Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 70 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #1261 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Lasconi e semi-afoana politic, n-o sa spun ca e cea mai buna la asta. Dar din pacate alternativa este mult mai rea (Georgescu e si el la fel de afon politic, nu l-am auzit O DATA vorbind pe vreo problema clara si specifica, sta numai in basini spirituale si metafore fara substanta). Lasconi e rau cel mai mic in cazul de fata, putea fi si Dancila vs Georgescu si votam Dancila cu ambele maini.

2. #1262 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Stati linistiti ca 99% iese georgescu. Lucrez cu oameni simpli fara scoli in spate si ma crucesc in fiecare zi ce le poate mintea. Oricat ai incerca sa ai o discutie omeneasca, sar de cur in sus. Reddit-ul , forumurile sunt doar o bula in care traim....aruncati un ochi pe facebook si mizeria aia de tiktok, veti fi surprinsi cat de creduli si dezinformati sunt oamenii.( asta ca sa nu ii jignesc mai rau) Pana una alta, sanatosi sa fim , sa nu ne taie internetul

3. #1263 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Mi-am muscat limba de cateva ori. Am incercat sa rezist tentatiei de a scrie aici. Cedez…

Din ce se scrie pe aici, inteleg ca doar cei needucati voteaza cu nenica asta, aparut de nicaieri, despre care eu am aflat doar in momentul in care s-au afisat castigatorii.

Restul, cei cu educatie, geniile, eminentii, Antena 3, Romania TV etc, voteaza bineinteles cu donsoara care abia leaga 3 cuvinte, care mai acum ceva timp isi deranja odrazla prin declaratii contra-LGBTQ, ca mai nou, sa revina la sentimente mai pune. *****sarie tipic romaneasca, as spune eu.

Cum ramane totusi cu cei care-si baga pixul si-n unul si-n celalalt simtind ca isi incalca principii grave daca vor da cu stampila intr-o parte sau in cealalta? Cum ii numiti pe astia? Conform standardelor actuale, ce suntem? Mai needucati decat needucatii care voteaza cu domnul? Mai needucati decat voi, toti educatii astia care votati cu doamna?

Tot vad peste tot amenintari de genul: daca iese ala, plec din tara! Voi realizati ce spuneti? Eu sunt ferm convins ca, nu. Chiar daca va iesi domnul in cauza, veti sta in tara si toata aceasta revolta interioara se va evapora in cateva luni.

De fiecare data sunteti revoltati si de fiecare data va trece. Si repetati asta la fecare 4 ani. DE FIECARE DATA, votati “raul cel mai mic”, in loc sa votati pentru voi. De fiecare data, votati pentru altii.

Pentru mine este incredibil cum am ajun in punctul in care trebuie sa votam intre un lunatic si o clona a lui Dancila. Ce poate fi mai rau de atat?

Cu toate astea, cine ne da dreptul sa-i ocaram pe altii doar pentru ca nu ne impartasesc aceleasi viziuni? Ah, stiu, noi suntem desteptii si ei sunt prostii.

NEWSFLASH: niciorata, dar niciodata, din 90 incoace, lucrurile nu au fost despre popor. Au fost doar despre EI si despre bunastarea lor. Cu toate astea, poporul este divizat si se ocaraste pentru ei si din cauza lor. Felicitari!

4. #1264 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Acelasi mesaj l-am dat si pe YT:
    Respect Dane! Avem nevoie de oameni ca tine pentru viitorul nostru, al tarii. Din pacate nu se doreste asa ceva. Imi dau cateva capete in pereti si ma potolesc cu cheltuierea banilor/investitiilor in Romania. Am 5 ani de Germania, am refuzat multe aici pe motivul ca "eu sunt proprietar in Romania" si ca sunt "temporar atasat", pentru oportunitate. Insa cu ultimele evenimente incep sa ma gandesc serios la viitorul meu si al copilului.
    Viitorul e sumbru pentru noi, romanii. Daca in urmatorii ani datorita alegerilor prezidentiale, multi tineri vor emigra in Vest + cine stie ce decizii pe stilul actual Georgia se vor lua... We are ****ed!!!!

Later edit: Pe Netflix exista un documentar foarte util si poate ajuta in alegerile noastre : Turning Point the bomb and the cold war
    Vi-l recomand!

5. #1265 SP
    Member ymess's Avatar
    Din toate ineptiile, Georgescu a zis un lucru bun: e o trezire a constientului colectiv.

Si asa este, e o trezire a celor ce mereu in sinea lor au ramas comunisti, legionari, ancorati in trecut.

Cei care il regreta pe Codreanu, Antonescu, Ceausescu.

Ei mereu au existat printre noi, dar nu s-au schimbat niciodata, nu s-au aratat pentru ca nu aveau sustinere de mai sus.

Un presedinte in sine nu poate face nimic de unul singur, parlamentul ramane (asa inept si corupt) 70% european.

Repet, presedintele nu poate face nicio decizie majora cat timp nu e sustinut de majoritatea parlamentara.

Tragicul e in dinamica, spiritul istoriei sangeroase inca mai exista, si oamenii o sa inceapa sa isi arate adevarata fata. De ce ar trebui sa ne temem: de proteste violente, si de majoritate parlamenta de "suveranisti" in urmatorii ani.

Daca iese Lasconi, doar amanam cum am amanat si pana acum.

Nu avem institutii sa ne apere de aceasta prostie.
    Fiecare din noi e vinovat, ca am acceptat aceasta polarizare si discursul asta suvernist tampit toti acesti ani.

6. #1266 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Deci din perspectiva voastra, mai bine sa nu iasa Lasconi, pentru ca este proasta si pentru ca doar amanam ce am amanat si pana acum. Iar acum este un moment bun sa inceapa violentele de strada, eventual o noua revolutie (scuze, o prima revolutie, pentru ca acest minunat CG a zis clar ca nu a existat revolutia din '89 - printre multe alte ineptii), in care sa moara multi oameni pentru decizia altora.
    ok...

Culmea, Nicusor face treaba buna si-l lauda lumea - si e "doar" un primar.
    Dar Lasconi, care a facut treaba buna la ea acolo la primarie, unde era doar un primar si ea. Dar ea nu e ok.

Also, e mai ok sa nu votati decat sa votati "raul cel mai mic"? Care e raul mic? Lasconi? Sunteti siguri de asta? Sunteti siguri ca Lasconi e un rau?
    Dintre ei 2 (sau daca adaugam si PSD, PNL, AUR, samd), e singura necorupta. Asta e o problema pentru bizoni si pentru mafie, nu pentru omul de rand, care sta cuminte la semafor cand e rosu, care parcheaza masina la 200m de locul unde trebuie sa ajunga, nu pe trecerea de pietoni cand merge sa-si ia shaorma, sau care nu are afaceri cu Nordis.

Sincer, pot sa respect mai mult unu care voteaza, chiar daca pe ce cred eu ca e gresit, decat pe cineva care nu voteaza deloc - but hey...that's just me.

Dar e ok - nu suntem aici sa ne certam sau sa judecam parerile altora.

Sa va vad eu cum jubilati cand iese Putin si rromania o sa ajunga parte din mama rusie

7. #1267 SP
    Amuzant este ca tocmai suveranitatea pe care o aveam odinioara, ne propulsase printre cele mai importante si respectate tari din Europa. La fel de amuzant este ca tocmai globalizarea asta dupa care plangeti atat peste tot, ne-a transformat intr-o societate de consum coloniala, ne-a facut sa ne pierdem treptat identitatea so sa imbratisam toate anomaliile vestului, tradandu-ne (pentru a nu stiu cata oara, de-a lungul istoriei) tot ceea ce ne reprezinta.

Vi se pare ca traiti bine? De ce? Pentru ca va permiteti orice in RATE? Habar n-aveti cum traiesc “mai marii” pentru care va dati cap in cap atat.

Si acum, in ignoranta mea, ma intreb. Care-s cu adevarat needucatii?

PS: ca sa tai din start orice acuze aiurea. Am mai si mai sus si mai spun o data. Nu votez Georgescu, din simplul motiv ca ceea ce spune el, este imposibil de realizat in conditiile in care aceasta tara nu ne mai apartine. De ce? Stiti voi, de ce.

