Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 70 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #361 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bahaha, ca sa vezi dictatura din PSD, primarul Iasului (vicepreședinte PSD) cam contrazice în direct, la radio, *****urile mâncate de colegii lui. Few hours later, deja vor să-l dea afară din PSD. Iată.

2. #362 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Vai ma, pai da cum sa zica ceva impotriva partidului care l-a facut primar? Miselul, musca mana care l-a hranit, nu i-ar fi rusine...

3. #363 SP
    Banned cryyo's Avatar
    AndRewqp, tu cu cine te certi, ca nu-mi aduc aminte sa-ti fi adresat vreo vorba, daramite sa te fac prost sau sa insinuez, macar? Ce tot indrugi?

eagle, pe cand sa cred ca ti-ai revenit, iar ai dat cu mucii in pasula. Ma refer la prostia aia cu PSD-istii isi bat nevestele.

Atat mai vreau sa spun cu privire la subiect, da, ordonanta asta cu gratierea pare sa fie conceputa si cu gandul la Dragnea, datorita vitezei cu care se vrea scoasa.
    Pe de alta parte, PSD e la putere, ca atare pot emite ce legi si ordonante vor muschii lor. Daca sunt neconstitutionale, exista CCR pt a fi sesizati. Restul e can-can !

4. #364 SP
    Era o "hiperbola" acolo, sper sa fi fost fake aia cu palmele la gagica, spre binele tipei nu de alta. Dar cruzimea si veninul sunt acolo, e de-ajuns sa te uiti prin comentarii, sunt sigur ca daca ar lega-o pe tipa aia de gard ca in evul mediu ar da cu pietre-n ea si ar arde-o ca pe vrajitoare. E sinistru ce se intampla.

Iar CCR-ul o miroase-n chec, caz in care e perfect valabila exprimarea nemultumirii prin protest. De exemplu nu mi se pare ok sa se protesteze pentru schimbarea guvernului, chit ca as fi cel mai fericit daca s-ar intampla asta, dar pana la urma e o democratie iar votul trebuie respectat. Ma pun in papucii unui PSDist, cum m-as fi simtit sa stiu ca a ramas Ciolos prim-ministru si cu restul oamenilor pe care ii consider ok, dar sa iasa oameni in strada si sa-l schimbe, nu-i chiar ok. Decat daca incompetenta lor n-ar fi cauzat zeci de morti asa cum a fost cu Colectiv, caz in care i-as scoate de urechi afara (asa cum s-a si intamplat).

---------- Post added 23-01-2017 at 19:51 ----------

Hai ca se lasă cu referendum, foarte bine. Unii cică îl compară cu Ceauşescu, că şi ăla lăsa poporul să decidă. Te doare bila...

5. #365 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Atat mai vreau sa spun cu privire la subiect, da, ordonanta asta cu gratierea pare sa fie conceputa si cu gandul la Dragnea, datorita vitezei cu care se vrea scoasa.
    "Si cu gandul la Dragnea", esti naiv.
    Dragnea, Ponta, Negoita, Ilici, Olguta, Voiculescu, etc.

Tu chiar nu intelegi ca astia vor sa te jupoaie si asta cu locurile prin puscarii e doar un pretext sa se scape.
    Nu v-ati saturat, frate, de securistii astia nici dupa 27 de ani?

6. #366 SP
    Sa mai zici ca n-ai avut cu cine vota! Ia uite ca nici nu a venit bine PSD ca deja incepe golania pe care n-am mai mirosit-o de la guvernul Nastase. Acum baietii care n-ati fost la vot, este ca parca aveati cu cine asa de la departare?

7. #367 SP
    O sa iti spuna ca la fel ar fi facut si restul, ca asa e vorba la noi, "da' ce ca toti fura".

8. #368 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Sa mai zici ca n-ai avut cu cine vota! Ia uite ca nici nu a venit bine PSD ca deja incepe golania pe care n-am mai mirosit-o de la guvernul Nastase. Acum baietii care n-ati fost la vot, este ca parca aveati cu cine asa de la departare?
    Nu m-a convins nimeni ca merita votat, si nu sunt adeptul alegerii "raului cel mai mic". Plus ca PSD nu a câștigat datorita celor care nu au fost la vot, ci din cauza celor care i-au votat.

9. #369 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    incepe golania
    Cine vorbeste de golanie, ala care ma trimite la un spital de psihiatrie, crezand ca daca isi numeste emfatic scrijelitura imbecila si batjocoritoare "pamflet", nu vede lumea cat de mitocan e, si cum intra cu bocancii in discutie.

