Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 430 of 501 FirstFirst ... 330 380 420 428 429 430 431 432 440 480 ... LastLast
Results 8,581 to 8,600 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8581 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    The Bozgorz

2. #8582 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Au ajuns Ungurii sa ne conduca tara Oare unde va ajunge tarisoara noastra pana la urma ?

3. #8583 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Si ce daca ne conduc ungurii? oricum o fac mai bine ca guvernul actual. daca va ajunge tarisoara noastra sa fie ca cea a ungurilor, eu as fi foarte multumit.

4. #8584 SP
    Member zNowkid's Avatar
    a luat cnv red dead dupa zavvi si a primit jocul?mai exact jocul vine prin posta romana?pe 18 am primit email ca jocul a fost trimis si nu a ajuns nimic.

5. #8585 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by zNowkid View Post
    a luat cnv red dead dupa zavvi si a primit jocul?mai exact jocul vine prin posta romana?pe 18 am primit email ca jocul a fost trimis si nu a ajuns nimic.
    Da, am vazut 2 useri care au anuntat ca le-a venit RDR de la zavvi... unul era chiar din provincie...

6. #8586 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eu nu va inteleg,is unguri sau portughezi?..haters.

7. #8587 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    Si ce daca ne conduc ungurii? oricum o fac mai bine ca guvernul actual. daca va ajunge tarisoara noastra sa fie ca cea a ungurilor, eu as fi foarte multumit.
    Asta o crezi tu, fara suparare, in tara lor da ii mai preocupa si populatia si dezvolatarea dar aici in tarisoara noastra principala lor preocupare este sa fure cat mai mult mai ales ca mai si considera partea de vest a lor, nu toti sunt asa dar cei mai "instariti" in functii asta cred din pacate...

In fine ceva mai vesel:

YouTube - Super Mario Bros. Crossover - Ryu Hayabusa Trailer

mondial sfrasitul

8. #8588 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Multumesc mult mult de tot,cand eram mic jucam Ninja Gaiden in prostie ,dar am uitat cum se numea,mersi din nou

9. #8589 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Da, am vazut 2 useri care au anuntat ca le-a venit RDR dupa zavvi... unul era chiar din provincie...
    Curiozitate, dar imi explicati si mie de ce folositi "dupa" in loc de "de pe"?

EDIT @tray: Nu ma refer doar in cazul de fata, am vazut de o gramada de ori folosit "dupa" in locul altor prepozitii. O sa incerc sa caut mai multe exemple. Am pomenit mai demult de chestia asta si am vazut ca tot mai multi folosesc.Sunt curios de unde acest obicei.

10. #8590 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    mie corecta exprimarea mi se pare "de la "

11. #8591 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Am cateva intrebari pentru un cunoscator de WoW.
    Daca e cineva printre noi il rog sa dea un mesaj pe privat.

12. #8592 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Pentru ca "Noi suntem dupa blocurile gri... care te facem pe tine"
    Am corectat. Mea culpa... post pe fuga dupa un pc amarat
    Dupa ce scriu asta, ma duc si ma impusc/culc

13. #8593 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Daca iau iphone 3gs de la Orange ii pot face jailbreak?

14. #8594 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Daca iau iphone 3gs de la Orange ii pot face jailbreak?
    In principiu da...

15. #8595 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Joaca cineva in seara asta un TF2 @ PC ? Eu ma bag la joc poate joc cu cineva de aici

16. #8596 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Recomandati-mi si mie un mare matematician (trebuie sa fac referat despre) , nu neaparat Thales , Pitagora sau Arhimede.

17. #8597 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    @Christien: Grigore Constantin Moisil

lol:

18. #8598 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post

Eu sunt elev la Colegiul National de Informatica Grigore Moisil Brasov

http://www.moisilbrasov.ro/main.php

19. #8599 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Exista vreun canal in Romania care sa transmita meciuri din NFL?

20. #8600 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sfiinte Iisuse ce-i in Constanta. Si eu vroiam sa merg la plaja maine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 430 of 501 FirstFirst ... 330 380 420 428 429 430 431 432 440 480 ... LastLast