A, si mai am un motiv: sa afirmi ca limba romana este mama limbii latine, elucubratie mai mare n-am auzit. Asta, daca nu cumva istoria pe care am invatat-o eu, este o minciuna.

8. #1268 SP
    Daca si taica-miu un amarat de pensionar a iesit la vot de doua ori si a votat Lasconi desi uraste sa voteze si intotdeauna a votat doar turul doi la prezidentiale a inteles acum cat de groasa este "treaba". Important este sa cauti, sa cercetezi, sa fii curios referitor la candidati, etc... nu sa iei de buna, din prima. In principiu regula lui trei functioneaza (sa cauti in trei locuri diferite).

Din pacate nivelul prostiei in tara noastra se ridica la niveluri alarmante, daca nu chiar peste. Multi romani efectiv nu pricep ce se intampla. Da, asta e oferta, nu sunt altii, insa Lasconi este omul de care noi avem cu adevarat nevoie insa sunt indoieli mari ca ea va iesi presedinte.
    8 Decembrie 2024 va fi un moment fara precedent din ultimii 35 de ani, insa se pare ca este deja decis......

P.S. Referitor la suveranitate, ca ne vindem tara la straini (capitalisti), ca LGBT, ca draci..... Sunt multi care in viata lor privata sunt de fapt "specimenele care de fapt ii detesta" si le place de fapt stilul de viata occidental. Ipocrizie maxima!!!!

Romania (poporul roman) mereu a fost "la cheremul" altor natii pentru simplul motiv ca nu suntem putere militara, ca suntem mai la est pe harta si o problema majora reprezinta existenta noastra ca popor vorbitor de limba latina, inconjurati de slavi (mai putin Ungaria). Apropierea fata de VEST este cea mai buna optiune si cand s-a facut prima unire, marea unire, Vestul a contat (in speta Franta, UK), nu Rusia......

9. #1269 SP
    “Fara penali in functii publice”. Iti spune ceva?

Am fost acolo, am semnat. Am crezut. Mi-am luat-o peste bot, pentru a nu stiu cata oara. Cine este Lasconi? Ce partid are in spate? Multumesc.
    Pe de alta parte, cine este acet individ aparut de nicaieri? No clue. Stiu doar ca daca-i ascult discursul, ma ingrozesc.

Drept urmare, din doua rele, va las pe voi astia “educati” sa decideti prin votul vostru.

Singura chestie care ma deranjeaza, este ca-i faceti prosti pe unii, doar pentru ca nu sunt in asentiment cu voi. Este gresit. Total gresit, pentru ca prin tot ceea ce se scrie pe aici, as putea sa va acuz si eu pe unii de lipsa de educatie si de habarnism in multe puncte de vedere. Nu o fac. De ce? Pentru ca este dreptul vostru sa aveti o opinie. La fel este si dreptul altora sa aiba una diferita de a voastra.

10. #1270 SP
    Member tudort's Avatar
    ... Eu nu înțeleg de ce toată lumea spune că este deja decis. Îmi puteți explica și mie ? Dacă simpatizanții partidelor non-extremiste o votează pe ea, ar trebui sa fie mai mult de jumătate din alegători. Realizez că are mulți adepți deja domnul, dar totuși. Duminică spre luni nu mai doarme nimeni din țara asta. Ar fi cazul să se trezească lumea și să avem prezența la vot cea mai mare din istoria țării post89.

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

11. #1271 SP
    Eu sunt un huligan de cartier, nascut si crescut in Pantelimon. Nu pretind sa am educatie insa am dreptul la opinie, asta este unul din valorile pentru care s-a murit in revolutia din 1989.

Imi doresc bun simt, sa tratam lucrurile pe stilul "ce tie nu-ti place altuia nu-i face". Simplist, fara cuvinte academice, fara vrajeala " de nas pe sus". Nu arat cu degetul catre nimeni, nu i-au apararea nimanui. Marea noastra problema, este ca nu vrem binele colectiv. Boss! Eu sa am de toate.... Ce conteaza daca in jurul meu se alege praful de tot.

Iar referitor la bun simt, nu te nasti cu el, se invata. Eu am invatat singur, sunt socat ca strainilor le pasa mai mult de tine (aici unde sunt) decat proprii mei prieteni, propria mea sfera de cunostinte. Romanii sunt frustrati, ignoranti, nepasatori (ma refer la marea majoritate).

