Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 70 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #1341 SP
    Member ymess's Avatar
    In DC exista si puterea permanenta.
    Cine pleaca si cine vine trebuie sa ajunga la consens cu cea permanenta.

2. #1342 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Aia din NATO/US au vazut ca suntem prea prosti ca sa ne descurcam singuri si de obicei cam asa faci cu prostu, daca vezi ca-i prea prost si da sa se innece, il tragi inapoi in ultima secunda sau ii arunci colac. Sigur ca democratia a fost calcata in picioare, dar decat sa ajung la rating de tara CCC ca vrea nebunu' ala sa nationalizeze tot si sa faca benzina 1 leu/L si sa alunge toate investitiile si marile companii din Romania, lasa mai bine asa, cu forta.

Important e sa nu-l mai lase sa candideze. Pericolul vine acum de la Sosocari si de la AUR, parca vad ca o sa voteze 'informatii' cu alt nebun in urmatorul tur doar ca sa se razbune. Personal as merge pe Bolojan, poate candida...iar prin comparatie cu tot ce a mai ramas, este parfum!
    Una peste alta m-am mai linistit, chiar credeam ca ar fi fost extrem de posibil ca Romania sa ia calea Belarusului dupa ziua de duminica.

Voi impacheta acum un muc si-l voi arunca bilutza spre Moscova (de altfel o metropola extraordinara din toate punctele de vedere!).
    Sa incerce la bulgari, la noi nu s-a putut!

3. #1343 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Aia din NATO/US au vazut ca suntem prea prosti ca sa ne descurcam singuri si de obicei cam asa faci cu prostu, daca vezi ca-i prea prost si da sa se innece, il tragi inapoi in ultima secunda sau ii arunci colac. Sigur ca democratia a fost calcata in picioare, dar decat sa ajung la rating de tara CCC ca vrea nebunu' ala sa nationalizeze tot si sa faca benzina 1 leu/L si sa alunge toate investitiile si marile companii din Romania, lasa mai bine asa, cu forta.

Important e sa nu-l mai lase sa candideze. Pericolul vine acum de la Sosocari si de la AUR, parca vad ca o sa voteze 'informatii' cu alt nebun in urmatorul tur doar ca sa se razbune. Personal as merge pe Bolojan, poate candida...iar prin comparatie cu tot ce a mai ramas, este parfum!
    Una peste alta m-am mai linistit, chiar credeam ca ar fi fost extrem de posibil ca Romania sa ia calea Belarusului dupa ziua de duminica.

Voi impacheta acum un muc si-l voi arunca bilutza spre Moscova (de altfel o metropola extraordinara din toate punctele de vedere!).
    deci esti cu democratia atata timp cat iese cine vrei tu. got it.
    aia nu-i democratie fyi.

Quote Originally Posted by ymess View Post
    In DC exista si puterea permanenta.
    Cine pleaca si cine vine trebuie sa ajunga la consens cu cea permanenta.
    da, este.si este pur hate anti trump si ce vrea sa faca el.

pana si un stangist ca zuckerberg s-a plans de cenzura din guvernarea biden, asta e adevaratul semnal de alarma. iar dupa ce a castigat alegerile l-a felicitat si l-a asigurat de suportul lui.

oamenii l-au facut presedinte pe trump fiindca n-au mai suportat tot establishmentul, absolut tot mai putin fox si cateva vedete mai cu capul pe umeri (si Musk venit pe final) au fost anti trump si l-au demonizat in ultimul hal.

si inca o data, ti-o spune un om care l-a considerat pe trump un imbecil in 2016, un fel de gigi becali, iar in 2020 l-a considerat mult prea libertin in masurile de stopare a pandemiei (alt mare jeg si ala - Atentie ! nu-s denier de pandemie )

lumea s-a trezit si se trezeste si in europa, trump chiar a lansat o unde de soc.

UE e la cel mai mare nivel de aprobare din istorie dar asa zisele partide de extrema dreapta(nu zic ca nu ar fi si membrii cu adevarat neonazisti pe acolo dar mna, nu exista padure fara uscaciuni, aia trebuie urgent exclusi) cresc in sondaje, oare de ce ?

lumea nu mai vrea gunoaie ca von der leyen, ppe, spd si renew care sa ne bage in groapa pentru 8% emisii globale de CO.

