Si mie 4 jocuri(2 de wii si 2 de PS2):X:X:X.
Si eu am primit reject la produniverse, ne putem lua adio de la el.
"Pick the search term that gives better result", hit bun, am primit acept la cele de ieri![]()
cu produniverse am facut bani frumosi...
daca nu erau ei nu aveam nici ipod nici hdd nici ram nici procesor)
poate doar ipod...dar restu slabe sanse
am facut vreo 800$+++cu ei
))
Au bagat din nou hituri de 4 centi de data aceasta. Am facut in jur de 350. Ce ziceti, sa mai fac?![]()
fa fa...
punem pariu ca ti le respinge?
a facut un coleg de-al meu si i le-a respins absolut pe toate...
ce ziceti sa ii dam toti report si poate o sa il aduca pe pamant pe produniverse ca e prea aerian...
i-am dat de foarte multe ori raport, degeaba.
sincer nu e chiar aerian, multa lume si-a batut joc de el si de hiturile lui.
Mda ..80 rejected. 301 pending,. Bine totusi ca nu am stat sa fac mai multe. Am facut degeaba contul de aziPacat ca nu am profitat de Prod cat timp era nabcake
prostia ti-o platesti din propriul buzunar nu pe seama altora.eu nu mai fac demult alea ca sunt aprobate si respinse la misto
Ideea e ca eu nu le-am facut "la misto" pe astea. Din cauza voastra care le faceati asa s-a dus de rapa hitul asta.
...ma refeream la requester.Eu le faceam cum trebuie.Nu mai face supozitii aiurea ca vorbesti degeaba
---------- Post added 27-04-2010 at 07:12 PM ----------
sfat si nimic mai mult - nu faceti mai mult de 100-200 la classify this,it si la produniverse
TREBUIA SA IA MASURI LA TIMP...
oricum eu mi-am facut damblaua cu ei...
ce aveam ca"tinta"am reusit sa achizitionez datorita lor...
l-am intrebat pe un forum de ce respinge hituri...cica pentru ca sunt la un nivel scazut de acuratete sau ceva de genu...
apoi i-am zis ca imi dau tot interesull...bla bla...si nu a mai raspuns/....![]()
Da dar eu tocmai am comandat un ps3 si planuiesc sa strang de pe mturk de jocuri..... n-am chef sa imi petrec tot timpul facand hituri mtlabel-dolores si google
---------- Post added 27-04-2010 at 09:28 PM ----------
Stie cineva raspunsuri la calificarea "Home_Garden Categorization Qualification Test v4" ?
Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.
605 acceptate
2 respinse
castiguri: $12.10
munca ~2ore lejerAlaltaieri am avut 163 acceptate toate
inca merge treaba cu ei vad. Apar zilnic la ora 18
Diseara inca o serie, target: 1000
LE: mai sunt aprox. 250 Hit-uri: Quality control of photos. (possible adult content) Jump on them.
Happy Turking!
Eu am facut 800 acum ceva timp si am primit si reject si block(ma refer la is this a web page)
Bookmarks