Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 70 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #1321 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Arunci voi MERGE la vot si voi vota Ciolacu’. De ce? Pentru ca macar cu hotii din pe se de, m-am aclimatizat in toti anii astia, iar pe USR ii urasc mai tare decat am urat vreodata PSD-ul.
    Buna treaba, te-ai aclimatizat cu hotii?!? De-aia merge tara asta ca naiba, ca noi votam cu hotii in continuare...
    Momentan, daca lucrurile raman ca acum, ma mictionez si pe pro-Lgbtq-ista Lasconi, si pe lunaticul Gerorgescu.
    Asta cu LGBTQ e venita de la AUR+PSD, iar botii lui Kremlin Georgescu au preluat si au folosit ca arma principala. A prins bine la cei dezinformati. Ba chiar au aruncat sloganul "Mai bine cu rusul, decat sa o iau prin dos" (pana si mirobolantul Dani Mocanu si-a tras videoclip). Pentru ca nu-i asa, au inceput barbatii adevarati din tara asta sa se teama ca or sa intre gayy peste ei in casa si o sa le-o traga... Jeeez...
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2024-12-04-03.12.45_c6795e23.jpg

2. #1322 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    De 30 si ceva de ani votezi “schimbarea”. Cu toate astea, nu se schimba nimic. Da, m-am aclimatizat cu hotii = mi-am pierdut speranta ca cineva mai poate face ceva cu adevarat pentru popor. Daca voi visati cai verzi pe pereti dupa 30 si de ani de NIMIC, 30 si de ani in care tara asta a fost jefuita si indatorata, sa fiti sanatosi.

Cat despre ignoranta mea. Sa fiu eu ignorant si voi ancoratii in realitate si de maine sa curga lapte si miere.

Toti care nu sunt in asemtiment cu voi sunt ori ignoranti ori manipulati, aceleasi *****uri pe care le propovaduiesc toate tv-urile astea din care va informato voi.

Mai retrag de pe topicul asta.

3. #1323 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Nenea Johnny, eu sunt paralel cu politica, praf... Dar sa spui ca de 30 de ani nu s-a schimbat nimic, ca a fost jefuita, ca a fost indatorata... Asta nu cred, pentru ca sunt imbunatatiri MAJORE. SE TRAIESTE MAI BINE CA NICIODATA ACUM IN ROMANIA. CINE NU RECUNOASTE ASTA ORI E PROST, ORI E PRO RUS, A 3 A VARIANTA NU EXISTA. Nu ne-a jefuit nimeni, am oferit unii dintre noi diverse pe niste plicuri cu bani sau favoruri.

Intrebarea mea este daca tu JohhnyUSA ai fi fost in locul primarului cutare, in locul ministrului acuzat, in locul omului cu putere de decizie, ai fi procedat intr-un mod diferit? Ai fi furat mai putin sau ai fi onest? Ai rezista tentatiei banului?

Nu ne-a jefuit nimeni, ne jefuim noi intre noi. De la un rahat/mizilic din Kaufland/LIdl/Altex pana la fonduri europene, paduri, autorizatii de constructii cu carca si alte beneficii catre companii.....

4. #1324 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De 30 si ceva de ani votezi “schimbarea”. Cu toate astea, nu se schimba nimic.
    Pai degeaba votez eu schimbarea (si altii cativa ca mine), daca majoritatea voteaza in continuare cu aceiasi hoti, cu care s-au "aclimatizat". Chestia asta o sa-mi ramana scrijelita pe creier... e prima oara cand aud de "aclimatizare cu hotii".
    Cat despre ignoranta mea. Sa fiu eu ignorant si voi ancoratii in realitate si de maine sa curga lapte si miere.
    Ce draci de lapte si miere sa mai curga, cand ii votezi pe aceiasi hoti de 30 de ani? Ce te-ai astepta sa se intample, sa-si schimbe lupul naravul? Deja incep sa-i inteleg pe cei care voteaza cu extremistii. Pana si ei au un motiv mai pertinent: o fac pt. ca li s-a acrit fr aceiasi hoti.
    Toti care nu sunt in asemtiment cu voi sunt ori ignoranti ori manipulati, aceleasi *****uri pe care le propovaduiesc toate tv-urile astea din care va informato voi.
    Ti-aș spune vorbele lui Rațiu ("Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!"), dar ma tem că după ce ai aruncat faza că suntem manipulați și spălați pe creier de "TV-uri" (lasă că e mai bun TikTok-ul), nu meriți.
    Good ridance! Baftă la vot! Și ai grijă cu "micționările" acelea, că de obicei au la bază o problemă mai gravă...

