Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 70 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #421 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    deci prin OUG s-au adus schimbari la codul penal, alea cu scoaterea abuzului in serviciu si ca poti fura pana in 200.000 de lei ca nu faci inchisoare doar se recupereaza prejudiciu cica si atat, dar cum naiba cand aceasta fapta nu este de ordin penal, da statul in judecata in civil.. i mean.. oricum aceasta a fost miza cea mai importanta pentru psd, se da mana libera la furat, numai un orb si indoctrinat de A3 si RTV nu vede asta.

iar gratiere a devenit lege, adica va vota parlamentul cu majoritate PSD, mai pe scurt peste 3-4 luni avem si gratiere.

ne-am intors 20 de ani in urma, opozitie nu exista, presedintele vorbeste pe fb, bine ca se mai misca oamenii din strada.

deja mi s-a facut sila, absolut sila de tot ce reprezina societatea si scena politica din tara si nu sunt singurul din generatia mea si din domeniul meu, in seara asta m-am hotarat sa emigrez si eu, nu mai am nervi.

o seara buna, ne vedem maine in strada

2. #422 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu ne-am întors cu 20 de ani in urmă, ne-am întors în Epoca de Piatră! Noi si Coreea de Nord...

3. #423 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    in seara asta m-am hotarat sa emigrez si eu, nu mai am nervi.
    O decizie foarte buna, nu e capat de lume ca Romania e nasoala, oricum stralucita nu a fost niciodata.

4. #424 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    in seara asta m-am hotarat sa emigrez si eu, nu mai am nervi.
    Si eu ma gandesc serios la aceasta varianta... In vara termin facultatea, iau rucsacul in spate si imi vad singur de drum. Ne va fi greu sa lasam totul in urma, dar nici sa fim bataia de joc a votantilor PSD nu mai putem.

Stingem lumina, tragem cortina... La revedere, Romania!

5. #425 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Informație de ultima oră:
    "Traian Băsescu împreună cu actualul președinte, Klaus, urmează să preia conducerea țării cu un nou partid făcut din ce mai rămâne din PNL."

Mooor de râs, descoperiți singuri sursa, hahahahaha. Mi-a spus un prieten sa mut pe un canal anume, să râdem un pic. Ăștia nu au leac. Mai trist e ca sunt mulți care cred, mulți și proști.

6. #426 SP
    Member iUser's Avatar
    antena 3 sau rtv?
    ---
    Gata, asta a fost... OUG a fost publicata in Monitorul Oficial. Toate modificarile si-au facut deja efectul!
    M. Of. nr. 0092 din 01 Februarie 2017
    Act nr. 13/31 Ianuarie 2017

Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală

Guvernul României
    Mai poate fi, insa, atacata la CCR. Dar numai de *tobele* Victor Ciorbea... Fix plua.

7. #427 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Informație de ultima oră:
    "Traian Băsescu împreună cu actualul președinte, Klaus, urmează să preia conducerea țării cu un nou partid făcut din ce mai rămâne din PNL."

Mooor de râs, descoperiți singuri sursa, hahahahaha. Mi-a spus un prieten sa mut pe un canal anume, să râdem un pic. Ăștia nu au leac. Mai trist e ca sunt mulți care cred, mulți și proști.
    În momentul ăsta, prefer si asta sa se întâmple.

8. #428 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    https://www.realitatea.net/avocatul-...r_2028352.html

Potrivit textelor ordonanţelor, modificările aduse Codului Penal pentru dezincriminarea mascată a abuzului în serviciu intră în vigoare la 10 zilei după publicarea în Monitorul Oficial. În acest moment, există foarte puţine variante pentru blocarea acestor acte normative, astfel încât să nu îşi producă efectele juridice.

Modificările Codului Penal intră în vigoare la 10 zilei după publicarea în Monitorul Oficial. În acest interval, doar Avocatul poporului poate sesiza CCR. USR a cerut deja public Avocatului Poporului să conteste Ordonanţa care modifică Codul Penal la Curtea Constitutională.
    Attached Images Attached Images scum.jpg

9. #429 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Ba, da cryyo nu o dadea in sus si in jos cu gratierea ? CEDO ? Amenda ?

Acum vad ca s-au pisat pe ea de amenda. Au amanat gratiere. Credeam ca este urgenta.

Tot ce au facut a fost sa paveze terenul pentru furat in liniste. Furi si nu poti sa patesti nimic.

Oricum cryyo cred ca este fericit. Ceva fărâmituri de la masa bogatilor cred ca primeste si el.

10. #430 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu mai stati pe ganduri, daca aveti posibilitatea sa plecati din tara, faceti-o fara regrete. Multi sunteti tineri, la inceput de drum si se gasesc relativ usor joburi pe afara. Daca stiti si o limba straina ca germana/franceza e si mai bine. Uite cum Andrew zice ca s-a hotarat sa plece, daca stie franceza isi gaseste instant un loc de munca in Franta, medici inca se cauta.

Eu de cand m-am intors in vara parca lucrurile au mers tot mai prost in tara asta, intai alegerile locale de ne-am ales cu o primarita penibila, apoi alegerile in care ne-am aratat cu totii valoarea si acum momentul cel mai jenant, in care se da mana libera furtului si coruptiei. Cum zice Trump cu "make America great again", in Romania si sa vrei ca nu poti, pentru ca nici n-a fost vreodata "great". Consider ca ne putem depasi conditia de romani, ca suntem intr-o societate mondiala in care conteaza mai mult cine esti si ce stii sa faci decat de unde te tragi, caz in care nu mai conteaza tarile, granitele si alte-cele. Mergem fiecare unde ne e mai bine si lasam instinctul animalic deoparte care ne face sa vrem sa ne intoarcem in cuib (acasa).

Eu am acordat o sansa Romaniei si mi-a ajuns, cu prima ocazie am plecat si eu din nou, dar de data asta clar nu ma voi mai intoarce. Sa se aleaga praful de tara, nu poate sa imi pese de o tara care nu a facut nimic pentru mine, care m-a facut de ras mereu, care m-a facut sa fiu jenat de locul de bastina si care m-a furat si limitat posibilitatile de reusita. Sorry, dar a ajuns sa zic ca mi se rupe.

11. #431 SP
    Member iUser's Avatar

12. #432 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai spuneau unii ca vorbește prostii, 2014

13. #433 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Evident ca vorbeste prostii: "le da drumul la TOTI".
    Cine vorbeste de invrajbire !!!

14. #434 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Cine vorbeste de gramatica !!!

15. #435 SP
    Member iUser's Avatar
    In alta ordine de idei, ai desfacut sampania aseara, cryyo?

16. #436 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hahahaha, Domnul Agramat dă lecții, ipocrizia asta...

17. #437 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ce gramatica?! Sunteti bine cu capul? Unde am dat eu lectii de gramatica?!?!

---------- Post added 01-02-2017 at 14:33 ----------

Quote Originally Posted by iUser View Post
    In alta ordine de idei, ai desfacut sampania aseara, cryyo?
    Nu am desfacut nici o sampanie, nu vad de ce...

18. #438 SP
    Ce gramatica?! Sunteti bine cu capul? Unde am dat eu lectii de gramatica?!?!
    Eu am inteles ca razi de domnul presedinte deoarece a folosit "la toti" in loc de "tuturor". Acum imi dau seama ca probabil am inteles gresit...

19. #439 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum cred ca merg maxim astea doua:

Iar dupa cum arata mesajele pe FB, cred ca azi o sa fie cu scandal. So...
    Attached Images Attached Images tonight.jpg

20. #440 SP
    DEXOnline, cuvantul zile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 70 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast