mai postez 2 teme de la pregatire(nu foarte stralucite dar acceptabile )
pai nu am pozat de sus.. adik nu e prea "dreapta" poza...perspectiva d.p.d.v. a constructiei e buna.. cel putin asa a zis proful.. pacat ca am facut crucea aia de geam pe casa.. care sincer nush ce m-a apucat(dar nu voiam sa fie prea simplu).. deobicei nu fac chestii asa extreme
![]()
Da
Unele le fac si pe foaie, le fac poza, iar apoi le trec in PS pe cu tableta. Cahu' e facut direct cu tableta(se vede putin cam naspa ca i-am dat un scale)
par interesante... eu stiu ca am fost la un apple store in baneasa.. si aveau tableta de asta.. si mi-am luat din brushes de acolo creion.. si am ramas impresionat cand am vazut ca in functie de cum apesi iese mai negru.. adica exact ca la creion.. si mi-am lasat nijte desene pe acolo![]()
nu mai deseneaza nimeni nimik? Sunt tare curios de lucrarile lu GeoKer pe tableta
o sa mai fac si eu cateva desene nu vrea sa imi pierd indemanarea... dar am lasat toate sculele la bucurestisi acasa nu mai nimik cu ce sa mazgalesc... o sa ma duc sa fac shopping
![]()
Am lasat putin 2d-u deoparte si m-am bagat pe 3D(again)
Mai stiti conceptul meu de casca? Here it is in 3D!
Not finished yet!
Kratos, un punker, Cyclops ( stiu ca a iesit disproportionat si PREA bine dotat -
-), Sonic ( nu mi-a iesit deloc gaura aia din care ar fi trebuit sa para ca iese
), iar restul sunt... "copertile" sectiunilor despre care am scris pentru a-mi primi bursa. Din pacate, nu le mai am pe acelea de la bursa, pentru ca le-am trimis si nu mi le dau inapoi.
![]()
Am inceput sa lucrez la armura... inca nu am definitivat conceptul, am tras asa un sketch rapid decat. Momentan wip
Bookmarks