5. #1325 SP
    Member ymess's Avatar
    Unele lucruri s-au schimbat, departe de cazul ideal, dar putem vedea schimbari in dinamica:
    - Dragnea a facut puscarie.
    - in vechea guvernare PSD-PNL cu 9 ministri anchetati, acum sunt mult mai putini in acelasi stadiu
    - sunt alte grupuri de interese, incet incet, lucrurile pare ca ies la lumina
    - sunt partide noi in parlament. Mare pacat ca is extremiste. N-ar fi imposibil sa vedem curand altele mai sanatoase.
    - avem 2 europarlamentari independenti. E mare lucru.
    - prezenta la vot nu mai e la pamant
    - suntem UE, NATO, Schengen, vize America. Punct.

6. #1326 SP
    Member codpin's Avatar
    De 30 si ceva de ani votezi “schimbarea”. Cu toate astea, nu se schimba nimic. Da, m-am aclimatizat cu hotii = mi-am pierdut speranta ca cineva mai poate face ceva cu adevarat pentru popor. Daca voi visati cai verzi pe pereti dupa 30 si de ani de NIMIC, 30 si de ani in care tara asta a fost jefuita si indatorata, sa fiti sanatosi.

E tipic sa te retragi din discutie cand nu ai argumente sau dovezi.

Da link aici cu dovezi ca Lasconi e pro LGBTQ. Altfel esti doar un alt individ care a sarit pe fenta si ajuta la propaganda ruseasca.

Eu nu te-am făcut in nici un fel, doar te-am lasat sa alegi cum vrei sa apari in ochii mei. Și speram sa îți ridic anumite semne de intrebare.

Dar tu te plangi ca nu s-a schimbat nimic in 30 de ani dar continui sa votezi pe aceeasi hoti. Bv!

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

7. #1327 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    De la Cristi Pitulice:

https://www.presidency.ro/ro/media/c...resa1733327193

Si tot de la el (asta asa, pt. ca tot mi se spunea ieri ca eu cam exagerez):

De la Radu Hossu:

Tare curios sunt, daca-l scot pe Kremlin Georgescu din alegeri, ne intoarcem la a vota intre Lasconi si Ciolacu? Well... asta nici nu mai suna chiar atat de rau, right?
    eu o sa cred lucrurile astea (nu scrie nimic cu subiect si predicat ci doar "ar fi" , "seamana, samd" si recunosc si ei ca totul e in desfasurare) cand parchetul va condamna pe baza lor.
    sunt in stare sa pariez un an de premium ca totul se va fasai dupa alegeri si nu se va lua nicio masura pentru ca dovezile sunt circumstantiale si nici nu-i intereseaza sa rezolve ceva, sperietoarea rusia e numai buna pentru frica si control (altfel as fi primul care as vrea sa-i rad pe rusi, acest popor de barbari, de pe fata pamantului, pur si simplu exterminare totala , mda call me radical )
    tocmai ca sunt doar presupuneri si supozitii, n-au identificat grupul de atacatori rusi.

PS: n-am treaba cu gluma asta de alegeri si 2 la mana lucrez in cybersec
    PSS: a dracu treaba, totdeauna in ultimii ani am avut un candidat negru, nevotabil si altul care trebuie votat de frica. eu nu cred in coincidente, in mod express se face asa pentru a vota oamenii raul cel mai mic, de fapt am avut candidat unic mascat.
    no more, m**e SRI, m**e SIE, chiar ma p*s pe el de vot.
    daca insa se pune problema iesirii din NATO sau UE ne vedem in piata, la fel si la razboi.

sunt curios in 2029 ce scandal se pregateste, iar rusia ? poate china ? coreea de nord ? bani spalati ? coruptie ? inchidere centre de vot iar ?
    de aia prefer eu monarhia, imbina vechiul si stabilitatea unui sef de stat simbolic si noul, guvernul rezultat din alegeri.

funny enough la dezbaterile ptr turul 1 lasconi il acuza pe geoana ca e pro-rus fiindca a fost la moscova in 2009 (deci NATO a avut un pro-rus ca nr 2, go figure ) si ii lua apararea scroafei sosoaca ! singura care este pe fata pro-rusia si da cu subsemnatul la ambasada rusiei de cateve ori pe an ! incredibil ce minte sa ai sa zici asa ceva.

Quote Originally Posted by codpin View Post
    Da link aici cu dovezi ca Lasconi e pro LGBTQ. Altfel esti doar un alt individ care a sarit pe fenta si ajuta la propaganda ruseasca.
    este, vezi dezbaterea de la digi din turul 1 cand ii raspunde lui kelemen hunor ca e pentru sustinerea minoritatilor sexuale. ii spune: "domnule Hunor, aici ne referim la drepturile tuturor minoritatilor si cele nationale si cele sexuale" si discutia continua.
    nu-i un lucru rau dar sincer daca se exagereaza in halul in care s-a exagerat in SUA va fi nasol. mi-au placut filme precum Brokeback Mountain sau Dallas buyers club dar frate, au ajuns sa bage minoritati LGBTQ in fiecare mare franciza....wtf...totul de umplutura si propaganda. ca sa nu mai vorbim de discriminarea care e din ce in ce mai prezenta in unele locuri din orasele "civilizate" din SUA, inclusiv impotriva partii LGB din LGBTQ+, efectiv cine nu recunoaste ca exista mai mult de 2 genuri e marginalizat.
    traim in deceniul extremismului de ambele parti...comentezi ca e prea mult LGBTQ...pfoa, esti pro-rus, mars in rusia. comentezi ca n-ai o problema cu LGBTQ...pfoa..este progresist.

Totusi un lucru e foarte trist, polarizarea, efectiv exista extrem de putin oameni cu care mai poti sa ai o discutie echilibrata, parca traim in timpul razboiului rece si fiecare e suspect de ceva...

Quote Originally Posted by MonkY View Post

Ti-aș spune vorbele lui Rațiu ("Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!"), dar ma tem că după ce ai aruncat faza că suntem manipulați și spălați pe creier de "TV-uri" (lasă că e mai bun TikTok-ul), nu meriți.
    ehe, astea sunt doar vorbe, vedem cate relatii de prietenie, colegilitate se rup.
    e suficient sa sperii oamenii si se mananca intre ei. cum zicea Joker: "i'll show you, when the chips are down these civilized people ?! they'll eat each other" (daca s-ar fi repetat scena din dark knight cu cele 2 barci, una cu votanti CG iar alta cu votanti Lasconi ar fi sarit demult in aer )
    astea sunt doar vorbe asa, aruncate dar foarte greu de pus in practica. in fiecare dintre noi e un mic hitler/stalin/mao care se activeaza cand e vorba de "siguranta nationala" sau de ceva de care depinde existenta noastra, remember pandemia.

da, pe timp de pace armonie si cand totul e bine poti spune ce vrei tu, daca situatia o cere...gata..hai..ca esti pericol public. e un paradox.

