La description zice:
"My mom decides to buy my brother an Xbox 360 for christmas. We leave that night and return the next morning to find he has sneaked a look....just as my mom thought he would, this is the result...and yes he did get the game i will try to post the second video"
Totusi l-au torturat 3 min, saracul.
Plictisit, cred ca ma apuc de Sanitarium, ca tot il lauda cineva pe forumMai bine mai tarziu decat niciodata
![]()
Cine nu are Xbox 360 strangeti-va mai multi, cam 10.000 si dati o comanda
xbox 360 - RDC Technologies
nu cred ca sunt normali parinti aceea cum poti sa ai faci asa ceva unui copil de 8-9 ani saracu .
Si la GalatiA nins vreo 3-4 ore in seara asta, s-a pus ca lumea
(Inca mai ninge, dar mai marunt)
aici a nins, dar s-a oprit... dar sa se puna o data ca i-am promis teroristului ca facem om de zapada
Azi a fost un Vis de Iarna:X...am aflat ca cineva il iubeste pe Pastilutza fara ca el sa observe pana acum.
))))))))) Aia cred ca se joaca cu Xboxu meu ca am vazut ca intr-o zi mi-au aparut 20 de puncte.
Nu...azi am invitat-o pe o EX in oras si ne-am plimbat prin zapada si mi-a spus ca ea a avut parte de cea mai frumoasa relatie cand a fost cu mine si ca nu o va uita nicioada...si mi-a spus ca inca ma mai iubeste....si am ramassi daca nu era frig imi dadeau 2 lacrimi.
...�n Cluj nimic. A fost toată ziua soare. Defapt așa a e de c�teva zile bune...
Cam aiurea fără zăpadă. Măcar așa...simbolic![]()
Ce parinti idioti... un copil de genul asta merita premiu o consola de la noi... Eu nu inteleg de ce l-au chinuit daca nu-si permit. Asta se numeste sadism. Din pacate, cu astfel de parinti ne miram ca ajung pe lume oameni precum Bin Laden si Saddam. Probabil ca si lor le-au facut glume de genul asta cand erau mici. C'est la vie.
Măi...nu știu. Aici, de c�nd a �nceput sezonul, a nins o singură dată 4-5 ore (chinuit). E soare și gata. Azi dacă e tot așa...ne vedem �n skate park!
Ce frumos ninge la Moldovița...
Asta e, am ajuns să văd zăpada la TV sau pe .net (că la munte nu merg niciodată). Merg amei, eu stau acas'(no day without XBL and XBV).
Bookmarks