Eu sunt in pozitia de a face comparatie direct pentru ca merg pe strada si la noi si-n Germania. Sictir, lipsa de respect si indiferenta - scarba pe strazile din Bucuresti. Asta este doar un mic detaliu dar care arata baza societatii noastre dragi.

12. #1272 SP
    Member ymess's Avatar
    @JohnnyUSA Sunt total de acord ca bagam pe gat toate ineptiile vestului. Dar sa nu uitam ca toate aceste aberatii au venit tocmai dintr-o situatie de prea multa libertate - lucru ce nu prea s-a intamplat atat de mult timp la scara istoriei.

Nu e nimic de laudat in atitudinea asta de pride-economics. Proiectul de industrializare a lui Ceausescu a fost un esec total, si va fi un esec si azi si maine daca nu acceptam ca industrializarea necesita tehnologie de top mondial, altfel, ajungem iar sa cautam tari africare sa ne vindem rulmentii.

Ceausescu a transformat tara in granarul europei - nu de dragul agriculturii, ci pentru ca si-a dat seama ca nu avea nicio sansa cu industrializarea.

Adevarul e ca dupa aproape 20 de ani de UE, ne-am ridicat nivelul de trai, dar departe de nivelul ce ni l-am imagiat, si o ridicare de nivel de trai in care numai unii au beneficiat. Foarte multi inca traiesc mai rau decat 2007/2008.

Sa comparam cum era inainte vs acum e total inutil, nu mai putem da situatia inapoi oricum am incerca.
    Daca vrem industrie, si nu vad sa avem un conglomerat mondial de minti luminate taman in Romania, atunci trebuie sa colaboram cu cei care au aceasta pozitie. Sau putem sa ne continuam iluzia.

Eu cred ca suntem la un punct de cotitura, ori opresc americanii politica de dobanzi 0% si quantitative easing, ridica dobanzile si inceteaza interventiile militare, sau, revin la politica de dobanzi 0% si financializare din pix masiva, dar inflatia ramane sub control doar cu interventii militare masive.

Sa nu ai un presedinte partener american in situatia asta mi se pare tragica.

LE: Unii mai suveranisti au zis sa ia in balanta si Rusia/China/BRICS. Va aduc aminte ca si mesopotamienii aveau un sistem bazat pe dobanzi!

13. #1273 SP
    Din pacate, asta este problema. Viziunile diferite in ceea ce priveste “nivelul de trai”.

Faptul ca iti permiti sa mananci toate porcariile care ju mai au calitatea de odinioara, sau ca-ti poti lua in rate, nu inseamna ca a crescut nivelul de trai. Cel putin nu asa vad eu lucrurile.

Cifrele au crescut, intr-adevar, dar ai calitatea a scazut exponential. Totodata, repet, faptul ca ne permitem mai mult “printr-un sistem de camata legal”, nu inseamna ca o ducem mai bine. O duci mai bine in momentul in care iti poti permite orice (in limitele bunului simt), fara sa stai cu stres la final de luna ca ai de platit XXX rata la banci.

Cat despre ce a fost inainte de 90 (si aici spun din start ca nu a fost totul roz). Dar tot ce vedeti in jurul vostru acum, a fost facut atunci. De atunci, nu s-a mai facut nimic.

Cat despre industrializare si ca era falimentar modelul. Nu stiu ce sa zic, din pacate, nu putem proba au ba.

Ideea este ca nu se vrea ca noi sa ne dezvoltam indistria si/sau agricultura. Astea doua s-au distrus sistematic din 90 incoace. Explicatia este simpla: trebuia sa fim transformati intr-o societate de consum, sa devenim dependenti de pietele de afara si usor usor sa ne pierdem automomia. Acum, suntem in punctul in care nu mai putem functiona far ajutorul “iubitei Europe”. Nu putem ridica capul din pamant pentru ca daca se opreste robinetul, murim de foame, nu ne putem autosustine.

Dar nimeni nu vede astea si toate astea, s-au facut cu largul concurs al celor care ne-au condus ani de zile si al nostru, cei care i-am pis in functiile de decizie.