10. #370 SP
    Nu meriti efortul de a-ti da vreo replica la ceea ce ai zis.

11. #371 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Execelenta decizie, dar era bine sa o fi luat de prima data.

---------- Post added 24-01-2017 at 16:52 ----------

Espiritus, PSD a castigat si cu 'ajutorul' DNA, le-a facut la dosare pana i-a capiat. Asta pt ca in mentalul multora, instututia cu pricina reprezinta o mana forte pt a elimina politicieni incomozi.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

12. #372 SP
    Member Leni's Avatar
    nu cred ca are rost sa ne adresam unii altora jigniri, injurii si mai stiu eu ce. Suntem o comunitate prea stransa pentru asa ceva. Totodata are si cryyo dreptul sa nu fie de acord cu noi si/sau sa aibe parerea lui, chiar daca nu suntem de acord cu ea.

Cum de exemplu nu sunt nici eu de acord cu "Pe de alta parte, PSD e la putere, ca atare pot emite ce legi si ordonante vor muschii lor.". Asta e valabila in dictaturi si alte forme totalitariene de guvernare, dar in democratie ei sunt "angajati" ai poporului, platiti din banii si munca acestora. Ma gandesc ca la fel cum nu esti de acord nici ca un angajat (oricare) poate fura din firma ce vrea el si poate sa-si faca munca doar in avantajul lui personal doar fiindca e pe un anumit post si are anumite atributii (de ex. un responsabil de achizitii al unui magazin sa-si comanda pentru el alimente/ electronice etc si sa le plateasca cu banii firmei, ca doar are puterea/atributia sa o faca), de ce nu...la fel nu poti fi de acord nici cu ce ai afirmat mai sus.

13. #373 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Duminica vor fi proteste? De asta data, obtin si ei o autorizatie?!

14. #374 SP
    Aia sa fie problema noastra, ca n-au protestantii autorizatie. Bai, parca aveti mancarici la popou, jur...

15. #375 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ma gandeam ca e un prilej foarte bun sa se arate penalilor cum altii sunt civilizati si respecta legea in tara asta.

Te bantuie si pe tine talentul, eagle? Te rog sa ti-l etalezi fara sa mi te adresezi. Ti se pare corecta intelegerea?

16. #376 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Ma gandeam ca e un prilej foarte bun sa se arate penalilor cum altii sunt civilizati si respecta legea in tara asta.

Te bantuie si pe tine talentul, eagle? Te rog sa ti-l etalezi fara sa mi te adresezi. Ti se pare corecta intelegerea?
    Din pacate atata timp cat tot ei trebuie sa-ti autorizeze protestul impotriva lor, cam greu se obtine. Cred ca daca ar autoriza doamna Firea un protest ar pati ca si primarul din Iasi. Stiu din prima mana, de la oameni care au incercat sa intre in organizatiile teritoriale si sa schimbe ceva in mentalitatea acestui partid, ca in PSD merge asa:

1) trebuie sa cotizezi (sa sponsorizezi spun ei) partidul. Si nu, nu cu sume dupa posibilitati. E vorba de niste sume pe care noi muritorii de rand nici nu ni le putem inchipui. Asta nu mi s-ar parea o problema, daca pe urma nu ar trebui oamenii "sa-si recupereze paguba"
    2) nu esti de acord cu cappi di tutti capi ai partidului, in secunda doi esti exclus. Sunt niste gasti formate si daca nu esti de acord cu ce vor ei sa faca (indiferent ca e de bine sau rau), e circ ca la usa cortului cu amenintari, jigniri si injuraturi si a doua zi ai plecat. Daca incerci sa te opui unor "afaceri" a unora nici nu mai vorbim. Acolo e pe principiul "capul aplecat sabia nu-l taie"

17. #377 SP
    Păi nu îți dai seama cât de absurd este să ceri autorizație de protest FIX de la oamenii împotriva cărora protestezi? E pe sistemul "hai sefu, lasă-mă şi pe mine sa te înjur un pic".

18. #378 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Detalii dosar - �nalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Rom�niei

Poate primim si noi o veste buna ca de sfarsit de ianuarie.

19. #379 SP
    Banned cryyo's Avatar
    eagle, "e pe sistemul"?! Ma, tu esti un privitor 'subacoperire' a lui Mircea Badea!!!

20. #380 SP
    A?
    Eu inteleg ca te plictisesti si ca iti place sa mai dai cu frunza de urzica-n oameni cand trec cateva ore fara sa fi zis nimic, dar incearca sa "faci sens" macar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 70 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast