MonkY, modest mai esti![]()
Uitati-va aici ce masinuta teleghidata ce costa intre 500-700 liresuper dar si pretul e pe masura(nu credeam ca exista asa ceva)
Pharell: poate daca nu vei mai scrie cu Litere Mari La Inceputul Fiecarui Cuvant...
A fost cineva azi la Clinceni?![]()
eu am un coleg OBSEDAT de avioane , are joystick HOTAS de 500 euro , si are toate versiunile Flight Simulator.Asta vara si-a luat din Germania un avion teleghidat cu 1000 de euro , am mers cu el pe camp sa il testeze , a zburat 15 minute , apoi cand a vrut sa il aterizeze a dat cu el drept intr-o piatra =>avionul = varza
am si eu o intrebare de ce are Mika thanks master cand el are 472 de thx si donely 1300 si ceva ?
...merci.
Pentru mine ziua mea e un motiv de tristețe. E aiurea să �mbătr�nești...să-ți vezi prietenii cum cresc (am foști/foste colegi/colege) cu familii, copii, etc...și eu nu găsesc Polus Mall �n Cluj să-mi cumpăr un Dazzle.
De abia aștept să mor.
Life is a dream. All dreams must end.
Hugh, e ziua ta ? Vezi daca-ti ascunzi birthday-ul din optiuni...
La Multi (b)Ani ! Si cat mai multe puncte la gamertag![]()
La multi aniHai ca nu e asa rea viata, in plus, daca duci pana la capat un joc urat pentru achievementuri, de ce nu ii dai si vietii o sansa sa vezi daca nu cumva iti da ceva achievementuri?
![]()
Bookmarks