All in all concluzia e ca nu controlam noi nimic si ceea ce putem face e sa ne vedem de viata noastra, sa votam sau nu si sa navigam prin viata asta avand grija de noi si familiile noastre.
    Indiferent de cine iese presedinte vor veni cresteri de taxe, tva, impozite si scumpiri. multumim PSD-PNL care a sifonat banul public si ne-a adus intr-o mizerie de deficit si PNL-USR care a pus drept jaloane in PNRR triplarea impozitelor pe locuinta si cresterea taxelor (prin scaderea plafoanelor) pentru IMM. Cumva e normal ca ei sa guverneze impreuna, doar sunt responsabili pentru ultimii ani de mizerie.

Arunci voi MERGE la vot si voi vota Ciolacu’. De ce? Pentru ca macar cu hotii din pe se de, m-am aclimatizat in toti anii astia, iar pe USR ii urasc mai tare decat am urat vreodata PSD-ul.

Momentan, daca lucrurile raman ca acum, ma mictionez si pe pro-Lgbtq-ista Lasconi, si pe lunaticul Gerorgescu.

PS: sper din suflet ca nebunul asta sa fie scos din schema (pana in turul II). Si eu sunt suveranist, imi doresc independenta fata de toti “binevoitorii” astia din Est sau Vest care ne spun cum sa traim, ce sa mancam, cum sa ne imbracam si CE E NORMAL si CE NU. Dar Georgescu asta, este departe de realitate si n-are vreo treaba cu suveranismul.
    chill, n-ai cum sa fi suveranist (ma rog, eu stiam ca asta e un termen pentru bolnavii care cred ca ei n-au nevoie de buletin si ca legile tarii in care se nasc nu li se aplica lor, cautati pe youtube) pentru ca traiesti intr-o economie globala.
    ce putem fi noi este sa fim patrioti, adica in contextul situatiei tensionate la nivel global , china-taiwan, coreea de nord-japonia samd, sa ne aducem in UE si Romania niste industrii strategice pentru a nu mai depinde de cei din zonele cu probleme: in general tehnologie
    noi insa aducem investitori chinezi in UE sa producem masini chinezesti in timp ce Audi, BMW samd dau afara oameni pe banda rulanta. oare suntem sanatosi la cap ?

---------- Post added 05-12-2024 at 03:58 ----------

my point is: nu va iesi CG iar razboiul se va termina la anul dar prevad un viitor sumbru pentru UE, vom deveni pur si simplu irevelanti la nivel global daca se continua pe linia actuala si vom fi nimic mai mult decat muzeul de istorie al lumii. + usor usor se va instaura o dictatura mascata care are ca model China, economie "capitalista" si control centralizat.

sper sa ma insel.

---------- Post added 05-12-2024 at 04:20 ----------

Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Nenea Johnny, eu sunt paralel cu politica, praf... Dar sa spui ca de 30 de ani nu s-a schimbat nimic, ca a fost jefuita, ca a fost indatorata... Asta nu cred, pentru ca sunt imbunatatiri MAJORE. SE TRAIESTE MAI BINE CA NICIODATA ACUM IN ROMANIA. CINE NU RECUNOASTE ASTA ORI E PROST, ORI E PRO RUS, A 3 A VARIANTA NU EXISTA. Nu ne-a jefuit nimeni, am oferit unii dintre noi diverse pe niste plicuri cu bani sau favoruri.

Intrebarea mea este daca tu JohhnyUSA ai fi fost in locul primarului cutare, in locul ministrului acuzat, in locul omului cu putere de decizie, ai fi procedat intr-un mod diferit? Ai fi furat mai putin sau ai fi onest? Ai rezista tentatiei banului?

Nu ne-a jefuit nimeni, ne jefuim noi intre noi. De la un rahat/mizilic din Kaufland/LIdl/Altex pana la fonduri europene, paduri, autorizatii de constructii cu carca si alte beneficii catre companii.....
    Eh hai.
    Vad permanent retorica asta: zici ceva de rau de UE esti pro rus.
    Băi nene hai sa ne uitam in istorie: toti și-au vrut doar binele lor prima dată și toți din “afara” au beneficiat de pe urma unei clase corupte de politicieni romani. Da, ne-a jefuit UE cum ne-a jefuit vestul de sute de ani cu ajutorul ciolacilor, johanisilor șamd. (Evident ca ne-a jefuit și estul dar lor le-am mai tăiat macaroana de când cu UE)

Ne-am dezvoltat din inerție (ca un om care se muta într-un cartier select printre bogătași) din consum si din miliardele trimise de aia plecați în afara ( care btw pompează zeci de miliarde anual in economiile țărilor unde muncesc prin taxe)

zici ca am primit banii asa din cer, nu ca am contribuit și noi la bugetul UE.
    Iar daca tragi linie ce am primit vs ce am dat…ei bine se putea muuuult dar mult mai bine.

---------- Post added 05-12-2024 at 04:30 ----------

Nu știu ce analist zicea, parcă Iancu guda, ca romanii din diaspora trimit in tara mai multi bani decat investițiile străine anuale.
    Și nu, nu stau cu mana întinsă, sunt oameni profesioniști pe care ii educam și pe care nu suntem în stare să-i ținem în țară, ba mai mult la sfatul mai marilor din UE ne punem pe butuci și industria IT, ca mna, murea bugetul statului de cele 300 de milioane de euro anual pe care ii pierdea de pe urma it-istilor scutiți de impozit, bani cheltuiți oricum și taxați la cheltuire.

---------- Post added 05-12-2024 at 04:34 ----------

Deci pls, sa lăsăm lauda asta de tip taliban la adresa UE. Da, e bine, mult mai bine decat orice alta varianta dar suntem niste cetățeni de rang 2 ca imagine și beneficii.

Observ treaba asta: suntem exact ca o femeie care a stat x ani într-o relație abuzivă (cu URSS) iar acum acceptăm orice de la actuala relație (UE) și le luăm apărarea cu sfințenie fiindcă poate fi și mai rău.

8. #1328 SP
    Member flaviud's Avatar
    Mie mi se pare dragut sa convingi persoane de etnia lui gabi mocanu sa voteze un pro legionar, e ca si cand ai convinge acum evreii ca Hitler a fost ok pentru ei. Ce imi da reper despre oamenii de la noi e faptul ca pot vota la presedentie un om de care habar n-aveau acum 2 saptamani si care are cateva declaratii demne de Obregia

9. #1329 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    eu o sa cred lucrurile astea (nu scrie nimic cu subiect si predicat ci doar "ar fi" , "seamana, samd" si recunosc si ei ca totul e in desfasurare) cand parchetul va condamna pe baza lor.
    sunt in stare sa pariez un an de premium ca totul se va fasai dupa alegeri si nu se va lua nicio masura pentru ca dovezile sunt circumstantiale si nici nu-i intereseaza sa rezolve ceva, sperietoarea rusia e numai buna pentru frica si control (altfel as fi primul care as vrea sa-i rad pe rusi, acest popor de barbari, de pe fata pamantului, pur si simplu exterminare totala , mda call me radical )
    tocmai ca sunt doar presupuneri si supozitii, n-au identificat grupul de atacatori rusi.
    Stai linistit, ca sunt toti acolo, cu nume, prenume, IP-uri, conturi de TikTok, de Telegram, adrese, discutii, inregistrari, transferuri bancare, etc. Doar ca partea aceea (mai ales ca spui ca lucrezi in "cybersec") nu cred ca te asteptai sa o vezi făcută publică si desecretizata, nu-i asa? Din pacate, e un dosar mega-stufos, la cum se misca lucrurile in Romania va dura ceva. Insa ma astept ca pe baza unui "rezumat" (pana va ajunge la Înalta Curte), sa se declare nule alegerile sau sa fie scos nea Kremlin din cursa. Inca mai sper. Daca nu, aia e, votam si vedem ce iese.
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    este, vezi dezbaterea de la digi din turul 1 cand ii raspunde lui kelemen hunor ca e pentru sustinerea minoritatilor sexuale. ii spune: "domnule Hunor, aici ne referim la drepturile tuturor minoritatilor si cele nationale si cele sexuale" si discutia continua.
    Aici cred ca ai dat o alta conotatie discutiei. Nu inseamna absolut deloc ca esti pro LGBTQ daca tu (ca presedintele TUTUROR, nu doar al unora), promiti ca vei respecta drepturile tuturor minoritatilor (de toate felurile). Tu ca presedinte FIX asta trebuie sa faci, sa garantezi tuturor, indiferent de etnie, culoare, sex or whatever, ca ti se vor respecta drepturile. De aici si pana la ce au rastalmacit cei de la PSD, AUR si Kremlin Georgescu (cum ca or sa vina gayy sa ne ia copii si joburile), e cale lunga.