Iar cine nu vede asta.. well.. felicitari.

14. #1274 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    “Fara penali in functii publice”. Iti spune ceva?

Am fost acolo, am semnat. Am crezut. Mi-am luat-o peste bot, pentru a nu stiu cata oara. Cine este Lasconi? Ce partid are in spate? Multumesc.
    Pe de alta parte, cine este acet individ aparut de nicaieri? No clue. Stiu doar ca daca-i ascult discursul, ma ingrozesc.

Drept urmare, din doua rele, va las pe voi astia “educati” sa decideti prin votul vostru.

Singura chestie care ma deranjeaza, este ca-i faceti prosti pe unii, doar pentru ca nu sunt in asentiment cu voi. Este gresit. Total gresit, pentru ca prin tot ceea ce se scrie pe aici, as putea sa va acuz si eu pe unii de lipsa de educatie si de habarnism in multe puncte de vedere. Nu o fac. De ce? Pentru ca este dreptul vostru sa aveti o opinie. La fel este si dreptul altora sa aiba una diferita de a voastra.
    "Fara penali" a fost boicotata si intarziata in Senat de catre PSD si PNL, partidele de la guvernare, ca evident ca nu vor asa ceva. De-aia sta initiativa blocata in senat, nu ca te-a pacalit USR-ul. Nici eu nu-i mai am la inima pe USR, dar aici n-am ce sa zic de rau la adresa lor.

15. #1275 SP
    Stiu. Asta este scuza perfecta pentru orice “gargara” fara pic de substanta. Jocuri politice de care s-a prins pana si un apolotic ca mine. Prosteala pentru “prostime”.

16. #1276 SP
    Member ymess's Avatar
    Au fost facute atunci intr-un alt context, lumea nu era atat de financializata si materialele prime erau ieftine!
    Romania avea populatie mare, prea-putin educata, si acces la materie prima ieftina. Rezultatul e de sine inteles.

Acum avem financializare masiva, dar conglomerata in locuri total nepotrivite. Iar preturi la materie prima, petrol, foarte mari.
    Transand situatia, singurul impact durabil ce a ramas si va ramane orice s-ar schimba e automatizarea.

Capitalismul a intrat intr-o spirala, economiile - multe dintre ele sunt ciclice - nu mai au tangenta cu lumea reala.
    Singura varianta ce o vad, e un capitalism unde institutiile mari financiare nu mai sunt salvate de injectii de capital ridicole.
    Adica dintre acesti pariori, sa inceapa unii sa isi mai asume din pierderi.

Un mic colaps financiar ar putea duce la crestere economica reala. Aici vad eu oportunitatea, foarte multe resurse, in principal petrol, materii prime sunt izolate de circulatie fiind instrumente de ipotecare in aceste mari pariuri ale bancilor.

Un lant masiv de reipotecari ar ajuta foarte mult economia pe termen lung!

Problema e cum gestionam haosul pe termen scurt / mediu.

17. #1277 SP
    Lumea este intr-o schimbare fara precendent, fix ca-n sec. 19 de s-a trecut la industrializare. Acum se promoveaza intens serviciile, termenul de "verde", de salvat planeta. Nu stiu daca este bullsh*t sau este adevarat cu verdele asta si cu incalzirea globala, unii nu cred asta (Calin Georgescu). Credinta-n Dumnezeu sa avem si vom razbi, ne ajuta!

Noi ca tara in momentul de fata nu avem nevoie de industrie, e mai ieftin sa importam totul, avem nevoie de infrastructura ca sa nu ne plece cei care au investit deja si sute de mii de romani lucreaza pentru ei. Amintesc aici Schaeffer, Bosch, Ford, Renault as putea trece chiar si Kaufland, Lidl, Carrefour. Pe landa infgastuctura, avem nevoie de educatie, de anumite incentive, beneficii ca tineretul sa nu plece din tara si sa fim capabili sa producem oameni profesionisti pe diferite posturi.

Nu trebuie ca fiecare sa faca o facultate (la vrajeala, ca da bine) si multi se aduc unii pe altii la locuri de munca desi nu au nici o treaba cu domeniul, avem nevoie de scoli de profil (scoli profesionale.... s-au ales praful de ele) pentru diferite meserii.

