Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 440 of 501 FirstFirst ... 340 390 430 438 439 440 441 442 450 490 ... LastLast
Results 8,781 to 8,800 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8781 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Old but Gold:

2. #8782 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    lol
    Attached Images Attached Images how_to_cheat_on_an_exam.jpg

3. #8783 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Super tare Lazy people

4. #8784 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    lol

Daca mi-ar incapea si mie cativa algoritmi in C++ acolo ar fii genial !

5. #8785 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    e cea mai tare idee pt copiat....numai sa nu dai de vreun prof care sa spuna "TOT IN BAAANCAAA"..paranoic.
    si mai e metoda cu elasticul lat, pe care il tii ca bratara. il intinzi si scrii pe el o groaza de chestii si cand sta normal pe mana nu se vad decat mazgaleli. cand insa il intinzi pe bucata care te intereseaza, vezi perfect tot ce ai scris inainte.

6. #8786 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Mai scrieti niste metode de copiat... sunt sigur ca nu se supara nimeni pentru 2-3 ore in plus de gaming

7. #8787 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Pentru Muthu Raoul: iti iei o scula dinaia cum are Aaron Stone , opresti timpul dar in acelasi timp tu tot te misti, scoti cartea din ghiozdan si scri..eh..ehhh

8. #8788 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    NU CRED! Alisa 過剰摂取 (overdose)
    Attached Images Attached Images alisamechagirl.jpg

9. #8789 SP
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Pentru Muthu Raoul: iti iei o scula dinaia cum are Aaron Stone , opresti timpul dar in acelasi timp tu tot te misti, scoti cartea din ghiozdan si scri..eh..ehhh
    cred ca e destul de greu sa gasesti scula unuia in lumea asta larga...

10. #8790 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    e cea mai tare idee pt copiat....numai sa nu dai de vreun prof care sa spuna "TOT IN BAAANCAAA"..paranoic.
    si mai e metoda cu elasticul lat, pe care il tii ca bratara. il intinzi si scrii pe el o groaza de chestii si cand sta normal pe mana nu se vad decat mazgaleli. cand insa il intinzi pe bucata care te intereseaza, vezi perfect tot ce ai scris inainte.
    Elastic larg? De care? Nu cred ca am vazut asa ceva. Intreb ca suna interesant.

11. #8791 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    folositi cerneala "invizibila" care se vede doar la lumina albastra parca( nu stiu cum se numeste exact ). Scrieti pe foaia testului toate formulele , citatele etc si cand va trebuie ceva doar luminati foaia . It`s as easy as that .

12. #8792 SP
    arata cam ca cele pe care le dadeau acum 2-3 ani la campaniile contra cancerului la san si alte astfel de "cauciucuri". doar ca sunt pur si simplu ca niste elastice, si nu sunt deloc tari. si trebuie sa fie late ca sa ai loc sa scrii.
    la metoda cu lumina e cam riscant. ca iti trebuie si "LUMINA" aia cu ultra-violete cred. si e cam riscat sa iti luminezi asezamantul fara sa te vada proful
    YES! am gasit. uite Mika:

13. #8793 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    cred ca e destul de greu sa gasesti scula unuia in lumea asta larga...
    That's what she said.

14. #8794 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    chiar si cand incerci sa luminezi zona respectiva risti sa fi vazut de profesori ? Eu la majoritatea testelor rog un coleg sa faca o poza la test si sa mi-o trimita prin blue-tooth si dupaia copiez de pe telefonul meu . Sau mai vin uneori cu camasa cu maneca lunga si pun fituicile acolo . Cand profesorul e cu spatele la mine rapid iau fituica si o bag in palma . Daca se apropie prea tare strang fituica in pumn si duc mana in spate ca si cum m-as sprijini de ea . Cand suspiciunea atinge cote maxie , pur si simplu arunc fituica in fata , o las usor in ghiozdan (daca tin mana la spate ) sau o las usor jos si dupaia o calc . Cand profesorul s-a departat destul de tare , iau fituica de sub picior si o bag in banca/ghiozdan . Simple , right ? Poate eu reusesc sa copiez mai usor pentru ca stau in ultima banca de la perete .

15. #8795 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Mai scrieti niste metode de copiat... sunt sigur ca nu se supara nimeni pentru 2-3 ore in plus de gaming
    Ok, postez eu cateva metode "pescuite" de pe alte meleaguri.

Metodele 4 si 6 sunt testate de mine (dar depinde si de profesor)

16. #8796 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ce penala e aia cu cerneala invizibila....sunt sigur ca nu observa nimeni cand luminezi toata banca cu lanterna si rasar cuvinte mai ceva ca in desene animate

17. #8797 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    lol:

18. #8798 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    @numaru5: De ce sa scri pe coapse si pe spate daca oricum trebuie sa te duci la baie? Nu mai bine iti bagi o foaie cu raspunsurile in buzunar(Chiloti in cel mai rau caz) si te duci la WC linistit si citesti

19. #8799 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    @numaru5: De ce sa scri pe coapse si pe spate daca oricum trebuie sa te duci la baie? Nu mai bine iti bagi o foaie cu raspunsurile in buzunar(Chiloti in cel mai rau caz) si te duci la WC linistit si citesti
    Da chiar asa lol

20. #8800 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Andrei, intră pe mess să-ți dau o poză.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 440 of 501 FirstFirst ... 340 390 430 438 439 440 441 442 450 490 ... LastLast