10. #1330 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai, Lasconi e mega conservatoare pe subiectul ala, ce-aveti. A votat la Coalitia pentru Familie sau cum se numea ghena aia de ONG si de referendum. S-a certat cu fii-sa pe tema asta (fii-sa facand parte din new wave-ul asta progresist tineresc... ca orice wave tineresc de altfel, ca acolo e rebeliunea). Apare cu doua cruci la orice iesire in public si afirma de fiecare data ca doar intre o femeie si un barbat poate fi casatoria, dar e de acord cu parteneriatul civil intre persoane de acelasi sex (ceea ce mi se pare absolut firesc, sa poa sa se viziteze intre ei in spitale, sa-si lase mosteniri, sa obtina credit, etc.)

Astea sunt stance-uri conservatoare dar de bun simt daca vreti. Nu-ti baga nimeni cu forta nimic pe gat, nu vin gheii sa-ti rapeasca copiii sau mai stiu eu ce, asta e ca criza satanista din SUA cu D&D-ul

11. #1331 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Dude, trebuie sa fii omul grotelor, sa traiesti in epoca de piatra, in negura mintii totale sa crezi si sa mai si urli pe forumuri sau grupuri despre Lasconi si faptul ca vin gay people peste noi, ca vedem barbati pe strada tinandu-se de mana si alte bazaconii demne de IQ aborigene subunitare marca 30.

Sa urli precum un dement ca Lasconi o sa te duca sa lupti in Ucraina, doar pe baza unui clip de 12 secunde? Fara sa gandesti deloc, fara research, fara sa intelegi unde ne aflam noi acum ca si tara?

De la tiktokarii eutanasiati in emisfera dreapta nu am pretentii, pentru ca pur si simplu sunt analfabeti functionali (si astia sunt putini, ca de fel majoritatea sunt doar analfabeti, nu si functionali) dar cand vad oameni cu studii, oameni pregatiti, scoliti, cu afaceri, oameni crescuti prin tarile cu apa calda si forma statala pusa la punct ca la carte, ce dracu pretentii sa mai avem, a?

Sa pici pe fenta, sa pui botul la asemenea manipulare sub forma de hipnoza fara sa te informezi absolut deloc este pur si simplu ridicol.
    Sunt diferente mari intre termeni de genul: votant si sectant/adept.

Auzi si tu, traim greu dar vai, ne-au adus la nu stiu ce stadiu, etc.

Pai bre nea aborigene, daca ai parasi grota si ti-ai folosi putinul creier functional pe care il ai, ai vedea ce se intampla in tara in ultimii 5-6 ani cel putin, si cat de bine se traieste de fapt in Romania. Nici nu discut despre orasele mari, ca aici este evident traiul bun spre foarte bun.

Este valabil si la zona rurala, unde 99% sunt deja compromisi din cauza cancerului tiktok si fb, ai sa vezi nu una ci doua sau trei masini la poarta taranului roman, prosperitate, liniste, casuta buna, situatie buna la majoritatea, you name it, etc.

