Cat am putut rade la faza asta:
YouTube - Cea mai tare baba !!!!!!!!!!
Stiu ca nu are multi fani pe forum dar, EPIC WIN!
YouTube - SuperTARE! - Mircea Badea Discurs APTR
Am un virus la Messeger, tot se trimit mesaje cu facebook cum fac sa scap de el?
Am reinstalat messengerul dar nimic.
Numai intra pe toate linkurile primite la mass-uri.
Cum scap de virusul venit pe Yahoo Messenger? - Catavencu
Cum sa scapi de noul virus de pe messenger | Pozna?u.ro | Bancuri, poza zilei, pozne, jocuri ?i filmulete haioase - toate, la standarde poznase!
Poate te ajuta
Mai tineti minte? Am gasit printre altele la favourites pe youtube.Am facut si noi o petitie odata, dar degeaba.
![]()
Petitie
Thanks...de precizat că RonanN1 este singurul jucător din Rom�nia care are 1000/1000 la Devil May Cry 4 - joc ce apare �n clip pe consola celor de la Microsoft numită Xbox 360.
*p.s.
Ce dor mi-e de vechiul dashboard! Mor!![]()
Opa opa!
Woohooo...e 1:30 dimineata si mie imi arde de dansuri orientale si muzica greceasca!
Life is SWEET!
Eh.... lasa ca a adus hit-uri la computergames... Pentru ca in final, am ajuns la concluzia ca ma luptam cu morile de vant si altii profitau...
Yup, that was me, in my gaming room. Imi pare rau insa ca nu m-au anuntat dinainte... Interviul a durat undeva peste o ora, pentru o stire de 1-2 minute. Asta inseamna ca au editat/ales ce au dorit. Daca stiam, vorbeam comprimat si strict la obiect. Macar am incercat.
Merci man. Respect ! Astfel de vorbe ma fac sa uit de credite, nopti nedormite si orice alta problema legata de server, bani, licente... Eu zic ca a meritat. Acum, depinde de voi daca a iesit ce trebuia sau nu.
Chiar tot respectul pentru MonkeY si ii multumesc ca ne-a adus aici unde suntem azi.Fara el,totul parea a fi nul...MonkY eu unul iti multumesc din suflet !
Bookmarks