PST, am vazut ca esti multumit de wii, este chiar asa de bun wii ? sincer eu il consider de copii mici.
PST, am vazut ca esti multumit de wii, este chiar asa de bun wii ? sincer eu il consider de copii mici.
Pst nu stiu ce sa zic, eu inca nu am avut probleme. Am avut cu ei 2-5 maxim reject/tura in ultima vreme dar nu au fost probleme, mi-au transferat banii si pot face in continuare la ei. Sa vedem disearaAm ratie 97.8%, pot sa ma risc sa mai fac la ei, daca vad ca pica treaba ma las instant de ei.
G'Luck all!
PS: Dati doar accept la cele la care sunteti siguri ca sunt site-uri, evitati cele care dau eroare la incarcare indiferent de tip (404error, advertising, image, etc), eu la acele mi-am luat reject de fiecare data. Este practic imposibil sa nimeriti aceeasi propozitie ca ceilalti 2 care au gasit acelasi site. Ei au un sistem automat, daca titlul siteului pe care l-ai pus corespunde cu inca 2 turkeri iti dau accept, altfel reject. Acum 3 zile am prins din 500 cred ca 200 numai de la bing si autotrader, easy load easy done.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...1VQ0EZZMYQRZAZ
e bun ? a incercat cineva ?
"You will have the tr # when the order is shipped"
Asta am primit de la arsenal pc, ce inseamna tr# ?
Sunt de 3 zile pe Mturk. Am $21 si inca vreo $15 pending. Dar vreau sa-mi gasesc ceva ca sa am un ..target.![]()
Hituri bune sunt:
"Pick the search term that gives better result"
"is this a webpage" (acum numai merg facute la nimereala)
si mai sunt de la dolores: "Choose the best search result for right now"
---------- Post added 01-05-2010 at 12:25 AM ----------
Cei de la amazon payments iar mi-au dat email despre SSN si retardati de la arsenal PC inca nu au trimis ps3-ul, sa le dau email celor de la payments sa le zic ca am o anumita problema si nu pot baga acum SSN-ul ?
300 de HIT-uri acceptate la "Pick the search term that gives better result". Mi se pare foarte bun. Cu un pic de antrenament, am reusit sa fac 100+/ora.
Am 35$. Vreau sa-i iau ceva cuiva de ziua lui. Ii place egiptul si heavy metal.
Sugestii ? lol
uitati peste ce am dat ...cautand o placa video ...
Amazon.com Shipping Rates: ecminitx@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Ne7NPiM7L.@@AMEPARAM@@11Ne7NPiM7L
e posibil sa trimita expediet cu 15 dolari?>
sau dupa ce comanzi ceva iti anuleaza comanda?
mai prost e ca nu are deloc calificative....
mai bine dau 30-40 pe transport la megamicro devices si ii pune si valoare mica...si nu am treaba
la mega micro devices preturile sunt cam...piperate
---------- Post added 30-04-2010 at 07:18 PM ----------
edit)
We’re sorry but we are unable to display the shipping rates at this time. Please try again later.
Bookmarks