Cu totii suntem satui pana peste cap de PSD-ul asta corupt, dar de aici pana la " votez contra sistemului" indus de acest personaj infect este de fapt altceva, ceva ce tiktok-arii efectiv nu pot intelege.

Discutiile cu votantii cg sunt ceva de domeniul SF: era mai bine in comunism, aveam fabrici, aveam job-uri, aveam de toate.
    Aveati pe dracu ba, eram vai de maicuta noastra, niste catei tinuti in lant mancand paine pe cartela.

ps: stiam ca suntem prosti, dar nu stiam ca suntem atat de multi!

12. #1332 SP
    Member ymess's Avatar
    Eu repet, in ciuda tuturor argumentelor tiktok, prostie abundenta, anti-sistem/PSD, eu cred ca cel mai important argument e ura.

Ura pentru cei care au trait bine in sistemul curent, asa corupt cum e el.
    Nici votantii lui CG nu il voteaza ca il vor pentru ei, ei vor sa il avem pentru noi - noi astia care am facut o scoala, nu stam cu mare frica pentru ziua de maine, mai avem o casa sau o masina, si noi care ne integram in societate asa aberanta cum e.

Ura e kilometric cel mai puternic sentiment, iar profilul celor care il voteaza confirma 100% asta.

---------- Post added 06-12-2024 at 12:30 ----------

Nu vreau sa spamez, dar vreau sa repet cat se poate de clar:

Nu suntem o natie rusofila, maxim 10% suntem rusofili.
    Dar suntem o natie unde jumatate din oameni urasc cealalta jumatate.

13. #1333 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Nu suntem o natie rusofila, maxim 10% suntem rusofili.
    Esti optimist. Eu as spune ca suntem cam 30%.

14. #1334 SP
    Member ymess's Avatar
    Daca erau 30% rusofili organici, nu se mai chinuia sa ii sistematizeze biserica.

15. #1335 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Na belea.

Curtea Constituțională a anulat alegerile prezidențiale cu două zile înainte de turul 2 între Elena Lasconi și Călin Georgescu. Procesul se reia de la zero. Decizia, luată pe fondul acuzațiilor de ingerință a Rusiei
    https://www.g4media.ro/surse-curtea-...B_Kn4t3gwoCqTQ

16. #1336 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Bomba!

17. #1337 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Nu mai contează fiecare ce preferințe politice are. S-au pis@t pe dreptul nostru!

18. #1338 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Normal. Se repetă alegerile ori de câte ori va fi nevoie, până iese PeSeDeeee, adică Ciolacu. Pentru că nu-i așa, măcar el e "hoțul cu care ne-am obișnuit"...

La refacerea alegerilor sper ca nu mai apare si Kremlin Georgescu in carti. Dar revine Sosoaca...

Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
    Nu mai contează fiecare ce preferințe politice are. S-au pis@t pe dreptul nostru!
    E drept ce spui. Dar pe langa pipi-ul pe voturile noastre, macar au facut-o si pe masinaria ruseasca. Imagineaza-ti ca in aceste momente, cineva de la Kremlin care a bagat niste jde milioane de euro in campanie, si-a luat un mare mumu. Macar pentru asta ma pot bucura. Macar atat.

19. #1339 SP
    Member ymess's Avatar
    Constitutia nu s-a facut cu ochii inchisi.
    Astfel de scenarii si separare de puteri fac parte din sistem.
    Dar un lucru e cert, anularea de azi e un mic cadou venit de la Washington.
    Doar in Disneyland nu face nimeni interventionism ca stim ca nu'i frumos.

20. #1340 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Constitutia nu s-a facut cu ochii inchisi.
    Astfel de scenarii si separare de puteri fac parte din sistem.
    Dar un lucru e cert, anularea de azi e un mic cadou venit de la Washington.
    Doar in Disneyland nu face nimeni interventionism ca stim ca nu'i frumos.
    depinde care washington.
    ala care pleaca bineinteles, nu ala care vine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 70 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 ... LastLast