Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 70 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #401 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu am nimic cu cei care nu vad lucrurile ca mine, din contra, e nesanatos sa traiesti in bula ta proprie ca ajungi ca cei pe care ii blamezi, dar una e sa combati niste argumente cu alte argumente, iar alta e sa te faci ca nu intelegi si sa arunci cu intepaturi gratuite si alte prostii (sa-mi explice cineva va rog la ce naiba se refera prin "emision" ala ca zici ca i-am rapit copiii). In fine, ca sa nu mai existe offtopic-uri inutile si sa nu mai raspund si eu d-ampulea, o sa-l blochez si gata.

2. #402 SP
    Banned cryyo's Avatar
    clovnusor, cum ai ajuns in postura asta nefericita sa fii in 'asentimentul' unuia care in prima lui postare nu face decat sa-si desfasoare frustrarile cu privire la faptul ca eu exist? Lasand la oparte ca are tenta mistocara.

3. #403 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Cand am zis aia ma refeream la ultimul post. Nu stiu ce a mai zis, nu prea imi pasa

4. #404 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    eagle si Mayhem, nu va calificati sa-mi tineti morala.
    Ai dreptate aici, am observat si eu si eagle-eye cum ne cobori la nivelul tau si ne bati cu experienta.

5. #405 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au venit minerii
    16251568_10210430922102440_371510954665544814_o.jpg

6. #406 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Raluca Pruna (fost Ministrul Justitiei) la proteste anti gratiere.
    Comicul situatiei de protestatar este ca aceiasi doamna se temea ca vom fi amendati de CEDO cu peste 80mil din cauza conditiilor din inchisori.

Daca veni vorba de Pruna, amintesc ca dansa a participat la modificarea codului penal pintr-o ordonanta de urgenta. Ok pana aici, doar ca s-a intamplat pe 'sest', fara dezbatere publica pana in momentul adoptarii.
    Protestatarii de ieri au fost plecati din tara atunci?

PS. Dragnea a dat cu mucii in pasula amintind de mineriade.

7. #407 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Care sunt argumentele tale in favoarea acestei legi?
    Attached Images Attached Images 64685-before-you-speak-think-printables.jpg

8. #408 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Raluca Pruna (fost Ministrul Justitiei) la proteste anti gratiere.
    Comicul situatiei de protestatar este ca aceiasi doamna se temea ca vom fi amendati de CEDO cu peste 80mil din cauza conditiilor din inchisori.

Daca veni vorba de Pruna, amintesc ca dansa a participat la modificarea codului penal pintr-o ordonanta de urgenta. Ok pana aici, doar ca s-a intamplat pe 'sest', fara dezbatere publica pana in momentul adoptarii.
    Protestatarii de ieri au fost plecati din tara atunci?

PS. Dragnea a dat cu mucii in pasula amintind de mineriade.
    N-au zis cei care sunt impotriva acestei legi ca vor sa plateasca amenzi la CEDO, ci doar ca solutia nu este sa dezculpabilizezi acte de coruptie, trafic de influenta, mituire etc. De asemenea, nu e nimeni anti-"orgonante de urgenta", dar acestea sa se dea atunci cand sunt necesare, nu sa se abuzeze pe principiul "because i can"

9. #409 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Trump l-a demis pe Procurorul General al SUA, pentru ca s-a impotrivit legii anti-imigranti.

Pe cand un 'curaj' asemanator si la Iohannis in demiterea lui Kovesi, care conform propriilor standarde, citez: "Cand cineva e prins ca a plagiat, si numai trei randuri, este obligat sa se retraga".

Leni
    1. Legea e necesara, vezi presiunile CEDO
    2. Nu e un abuz, ci un drept, bicaz: au castigat alegerile
    Sper sa o scoata dracului o data, poate se termina balamucul.

10. #410 SP
    Member marv's Avatar
    1. Legea nu e necesara. CEDO nu da amenzile cum zice Antena 3. Daca te intereseaza subiectul verifica cum e situatia penitenciarelor in alte state europene.
    2. E un abuz, pentru ca nu se supun vointeti poporului. 3 milioane din 18 i-au votat, dar 3 milioane nu e nici un sfert din populatie. Iar din cei 3 milioane multi nu sunt de acord cu OUG-urile, doar cei spalati pe creier.

Daca ai castigat niste alegeri parlamentare intr-o democratie e dreptul tau sa iti sustii cauzele (sociale, liberale, etc), dar nu ai voie sa faci abuz si sa impui legi.

11. #411 SP
    Member solaru's Avatar
    Daca ai castigat alegerile nu inseamna ca poti sa faci absolut ce vrea plua ta! Hai ca ai gandit-o mult pe asta! Ce ar fi daca maine ar da o lege ca doar aia pe care-I cheama Ion au dreptul la al 13-lea salar. E dreptul lor, nu?
    In cazul in care nu stiai, puterea legislativa in Romania nu este Guvernul, ci Parlamentul. Guvernul este puterea executiva. Prin urmare, nu este dreptul guvernului sa adopte astfel de legi prin OUG, as zice chiar ca este un abuz.

Te rog niste argumente de bun simt pentru care e NECESAR si IMPERATIV (ca de aceea se doreste ordonanta de urgenta) sa dezincriminezi abuzul in serviciu? Ce legatura are dezincriminarea abuzului in serviciu cu aglomerea din inchisori si recomandarile CEDO (atentie, recomandari, nu condamnare, nu presiuni, nu amenda). Sau injumatatirea perioadei de detentie pt cei peste 60 ani indiferent de fapta?

Cum puteti tine partea unora care fura, nu inteleg? Sa ne intelegem, nu cred ca este cineva condamnat pe nedrept - asta e la mintea cocosului, pt ca altfel erau liberi demult! Ah... ca nu au fost condamnati pt cele mai grave fapte, da, sunt de acord... dar peste tot in lumea asta condamnarile se dau pentru faptele pe care le poti proba, nu pentru ceea ce sti ca au facut dar nu poti proba. E important si in beneficiul societatii ca virgula coruptii sa fie scosi din circuit, devenind astfel irelevanti.
    Oare de ce nu s-a plans Nastase de conditiile de detentie? Sau nu a dat in judecata statul roman pt ca a fost condamnat pe nedrept? Sau Voiculescu! Sau Dragnea... de ce nu a mers mai departe sa-si caute dreptatea in justitie sau la CEDO... ca doar asa a declarat - "O condamnare nedreapta si o lege profund constitutionala nu-mi permit sa solicit aceasta functie (prim-ministru) pentru mine...".

12. #412 SP
    Banned cryyo's Avatar
    marv, care vasazica, Iohannis nu e presedinte pt ca nu a obtinut 18mil de voturi !!! Amice, acest thread nu este pt tine, te incurca rau...

solaru, invata democratia de la Trump. Atunci cand castigi alegerile, ai dreptul sa 'tai si sa spanzuri'. In limitele legii, desigur.
    Apropo, l-a demis si pe seful Politiei Vamale.

13. #413 SP
    Member solaru's Avatar
    Mda, sunt sigur ca habar nu ai ce inseamna notiunea de democratie. Cum adica ai dreptul sa "tai si sa spanzuri" in limitele legii? Si daca nu e asa... schimbi legea, nu? Cam cum se intampla pe la noi!
    Speram sa ai niste argumente la problemele ridicate... dar banuiec ca ai nevoie de mai mult timp ca sa le cauti! De ce ai sustine dezincriminarea unor fapte de coruptie si/sau abuz in serviciu? Doar daca esti cointeresat, altfel nici o persoana sanatoasa la cap nu ar putea sa spuna: "Da, e ok! Liber la furat in limita a 50 mii de coco!"

14. #414 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Nu mai hraniti dinozaurul, atata poate/vrea!

15. #415 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda, grațierea adoptată de Guvern... Mi-e scârbă și rușine...

16. #416 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu-i credeam atât de viermi încât să meargă până la capăt. Silă. Ăsta e cuvântul care-mi stă acum în gât ca reflexul de vomă. Niște şobolani spurcaţi. Stai numa' să vezi acum ieșiri în stradă.

17. #417 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Felicitari celor care au stat acasa la caldurica in loc sa iasa la vot. Poata data viitoare ne lipsim de texte ca: "Oricum toti sunt la fel/ Nu vreau sa votez contra".

18. #418 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu ma asteptam. De fapt, dupa Trump si cum s-a votat in ultima vreme, ma astept la orice. Si chiar ma gandesc sa incep sa fac provizii, sa maresc zidul, sa ma autosustin... If you know what i mean!

---------- Post added 31-01-2017 at 23:21 ----------

P.S. Bai, astia mai tineri de pe-aici... ascultati la mine un sfat: nu mai faceti pe patriotii ca mine, si cautati-va o alta tara unde sa duceti o viata mai frumoasa si mai linistita. Serios!

19. #419 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Felicitari celor care au stat acasa la caldurica in loc sa iasa la vot. Poata data viitoare ne lipsim de texte ca: "Oricum toti sunt la fel/ Nu vreau sa votez contra".
    No problem !

20. #420 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Articolul 40 din Constituție

"Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 70 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast