Nu o fii excelenta peruca dar mi se pare hazliu cum filmele fan made pot fii mai faine ca productiile Holywood-iene lol.
Who=> tank
What=>mage
Idontknow=> priest
Why=>rouge
Because=>hunter
Tomorrow=>warlock
Idontcare=> paladin
Virgin Gaming Countdown to Launch
The rumored return of Virgin to games is no longer just a rumor. The official site of Virgin Gaming has launched, complete with that favorite of marketing tools, the countdown clock. MCV reports that E3 will host a launch event for the new venture, most likely on June 15 at 4 p.m. PST, when the countdown clock ends. As previously reported, the big event at E3 will likely include an appearance from Virgin head Richard Branson.
this is not cool.din cate vad, majoritatea au primit jocul de la zavvi.sa dau vina pe posta romana
?
Daca nu faceti reclamatii la Posta, ce sa va fac oameni buni ? Mai ales acum cand sunt cu cutitul la os si le e frica sa nu fie dati afara... La mine dupa ce am pierdut n colete, dupa x reclamatii (si nu cred ca am fost singurul) au schimbat in sfarsit postasul. Sunt uimit acum de promptitudinea cu care ma serveste noua postarita. Semn ca se poate.
P.S. A nu se intelege gresit... am fost om de fiecare data cu postasul... L-am cinstit, nu am fost magar. Dar am zis "pana aici" cand am vazut ca imi apareau coletele in tracking ca fiind la posta, iar de-acolo nu se mai stia nimic. Daca nu faceti nimic, sa nu sperati ca se va schimba ceva in bine de la sine... Nu in Romania !
Lasama ca este o femeie (aici la Sibiu) la posta care sta 15 min numa ca sa scrie un drac de bon/factura nenorocit. Mi groaza numa sa ma gandesc ca trebuie sa ma duc la posta sa trimit un joc
. Mi-am pierdut si 2 ore jumate din viata la posta
![]()
aaa.... si sa nu mai mentionez colete sparte, desfacute, etc.![]()
Am "testat" azi un lcd 3D la Baneasa Mall, rula pe el Monsters vs. Aliens. Am ramas freakin' speechless !!!!![]()
Ce oameni... lol
Pisica automata a Terminatorului pe Tare.ro
Bookmarks