Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 127 of 312 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 227 ... LastLast
Results 2,521 to 2,540 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2521 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    PST, am vazut ca esti multumit de wii, este chiar asa de bun wii ? sincer eu il consider de copii mici.

2. #2522 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Pst nu stiu ce sa zic, eu inca nu am avut probleme. Am avut cu ei 2-5 maxim reject/tura in ultima vreme dar nu au fost probleme, mi-au transferat banii si pot face in continuare la ei. Sa vedem diseara Am ratie 97.8%, pot sa ma risc sa mai fac la ei, daca vad ca pica treaba ma las instant de ei.
    G'Luck all!

PS: Dati doar accept la cele la care sunteti siguri ca sunt site-uri, evitati cele care dau eroare la incarcare indiferent de tip (404error, advertising, image, etc), eu la acele mi-am luat reject de fiecare data. Este practic imposibil sa nimeriti aceeasi propozitie ca ceilalti 2 care au gasit acelasi site. Ei au un sistem automat, daca titlul siteului pe care l-ai pus corespunde cu inca 2 turkeri iti dau accept, altfel reject. Acum 3 zile am prins din 500 cred ca 200 numai de la bing si autotrader, easy load easy done.

3. #2523 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    PST, am vazut ca esti multumit de wii, este chiar asa de bun wii ? sincer eu il consider de copii mici.

In fiecare om este cate un "copil mic".Eu deocamdata am luat jocuri care nu au nici o treaba cu copiii mici(Resident Evil 4 si Red Steel) si deja am febra musculara la maini.Imi pare rau ca am teze zilele astea si nu pot sa joc prea mult.

4. #2524 SP

5. #2525 SP
    "You will have the tr # when the order is shipped"

Asta am primit de la arsenal pc, ce inseamna tr# ?

6. #2526 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Tracking number, cred.

7. #2527 SP
    Member Szergiu's Avatar
    "You will have the tr # when the order is shipped"

Asta am primit de la arsenal pc, ce inseamna tr# ?
    ala e ce a zis mika
    e un cod...pe care daca il bagi pe site la usps sau fedex ...o sa iti arate pe unde este coletul tau...daca sunt probleme intarzieri...etc
    ai comandat ps3 u?

8. #2528 SP
    Da, astept raspuns de la ei....

9. #2529 SP
    Member ionutz727's Avatar
    da un pic linku unde pui codu ala sa vad ceva

10. #2530 SP
    Ceva magazin de adidasi/haine cu transport mai ieftin stie cineva?

11. #2531 SP

12. #2532 SP
    Sunt de 3 zile pe Mturk. Am $21 si inca vreo $15 pending. Dar vreau sa-mi gasesc ceva ca sa am un ..target.

13. #2533 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    The sky should be your target Mika, the sky..Ceva hituri bune la orizont?

14. #2534 SP
    Hituri bune sunt:
    "Pick the search term that gives better result"
    "is this a webpage" (acum numai merg facute la nimereala )
    si mai sunt de la dolores: "Choose the best search result for right now"

---------- Post added 01-05-2010 at 12:25 AM ----------

Cei de la amazon payments iar mi-au dat email despre SSN si retardati de la arsenal PC inca nu au trimis ps3-ul, sa le dau email celor de la payments sa le zic ca am o anumita problema si nu pot baga acum SSN-ul ?

15. #2535 SP
    300 de HIT-uri acceptate la "Pick the search term that gives better result". Mi se pare foarte bun. Cu un pic de antrenament, am reusit sa fac 100+/ora.

16. #2536 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am 35$. Vreau sa-i iau ceva cuiva de ziua lui. Ii place egiptul si heavy metal.

Sugestii ? lol

17. #2537 SP
    La asta: "Choose the best search result for right now".. ce trebuie sa fac mai exact?

18. #2538 SP
    Member Szergiu's Avatar
    uitati peste ce am dat ...cautand o placa video ...
    Amazon.com Shipping Rates: ecminitx@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Ne7NPiM7L.@@AMEPARAM@@11Ne7NPiM7L
    e posibil sa trimita expediet cu 15 dolari?>
    sau dupa ce comanzi ceva iti anuleaza comanda?

mai prost e ca nu are deloc calificative....
    mai bine dau 30-40 pe transport la megamicro devices si ii pune si valoare mica...si nu am treaba
    la mega micro devices preturile sunt cam...piperate

---------- Post added 30-04-2010 at 07:18 PM ----------

edit)

We’re sorry but we are unable to display the shipping rates at this time. Please try again later.

19. #2539 SP
    Cei de la amazon payments iar mi-au dat email despre SSN si retardati de la arsenal PC inca nu au trimis ps3-ul, sa le dau email celor de la payments sa le zic ca am o anumita problema si nu pot baga acum SSN-ul ?
    Ce pot face ?

20. #2540 SP
    Member ionutz727's Avatar
    am nevoie rapid de doi dolari
    am ratia 65 si cont pe DE
    e vreun hit ceva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 312 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 227 ... LastLast