4. #1344 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    aia nu-i democratie fyi.
    Ai inteles fix ce ai vrut tu.

5. #1345 SP
    Quote Originally Posted by Mihail View Post
    Ai inteles fix ce ai vrut tu.
    eu cred ca am inteles ce a scris el.

"Sigur ca democratia a fost calcata in picioare, dar decat sa ajung la rating de tara CCC ca vrea nebunu' ala sa nationalizeze tot si sa faca benzina 1 leu/L si sa alunge toate investitiile si marile companii din Romania, lasa mai bine asa, cu forta."

sigur ca democratia a fost calcata in picioare, deci e ok si dictatura (cu forta)

sa-ti zic eu adevarul despre poporul asta, 90% vor tatuc. si aia care nu-l regreta pe ceausescu de fapt il regreta.

oamenii pot avea 20 de facultati, sunt tot manipulabili si ghidati de emotii puternice ca frica, fomo, urgenta.
    nu-i mai luam in calcul pe aia cu 4 clase ca n-are rost

am mai observat inca un lucru de cand urmaresc alegerile, sa fie vreo 15 ani ? e tot timpul facuta confuzia (si propagata special de televiziuni) ca presedintele e un boss care face ce vrea, se confunda in mod voit si rau voitor presedintele din Romanai cu cel din SUA (unde presedintele este si primul ministru).

indiferent cine vine nu poate nationaliza, nu poate scoate din UE, NATO, reinstaura comunismul, nazismul samd.

puneti mana pe constitutie. but it's useless ofc

am cunostiinte sus puse (neafiliate politic) prin afara care reprezinta Romania, cu licenta si master la universitati in vest si care au aceeasi parere ca ne-a viorel de colt ca presedintele de fapt e un boss. de ce ? fiindca frica (sau elefantul, adica partea inconstienta a creierului) dicteaza actiunile in aceste zile, nu ratiunea si logica.

Quote Originally Posted by Mihail View Post
    De obicei, am mare incredere in cei care isi incep asa ideile
    si eu am mare incredere in aia care in loc de argumente vin cu glume de gradinita, sunt un fel de CG care atunci cand ramane fara argumente o da in misticism

totusi sa o spunem drept, Lasconi si CG reprezinta perfect votantii si tara asta: unii mistici cu Jayzus si dacii iar ceilalti niste fanfaroni care cred ei ca stiu mai bine dar de fapt sunt maxim semi-docti, 0 gandire proprie.

Quote Originally Posted by codpin View Post
    Sincer, Bolojan e mai bun ca si PM decat presedinte. El a reusit sa faca ce a facut fiindca era pe executiv. Ca presedinte esti doar de imagine, smile and wave. Bolojan acum ar face mai mult bine sa ramana sef de partid si eventual sa fie numit PM sub noul presedinte. Poate reuseste sa refaca PNL ca si partid, sa fie iarăși opoziție reala fata de PSD si nu ce e acum. Ca primar a dovedit ca stie sa isi faca echipa super buna pe dezvoltare de proiecte si fix asta ne trebuie acum ca si prim ministru.

Legat de decizia CCR, efectiv n-am cuvinte. Daca eu, votant Lasconi, ma enervez, nu vreau sa stiu ce e in mintea georgestilor.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    wake up, singura opozitie PSD like ever a fost PNTCD, PNL a fost mereu c*r*a PSD-ului.
    cand aud de Bolojan imi vine in minte serialul Rings in power si fazele cu Sauron care masca dezastrul din "realitate" cu panselute si soare.

am prieteni din Cluj care urasc PSD-ul de moarte si care au povestit mizeriile si mafia care e acolo de cand cu primarul minune Boc

6. #1346 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    sa-ti zic eu adevarul...
    De obicei, am mare incredere in cei care isi incep asa ideile

7. #1347 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post

Sincer, Bolojan e mai bun ca si PM decat presedinte. El a reusit sa faca ce a facut fiindca era pe executiv. Ca presedinte esti doar de imagine, smile and wave. Bolojan acum ar face mai mult bine sa ramana sef de partid si eventual sa fie numit PM sub noul presedinte. Poate reuseste sa refaca PNL ca si partid, sa fie iarăși opoziție reala fata de PSD si nu ce e acum. Ca primar a dovedit ca stie sa isi faca echipa super buna pe dezvoltare de proiecte si fix asta ne trebuie acum ca si prim ministru.

Legat de decizia CCR, efectiv n-am cuvinte. Daca eu, votant Lasconi, ma enervez, nu vreau sa stiu ce e in mintea georgestilor.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

8. #1348 SP
    Member ymess's Avatar
    Singurul moment cand a fost calcata democratia in picioare a fost in ziua alegerilor din primul tur, cand a castigat Georgescu, un necunoscut.

Romania e in primul rand stat de drept, si apoi stat democratic.

Toti cei care au numit judecatorii CCR, au fost alesi la fel, democratic.

Si repet, judecatorii numiti de toate partile democratic, au votat cu unanimitate.

9. #1349 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    aia nu-i democratie fyi.
    E overrated democratia asta, mai ales intr-o tara in care IQ-ul median e 85. Parerile politice ale tuturor prostanacilor nu e ceva pentru care merita sa sacrificam orice, asa cum insinueaza colegul darkpaul. Daca s-ar da un test national, macar de scris si citit clasa a 5-a, pentru castigarea "dreptului" de vot, poate ar merita sa vorbim despre cat de importanta e democratia, insa pana atunci eu unul nu ma las impresionat.

Persoanele de fata se exclud automat din statistica, pentru ca suntem deja pe un forum unde scriem si citim.

10. #1350 SP
    Member ymess's Avatar
    E un argument sinistru sa aduci IQ-ul sau testarea aptitudinilor cetatenilor in democratie.

Scopul democratiei e fie eficienta impotriva tiraniei.
    Nu am mers pe democratie sa alegem lideri buni, rar se intampla acest lucru. Propuneti voi o idee mai buna, realist, alta nu avem.

Repet, democratia puncteaza la a ne apara de tirani, nu vad nicio problema cu decizia de azi.

11. #1351 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    phfiu... hai ca s a rezolvat - dupa ce a citit juma de articol din constitutie ne a anuntat santa klaus ca se sacrifica el pt tarisoara si ramane presedinte pe termen nedefinit (adica pana se stabilizeaza trump pe functie si se lamureste pe cine sa votam presedinte

12. #1352 SP
    Junior Member sandrino3867's Avatar
    Cred ca americanii vor sa va bage in razboi cu rusia, abia astept. Aveau nevoie de sluga perfecta, Iohannis.

13. #1353 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am fost aproape sa devenim Belarus 2 iar asta s-ar fi intamplat maine si totusi, vad nemultumiti aici…
    Stati linistiti, veti avea sansa sa-l votati pe Simion, nu disperati ca l-au oprit pe Hitl..georgescu. Adevarul e ca a depus ceva efort sa foloseasca baza teoriei lui Maslow pentru campanie, a prins la cativa.

PS: Daca democratia inseamna pentru unii sa dai AK-ul pe mana maimutei e.g sa stai pasiv cand masa de analfabeti functionali aduc prin vot la putere un extremist nenorocit, atunci nu multumesc, prefer orice altceva!
    Daca de abuz e nevoie ca sa opresti prostia si nenorocirea, aia e.

14. #1354 SP
    Member ymess's Avatar
    Ieri am rasuflat usurat, astazi in schimb realizez ca absolut nimeni din vest nu intelege ce se intampla in Romania.
    Comparatia cu Belarus, sau cu votul pro-independenta in Catalonia rateaza esenta absolut complet.

Ceea ce zic oamenii nu e tot una cu ceea ce fac. Rationalizati cat vreti parerile de Putin, razboi, NATO, UE, LGBT, nu are absolut nicio treaba cu aceste lucruri contextuale.

Votantii Georgescu voteaza in sinea lor pentru a face rau absolut intentionat tuturor.
    E votul razbunarii, orice nebun ce ridica capul va fi votat.

Nu are nicio treaba cu ce se intampla cu Le Pen, la noi ar fi echivalentul lui Simion. Repet, Simion si gasca de 4 ani i-am vazut in piata urland, au luat procentele, si sunt acolo. Oricat de neplacuta e situatia si inca e in carti, anularea votului daca era Simion, oricat de mult mi-ar placea, nu putea fi facuta legal.

Nici zeci de miliarde bagati in TikTok nu cred ca asigura victoria unui candidat. In ziua alegerii, 8 postari din 10 erau cu Georgescu, eu neavand nicio treaba cu el, crezand ca e un alt John Ion Banu ce candideaza la misto.

Daca era asa clar algoritmul, bagau firmele mari toti banii in TikTok. Dar aici algoritmul a intervenit clar (si nu doar pe Tiktok, botii sunt peste tot pe orice site).

Motivul pentru care Simion nu e atat de periculos, e paradoxal ca nu e suficient de nebun ca Georgescu. Nici 1% nu cred ca el e mesia, toti stiu ca va fi taraboi, toti vor autodistrugere.

Nimeni din vest nu stie ce s-a intamplat. Nici la noi multi nu realizeaza, dar faptul ca absolut nimeni din vest nu intelege e grav.

15. #1355 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    E overrated democratia asta, mai ales intr-o tara in care IQ-ul median e 85. Parerile politice ale tuturor prostanacilor nu e ceva pentru care merita sa sacrificam orice, asa cum insinueaza colegul darkpaul. Daca s-ar da un test national, macar de scris si citit clasa a 5-a, pentru castigarea "dreptului" de vot, poate ar merita sa vorbim despre cat de importanta e democratia, insa pana atunci eu unul nu ma las impresionat.

Persoanele de fata se exclud automat din statistica, pentru ca suntem deja pe un forum unde scriem si citim.
    cand pui legionar si pro-rus in aceeasi propozitie inseamna nu stii istorie de clasa a 4 a.

inseamna sa ai IQ sub 50. nu ma crede, eu am IQ 30, intreaba chat GPT.

384a82bf-71c5-485d-a1d1-36096d3e051f.jpg

alt pro-rus.

este practic o conspiratie mondiala, toti in afara de Biden si Ursula sunt pro-rusi.

am mai auzit undeva psihoza cu "vin legionarii, vin rusii, ne rup ungurii tara in bucati"

ma intreb unde

mai am si eu paduchi printre fostii colegi care spuneau cu mult inainte de 2022 ca n-ar lupta niciodata pentru Romania.

aceiasi paduchi care azi "se lupta cu rusii".ei vor comanda soldati NATO prin Bolt.

in zilele acestea de departe cei mai idioti ever oameni cu care am vorbit au fost cei cu studii superioare, adica prosti cu diploma.
    dupa cum am mai zis, studille superioare nu inseamna inteligenta, logica sau gandire critica. inseamna doar capacitate de memorare si reproducere. atat.

de asemenea e o problema cu ei fiindca sunt si aroganti si se considera superiori, aia e adevarata prostie.

idiocracy nu va veni de la rednecks, va veni de la aia cu masterate si doctorate care considera ca e normal sa cenzurezi ce nu-ti convine, sa anulezi ce nu-ti convine, sa discriminezi pozitiv (chiar impotriva celor ca tine) samd.

la fel cum si miscarile extremiste au venit de sus in jos, nu de jos in sus.

16. #1356 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @darkpaul13: Man, sa stii ca din punctul meu de vedere e destul de grav daca ajungi sa-ti argumentezi ideile cu ajutorul unora ca Donald Trump (fie el si chiar si Jr.) sau Iliescu, dupa care mai arunci si ceva contra Biden si Ursula (that kinda sums it all up)... Vorba lui Xander: stai linistit, vei putea sa votezi din nou pe Simion, Ciolacu, poate chiar si pe Sosoaca. Pe oricine, dar nu pe "Messiah de TikTok", sorry. Ramane de vazut in cine vor pompa rusii banii la urmatoarea runda - poate revenim atunci si scoatem la iveala un nou atac. Si poate se anuleaza alegerile din nou, cine stie? Orice, de oricate ori e nevoie, numai sa ramana Ficusul cat mai mult la butoane, ca mai are si el niste vacante de facut, si-i prinde bine avionul privat... Glumesc, orice, numai sa nu ajungem Georgia, or worse... Moldovenii nostrii de peste Prut ar putea sa ne dea niste lectii, dar noi suntem cu nasul prea pe sus.

