@ymess: Cred ca se incearca acelasi lucru pe care l-au mai facut si in Ucraina. Pana si Lavrov a recunoscut asta, spunand ca i se pare "familiar" ce se intampla la noi. Mai sa fie, cum stia el ca exista niste baieti inarmati care subit venisera sa "apere democratia". Culmea, aceasi legionari care ii ofera lui Georgescu protectie...
Acum e momentul sa intre in actiune si serviciile acelea pentru care platim gramezi de bani. Secrete sau nu, politie, procuratura, armata... Din ce am vazut au inceput sa-i ridice, sa-i intrebe de sanatate. Baiatul acela care pompa bani in Kremlin Georgescu, a fost prins cu vreo 7 milioane de dolari la el (in bitcoins). Daca doar atat "avea la el", nici nu vreau sa ma gandesc cati are "for real", si cati a cheltuit. Am vazut niste oameni mai priceputi ca mine la TikTok, care estimau ca s-au cheltuit 2-3 milioane PE ZI. Si ii cred, pentru ca din statistici se vedea cum la un moment dat personajul (sinistru dealtfel) Georgescu ajunsese in trending pe locul 9, GLOBAL! Practic era mai vizualizat decat Papa si Trump, ceea ce in mod organic pentru un neica-nimeni, este imposibil.
Am vazut si partea aceea in care au incercat manipularea cu "Romania intra in razboi", in care baietii comentau la niste filmari care erau de la pregatirea de defilare pt. 1 Decembrie. N-am ce zice, erau frumos editate... pentru cine nu se pricepe, chiar putea crede ca e real, ca e live. Si da, toata treaba asta a plecat tot de la Georgescu, care la Realitatea TV (televiziunea lui favorita, patronata de condamnatul definitiv Maricel Păcuraru, si sponsorizata de alde Ghita & Co.), a aruncat clasicele lui minciuni, spunand ca Romania intra in razboi. Din fericire, CNA s-a autosesizat, si a tras o amenda de 100.000 lei. Tbh, cam putin, dar aia e... Eu nu inteleg cum o moderatoare (Anca Alexandrescu) isi permite sa faca amenintari live. Probabil se simte puternica langa nea Kremlin? Also, Georgescu nu pateste chiar nimic pentru astfel de instigari/minciuni? Vezi Articolul 404.
Anyway, intre timp, observ ca multi dintre sustinatorii lui (Kremlin, desigur) au inceput sa isi mute ura si amenintarile de pe TikTok pe Facebook. Daca inainte erau relativ inocenti si postau chestii gen "Votam masiv pe mantuitorul nostru, Georgescu!", acum au devenit extrem de agresivi. Desigur, cei care nu sunt boti. Am vazut mai multe amenintari cu moartea si cu tot felul de aberatii, de cand sunt eu pe Facebook. Atat de bine i-au "programat" baietii, de sunt in stare sa-si riste libertatea, pentru unul care vede nano-cipuri in Pepsi, isi ia informatiile din apa, e terorizat de 5G, vrea sa ne intoarcem la "cea mai viabila industrie": calul! Buei, calul, in 2024...
Intre timp au aparut si filmulete care dezleaga din ce in ce mai multe legate de misterul din spatele lui, si a faptului ca omul "recita" chestii, dar daca intri in profunzime cu el sau i-ai intrerupt sirul, l-ai blocat. Exemplul 1: are discursuri 1:1 cu ale maresalului Antonescu. Buei, cuvant cu cuvant! Cautati si va minunati. Exemplul 2: spune la TV niste statistici despre SUA. Cine-l aude zice "Wow, omul asta chiar stie despre ce vorbeste!". Guess what! Toata polologia aceea este dintr-un FILM. Buei, dintr-un film artistic din 2012! La fel, cuvant cu cuvant!!! Sincer, pe zi ce trece, cu cat aflu mai mult despre omul asta, cu atat mai mult ma minunez.
Si in final, va las cu un sample. Un screenshot la modul in care reactioneaza si posteaza "diasporenii" nostri dragi. Cam asta e nivelul... cam asa "ne ajuta" ei.
Bookmarks