Nu-ti trebuie studii academice, n-ai nevoie de cine stie ce titluri pentru a realiza lucruri simple. Poate ca sunt atat de simple ca d-asta nu le facem insa de fapt este NEPASARE ! Pretul va fi platit cam in 10-20 de ani cand toata generatia "decreteilor" va fi iesita la pensie si vor fi carente in toate domeniile la nivelul personalului si guvernul va trebui sa se imprumute cu dobanzi ridicole pentru a plati pensiile.

Din pacate nu avem un plan coerent si vom avea de suferit.

Reamintesc ce a spus presedintele tarii Iohaniss : Romania este un stat esuat!

Probabil ca n-ai cu cine.........

18. #1278 SP
    Capitalismul este dusmanul de moarte al omului de rand, al “prostimii”, din care si eu fac parte.

Capitalismul inseamna societate de consum. Capitalismul inseamna “survival of the fittest”.

In capitalism nu exista egalitate de sanse, in capitalism, cel puternic il mananca pe cel slab. Etc.

Pe de alta parte… nici comunismul nu reprezinta perfectiunea intruchipata, are destule hibe. Diferenta este ca in comunism, putem vorbi despre egalitatea de sansa si nu numai, lucru care este benefic omului de rand.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ne indreptam popo-ul catre rusi, dupa ce, de atata timp l-am oferit americanilor. Nu, rusii sunt niste nemorociti, la fel ca si americanii.

19. #1279 SP
    Viata mereu nu a fost, nu este si nu va fi dreapta pentru majoritatea dintre noi. Nu te-ai nascut in familia care trebuie, in tara care trebuie, trebuie sa te zbati (unii prin orice mijloace).

Cam asa e oriunde, insa in multe parti mult mai greu decat in altele. D-asta cam toata lumea se duce in Vest (sunt curios cati imigranti au rusii).

20. #1280 SP
    Member ymess's Avatar
    Capitalismul nu e dusmanul omului de rand. Pana in 2014-2015 treburile incepusera sa devina bune de tot!

Inflatia necontrolata e dusmanul omului de rand!

In 2014-2015 a inceput decuplarea Chinei si Rusiei din lanturile de aprovizionare - care nu se face brusc, ci gradual. Atunci comertul a inceput sa resimta presiunile si lipsa de cooperare. Atunci si Putin a inceput anexarea.

Critic o multime de decizii, dar deficitul bugetar in contextul in care globalizare (vrem sau nu vrem) se duce, nu e o tragedie!
    Tragedie este sa intram intr-o spirala prea mare de deficit, dar si daca suntem la 100% sau 300% deficit, nu e absolut nicio problema.

O alta cretinatate a lui Ceausescu, am fost singura tara din istorie care nu avea deficit extern! Si paradoxal s-a murit de foame.
    Si mai paradoxal, dupa revolutie, nefiind niciun deficit extern, nici mare interes al altor state sa vina sa isi recupereze investitia nu a existat.

In vremuri tulburi, acest deficit e mai valoros decat orice promisiune sau prietenie, adevaratul risc e sa nu ne vindem mai mult decat trebuie.

Asta ma doare cu adevarat din istoria recenta.
    Nu putem accepta ca Ceausescu - invocat drept mare patriot care si-a iubit tara, a fost o mare catastrofa!
    Nu conteaza ca a fost suveran, ca si-a iubit tara, cand a facut aproape orice absolut nefiresc.
    A facut foamete rea similara ca cea de dupa razboi, si-a batut joc de spiritul oamenilor, de orice libertate minima a omului, a dat toate legile ce i-au trecut prin cap. Ne-a tinut vai de steaua noastra si ne si mai arata degetu mijlociu.

Aaa, ca si-a iubit tara si a fost un mare patriot? Esti in slujba a milioane de oameni, ne doare undeva de intentiile tale. Dar a dat in colo si in coace un apartament si un loc de munca noaptea mintii, si o impresie de pseudosiguranta. Pentru multi e suficient sa il regrete si azi.

E acelasi discurs pe care pseudofeministii il invoca, "da, mi-a facut toate acestea dar macar m-a iubit". Unora le plac astfel de situatii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 70 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 ... LastLast