Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #81 SP
    Junior Member any123's Avatar
    ma-m hotarit merg pe un SAMSUNG LE40B750 200 Hz Motion Plus,DLNA,USB 2.0 Movie,Wide Color Enhancer 3 si are si un pret bun este peste bugetul meu dar mai strig ceva si il iau este la 4000 ron iar in germania este la 845 euro.CE ZICETI SE MERITA SA IL IAU?

2. #82 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by any123 View Post
    ma-m hotarit merg pe un SAMSUNG LE40B750 200 Hz Motion Plus,DLNA,USB 2.0 Movie,Wide Color Enhancer 3 si are si un pret bun este peste bugetul meu dar mai strig ceva si il iau este la 4000 ron iar in germania este la 845 euro.CE ZICETI SE MERITA SA IL IAU?

Ai citit reviewuri? Ce spun ele?

3. #83 SP
    Se vede criminal, am mai gasit si un samsung UE40B6000 la 1000 de euro pe pixxbay GmbH
    Sa vad daca gasesc vre-un prieten care este in Germania, sa-l trimita sau sa-l aduca el.

4. #84 SP
    Member unlike's Avatar
    Aveti vreo recomandare de TV LCD pana in 1500 de RON, de utilizat cu un ps3 ? . Multumesc mult !. Sau o firma de LCD_uri pe care o recomandati ?
    diagonala de 81 cm .

5. #85 SP
    la metro samsung 32b530 1849 ron + duci un tv si ai un vaucher de 200 ron

6. #86 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by unlike View Post
    Aveti vreo recomandare de TV LCD pana in 1500 de RON, de utilizat cu un ps3 ? . Multumesc mult !. Sau o firma de LCD_uri pe care o recomandati ?
    diagonala de 81 cm .
    Eu mi-am luat azi asta si se vad superb filmele si jocurile pe PS3. Il recomand !

7. #87 SP
    Member Witchalok's Avatar
    De televizorul asta ce parerea aveti: LG 42LH3000
    Imi indeplineste toate criteriile - Full HD, 42", sub 3.000 RON - si am citit si lucruri bune despre el (era chiar recomandat ca un gaming tv pe un forum specializat). L-am vazut si live intr-un media galaxy si se vedea ok, era pus pe ProTV HD, parca erau mai vii culorile pe LH3000 de 37", dar presupun ca nu era calibrat ca lumea.
    Cunoasteti vreo alternativa mai buna care sa indeplineasca criteriile de mai sus, sau il are cineva si poate sa-mi zica cum merge legat ps3?

8. #88 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu detin fratele lui mai mic, 32LH3000 si pot sa iti spun ca sunt foarte multumit de el, sunetul este exceptional si calitatea imaginii la fel de buna. Sunt sigur ca si cel de 42" este la fel de bun!

9. #89 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

Am citit mai multe threaduri pe forum despre LCD vs Plasma. Am inteles de la Monky si hostile ca plasma ar fi recomandata, dar mie imi trebuie ceva de 94 cm. 106 pur si simplu e prea mult. Cum plasme nu prea exista la aceasta dimensiune, m-am oprit la LCD.

Asadar, la 94 cm, pentru PS3/Xbox 360 - 70% din timp, filme HD 20% din timp, PC - navigare web 5% din timp si televizor 5% din timp (Champions League ) ce sa iau?

Inteleg ca la 94 cm am doar optiunea LCD, ceea ce nu ma deranjeaza foarte tare pentru ca ochiul inca nu e format sa vada diferenta intre LCD si Plasma.

Concurentii ar fi:
    1. Televizor LCD Panasonic Viera TX-L37G10E, Full-HD, 94 cm TX-L37G10E
    2. Televizor LCD Sony Bravia KDL-37 P5500, 94cm KDL-37 P5500
    3. Televizor LCD Panasonic 94 cm, TX-L37S10E TX-L37S10E
    4. Televizor LCD LC 37LH5000, 94 cm

O iesire de 3.5 mm de casti ar fi un mare plus pentru mine. La plasme am inteles ca Panasonic si Pioneer sunt recomandate, la LCD-uri as fi dorit sa imi placa Samsung pentru ca sunt multumit de ce fac pe partea de monitoare, dar nu am citit lucruri atat de bune despre ei.

10. #90 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, stai linistit, ca sunt ceva mai ok Samsung la LCD-uri decat LG... macar la procesare. Oricum, dintre cele 4 probabil as merge pe TX-L37G10E, desi e cam scump la diagonala aceasta... dar nah, 10bit, x.v. colour, panou IPS... toate astea costa

11. #91 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Intre cel mai ieftin si cel mai scump concurent sunt cam 400 lei. Daca ala e recomandat, ala il luam

Eu m-am limitat la Emag, dar poate sunt si alte modele in alta parte ?

12. #92 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vad ca pe price.ro il gaseste si cu 200-300 RON mai cheap: Panasonic TX-L37G10 Lista de preturi - cel mai mic pret desc . Oricum garantia e la Panasonic Romania, asa ca nu conteaza de unde il iei.

13. #93 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Si-acum intrebare de "dat cu capul de pereti, nu se poate asa noob":
    E aceeasi tehnologie ca la monitoare, deci ma pot trezi cu pixeli morti? Panasonic ce tip de garantie are pentru aceasta treaba? Ma enerveaza rau ideea ai cu 3 subpixeli nu stiu in cat cm patrati si alte aberatii. La monitoare stiam ca doar Horizon are zero-dead-pixel policy, la televizoare LCD cum e ?

