Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 158 of 312 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 258 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3141 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Judge de la dolores de ce n-ar fi bune ? O redus de la 40 la 35 de item-uri si iti da .30 pe una.

2. #3142 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mie inca nu mi-a ajuns coletul, dupa cat timp pot da refund sa-mi trimita iar comanda ? Au trecut cateva zile de la deadline-ul scris pe site-ul lor, cred ca ma las pagubas si scot un milion din buzunar.

3. #3143 SP
    O sa trebuiasca sa mai astepti vreo luna pt refund . Ei isi iau masuri in caz ca ii intarziere de la transport.

4. #3144 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Dudel,dc vb prost si fara rost?

Daca a trecut de ultima data care apare la ei acolo da'le mail si o sa iti faca refund imediat.

Nu mai vorbiti daca nu cunoasteti...

App,mi-au ajuns toate coletele si un colet in plus care nu stiu ce e)Vineri se duce bunica sa il ia...sunt foarte curios pentru ca nu am comandat nimic in plus.

5. #3145 SP
    Asa-mi place mie . Mie asa mi-au spus. Sa am rabdare ca tre' sa ajunga si numa dupa ce o trecut inca vreo luna mi-o trimis cica alt pachet.

6. #3146 SP
    Member Szergiu's Avatar
    classify it cam la cat timp plateste?
    daca tot veni vorba de pachete...mi au ajuns si mie laseru si brichta...
    joi le ridic

---------- Post added 23-08-2010 at 07:58 PM ----------

pastilutza ,ti au ajuns castile?
    vreau sa imi iau si eu o pereche si as vrea o parere:...
    mersi

7. #3147 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Au ajuns si castile si tricourile Hurley si steagul cu Germania si inca cv care nu am comandat si o sa aflu vineri ce e.Din ce mi-au spus ai mei cica sunt foarte tari.Eu nu sunt acasa ca sa le verific.Ajung tocmai duminica acasa.

8. #3148 SP
    Member Szergiu's Avatar
    cqstile costa 56,28 iar eu am in cont 56,30
    data trecuta pentru cativa centi nu am reusit sa le iau...de data asta la limita
    stiti ceva magazine de haine cu pret pe transport mic?
    haine inca nu mi am comandat dar as fi interesat sa iau...

9. #3149 SP
    Member hcm90's Avatar
    Site-Athletics @ Amazon.com: Clothing & Accessories
    astia au haine cu transport destul de mic pt un tricou cam 12$ iar o bluza cam 18$

10. #3150 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Nu stiti daca am trimis banii de pe mturk pe amazon as putea cumva sa ii mai trimit pe card? Ma refer aici la card american.

11. #3151 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by cRs View Post
    Nu stiti daca am trimis banii de pe mturk pe amazon as putea cumva sa ii mai trimit pe card? Ma refer aici la card american.
    Nu poti. Daca i-ai transferat pe Amazon Gift nu-i mai poti pune pe un Card.

12. #3152 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    Au blocat is this a web page pe RO? mie asa imi apare

Vedeti ca mai sunt acum vre-o 700 bucati

Later edit... :

Ahh... "location is not IN" adica nu e setat. Ma speriasem, era fain daca le bloca pe Romania, faceam o gramada de bani (adica noi, romanii)

13. #3153 SP
    Member eecode's Avatar
    Nu chiar. Era o idee inainte, acum abia daca poti face 200 bucati ca te ia somnul Voi cand stiti ca mai apar?

14. #3154 SP
    naz
    Mi-a venit coletul, ciudat este ca nu mi l-au adus la oficiul meu postal ci la altul.. sunt curios cat o sa ma puna sa platesc.

15. #3155 SP
    Junior Member wall-e's Avatar
    Salutare. Daca imi fac un cont pt. MTURK trebuie sa il fac pe US sau pun RO si completez cu datele din ro? Daca trebuie facut pe US trebuie sa caut date de US valabile sau pot sa completez asa aiurea doar sa fie completat? Multumesc

16. #3156 SP
    Member Szergiu's Avatar
    daca as avea un card de sua as putea sa iul atasez la cele n conturi ale mele?
    ca nu rezist prea mult...
    prind cate o serie si apoi ma blocheaza...
    e grea procedura?se poate atasa acelasi card la mai multe conturi?
    aas avea posibilitatea sa imi creeze cineva un cont in sua...

17. #3157 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Mi-a venit coletul, ciudat este ca nu mi l-au adus la oficiul meu postal ci la altul.. sunt curios cat o sa ma puna sa platesc.

Asa imi vin si mie, la vama. Daca te intreaba despre valoare sa zici ca a fost 2-3 lire, ca sa nu platesti.Cel putin la mine sunt asa de chiori incat nu vad ca pe plic scrie valoarea reala, ci inghit ceea ce le zic eu.

18. #3158 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Asa imi vin si mie, la vama. Daca te intreaba despre valoare sa zici ca a fost 2-3 lire, ca sa nu platesti.Cel putin la mine sunt asa de chiori incat nu vad ca pe plic scrie valoarea reala, ci inghit ceea ce le zic eu.
    Am fost sa-l ridic (dupa ce am cautat oficiul postal 30 de minute, care s-a dovedit a fi ascuns intr-un bloc) si mi-au zis sa revin maine intre orele 9.00 - 14.00 pt. ca trebuie sa fie un oficial de fata si trebuie sa deschid coletul de fata cu ei, atat taraboi pt. un cablu lol

19. #3159 SP
    Member eecode's Avatar
    wall-e, nu vad rostul de ce ai face un cont pe USA. Chiar daca ai cont cu domiciliere in USA, nu poti face nici-o smecherie sa trimiti bani in Romania.
    Szergiu, se face un singur card pentru a putea transfera bani de pe mturk. Daca ai un prieten in state ar fi perfect! Pe Amazon.Com poti adauga cate carduri vrei.

20. #3160 SP
    Member Szergiu's Avatar
    io vreau un card la mai multe conturi nu mai multe carduri pe un cont
    cred ca e posibil...
    o sa ma interesez ca am si rude si vecini/prieteni prin state

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.