17. #1357 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu am o problema cu a-si mentine fiecare punctul de vedere, indiferent care este acela (corect sau gresit, in opinia mea), ci am o problema cu felul in care o faceti, mai ales darkpaul13 (de fapt, mai ales cei care-i iau apararea lui Georgescu sau AUR - intamplator sau nu...dar iti poti da seama imediat cine e cu legionarii si pro-rus din felul in care se exprima si cum ataca oamenii cu care ar trebui sa aibe o discutie, fara sa citesti efectiv si ce scrie).

Te rog - mai usor cu jignirea oamenilor de pe thread. Daca nu esti capabil sa-ti argumentezi punctul de vedere (again, oricare ar fi el), fara a-i jigni pe ceilalti, te rog sa te abti.

18. #1358 SP
    Member aleksandrel's Avatar
    Salut.
    Va place sau nu dar sistemul care a condus 35 de ani trebuie sa pice. Este un sistem corup care a politizat absolut totul in tara si a dus societatea la saracie.
    Intr-o adevarata democratie sistemele trebuie sa cada daca nu aduc un beneficiu populatiei, daca nu cad este un fel de totalitarism. Exact ce se intampla acum si cum a fost inainte de 89'. Practic s-a continuat Era 89' doar ca au schimbat denumirea din comunism in democratie si s-a mutat polul coruptilor de la est la vest.
    Nimic din ce este acum in tara nu este bun si nimic din ce va veni nu va fi bun. Din pacate WW III este tot mai aproape si ciudat ca unii ajung sa creada ca este resetarea de care este nevoie.

19. #1359 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by aleksandrel View Post
    Va place sau nu dar sistemul care a condus 35 de ani trebuie sa pice.
    Cu asta cred ca suntem toti de acord. Dar nu schimbam un sistem democratic (chiar asa corupt cum e) cu o dictatura, fix ca la rusi sau corea de nord. Exista si alternative, nu trebuie sa dam foc la tara.
    Nimic din ce este acum in tara nu este bun
    Hai sa nu exageram. Am intrat in UE, am intrat in NATO, imediat intram si in SCHENGEN. Romania a avut printre cele mai mari cresteri dintre tarile UE. S-au pompat miliarde in infrastructura and stuff (bani veniti de la UE - noi am platit vreo 30 miliarde, am primit peste 90). Ar fi putut fi mult mai bine, daca nu alegeau unii aceiasi hoti cu care "s-au obisnuit".
    Din pacate WW III este tot mai aproape
    Singurii care cred (si vor asta), sunt rusii si ai lor sustinatori. Also, nu e nimic mai bun intr-o dictatura decat sa-i tii pe oameni speriati, cu pistolul la tampla. Exact cum face mama rusie acum cu nuclearele.

20. #1360 SP
    Member ymess's Avatar
    Eu nu cred ca multi inteleg care e miza, nu mai e deloc vorba de PSD sau Ciolacu.

Pe TikTok astazi: circula informatii masiv ca s-au pus in miscare tancuri si echipamente militare. Fals.

La arestarea lui Porta is o multime de comentarii de sustinere si indemnari la a lupta cu politia si tot sistemul, prin arme.

Toata mass media din vest, repet, crede ca e o lovitura pentru democratie data de CCR.

Singurii care ne inteleg din ce am vazut sunt ucrainienii.

Sunt toate demersurile pentru grupruri teroriste, capabile sa faca un razboi civil. Iar multi puneti botul ca e mana lui Ciolacu (care s-a retras inainte de renumarare sau anulare).

Situatia e mult mai grava decat multi isi imagineaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 70 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 LastLast