14. #94 SP
    Member Snake's Avatar
    Da, poti sa dai de pixeli morti. Insa de obicei TV-urile sunt mult mai bine testate (din cauza ca trebuiesc calibrate, verificate tunerele, etc.). Eu iti recomand sa-l testezi la livrare (sau sa mergi sa-l cumperi si testezi inainte). Daca nu vor sa ti-l testeze la livrare, slava Domnului, ai de unde sa alegi alt magazin. Pe banii tai, nu merita riscul.

15. #95 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Fiind Panasonic , nu cred ca o sa ai probleme (poate doar defecte de fabricatie ce sunt rare , si absolut normale- deoarece orice firma poate avea asemenea probleme)...
    Panasonic este o firma exceptionala...recomand

16. #96 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Problema cu pixelii e cam spinoasa, mai ales dupa ce s-a introdus ISO 13406-2 si se aplica la toate categoriile de panel-uri LCD. Situatia sta diferit in functie de dimensiunea monitorului asa ca vom avea 3 tipuri de politici de schimbare:

1. Monitoare de 15" sau cu rezolutie 1024x728 - minim 2 aprinsi, 2 morti sau 4 subpixeli.
    2. Monitoare 17" si 19" sau cu rezolutie 1280x1024 - minimi 3 aprinsi, 3 morti sau 7 subpixeli.
    3. Monitoare peste 20" sau cu rezolutie 1600x1200 - minim 4 aprinsi, 4 morti sau 10 subpixeli.

Cam asta ar fi in mare politica ISO 13406-2, acum mai exista si politica fiecarui producator de panel, sint producatori care aleg sa ofere toleranta 0, adica se inlocuieste monitorul si la 1 pixel defect si sint producatori care schimba monitorul doar daca ai mai mult de 5 pixeli.

Legenda:
    pixel aprins = alb
    pixel mort = negru
    subpixel = rosu, albastru, verde, se mai foloseste si expresia de pixel blocat (pot fi reparati).
    rezolutiile oferite sint cele standart si sint orientative, spre exemplu un monitor de 19" wide cu o rezolutie de 1440x900 se va incadra la categoria 2.

17. #97 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

Am citit mai multe threaduri pe forum despre LCD vs Plasma. Am inteles de la Monky si hostile ca plasma ar fi recomandata, dar mie imi trebuie ceva de 94 cm. 106 pur si simplu e prea mult. Cum plasme nu prea exista la aceasta dimensiune, m-am oprit la LCD.

Asadar, la 94 cm, pentru PS3/Xbox 360 - 70% din timp, filme HD 20% din timp, PC - navigare web 5% din timp si televizor 5% din timp (Champions League ) ce sa iau?

Inteleg ca la 94 cm am doar optiunea LCD, ceea ce nu ma deranjeaza foarte tare pentru ca ochiul inca nu e format sa vada diferenta intre LCD si Plasma.

Concurentii ar fi:
    1. Televizor LCD Panasonic Viera TX-L37G10E, Full-HD, 94 cm TX-L37G10E
    2. Televizor LCD Sony Bravia KDL-37 P5500, 94cm KDL-37 P5500
    3. Televizor LCD Panasonic 94 cm, TX-L37S10E TX-L37S10E
    4. Televizor LCD LC 37LH5000, 94 cm

O iesire de 3.5 mm de casti ar fi un mare plus pentru mine. La plasme am inteles ca Panasonic si Pioneer sunt recomandate, la LCD-uri as fi dorit sa imi placa Samsung pentru ca sunt multumit de ce fac pe partea de monitoare, dar nu am citit lucruri atat de bune despre ei.
    Daca vrei strict de 94 , ti-as recomanda sa il consideri si pe asta :
    LCD TV Samsung FullHD 37B530 la Domo.ro, LCD TV

eu il am de vreo 2 luni deja si sunt fff multumit de el, 0 probleme

18. #98 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    eu am avut televizor (crt intradevar) 15 ani de la samsung e firma buna de televizoare....
    sony,philips,panasonic,samsung sunt firme care nu te pot dezamagi

---------- Post added 17-12-2009 at 09:46 AM ----------

Quote Originally Posted by muggs View Post

Televizor LCD Samsung LE-37B530, 94cm LE37B530
    e mai ieftin la emag... oricum,televizoru e foarte misto se vede FOARTE clar...full hd,contrast dinamic 70.000:1,si mai mare de 94 nu cred ca ii trebuie nimanui

19. #99 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post

In principiu am incredere in Samsung. Cred ca se bazeaza pe acelasi tip de tehnologie ca la monitorul actual (Samsung T220HD) de care sunt foarte multumit.

La prima vedere televizoul are insa 2 probleme:
    a. 50 Hz, nu 100.
    b. Nu stiu daca suporta 24p. Ok, sincer nu stiu daca voi avea beneficii asa mari la 24p, dar daca zice Monky ..

20. #100 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    adevarat...problema cu 50hz e destul de mare,nu vazusem...

---------- Post added 17-12-2009 at 10:54 AM ----------

eu as vrea sa-mi iau saptamana asta Televizor LCD Philips 37PFL5604H/12, 94 cm 37PFL5604H/12 , da' nu stiu cat de bun e pentru un ps3....ma poate ajuta cineva ? nu stiu cati Hz are...cred ca rezolutia e perfecta , si contrastul de 50.000:1 e destul de bun....
    vreo parere careva ? imi poate spune cineva cati Hz are?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast