine sa ma invete si pe mine si singur nu ma prea descurcam :">
Sincer... si eu am incercat tot cam acu vreo 1-2 ani si pur si simplu ma pierdeam in program chiar daca aveam un tutorial video in fata. Apoi... nush, probabil m-am mai maturizat putin la bibilica si am incercat sa pun mana pe photoshop pe care l-am invatat din tutoriale de pe net. Cred ca asta a fost pasul "cheie" care ma ajutat mai apoi sa ma pot descurca si in 3d max
Cred ca ar trebui sa incerci si tu lafel cu un program mai mic la inceput ce are o interfata mai simpla si apoi dupa ce te familiarizezi il stapanesti cat de cat sa te apuci si de ceva mai complicat. Photoshopu pare o joaca de copil dupa ce ai pus mana pe max. Trebuie sa o iei usurel cu 3d-u, inveti chestiile de baza prima data, care desi sunt banele te vor ajuta foarte mult pe parcursul unui eventual "proiect". Sunt multe smecherii de asimilat si trebuie sa pierzi ceva timp in program pana te obisnuiesti cum stau treburile. Incearca sa cauti tutoriale pentru beginneri pe net, torrente etc. si iti faci o selectie pe diverse nivele de dificultate. Nu te lasa descurajat de interfata programului daca ai de gand sa faci ceva![]()
Ms pt sfat. Cred ca o sa ma apuc si eu de Photoshop in curand (oricum ma tenta de la o vreme incoace) si cine site .. poate incerc iar 3D's Max . Poate o sa postez si eu aici chestii facute de mine
homemade
![]()
tare bus-ulma iei si pe mn la o plimbare cu el
la aripi te-ai inspirat cumva din MU online?
pentru geo: ce program folosesti?
pentru grimm: da , yo sunt, btw, pune desenu cu pein
care l-ai fakut alaltaieri
Bookmarks