Judge de la dolores de ce n-ar fi bune ?O redus de la 40 la 35 de item-uri si iti da .30 pe una.
Judge de la dolores de ce n-ar fi bune ?O redus de la 40 la 35 de item-uri si iti da .30 pe una.
Mie inca nu mi-a ajuns coletul, dupa cat timp pot da refund sa-mi trimita iar comanda ? Au trecut cateva zile de la deadline-ul scris pe site-ul lor, cred ca ma las pagubas si scot un milion din buzunar.
O sa trebuiasca sa mai astepti vreo luna pt refund. Ei isi iau masuri in caz ca ii intarziere de la transport.
Dudel,dc vb prost si fara rost?
Daca a trecut de ultima data care apare la ei acolo da'le mail si o sa iti faca refund imediat.
Nu mai vorbiti daca nu cunoasteti...
App,mi-au ajuns toate coletele si un colet in plus care nu stiu ce e)Vineri se duce bunica sa il ia...sunt foarte curios pentru ca nu am comandat nimic in plus.
Asa-mi place mie. Mie asa mi-au spus. Sa am rabdare ca tre' sa ajunga si numa dupa ce o trecut inca vreo luna mi-o trimis cica alt pachet.
classify it cam la cat timp plateste?
daca tot veni vorba de pachete...mi au ajuns si mie laseru si brichta...
joi le ridic
---------- Post added 23-08-2010 at 07:58 PM ----------
pastilutza ,ti au ajuns castile?
vreau sa imi iau si eu o pereche si as vrea o parere:...
mersi
Au ajuns si castile si tricourile Hurley si steagul cu Germania si inca cv care nu am comandat si o sa aflu vineri ce e.Din ce mi-au spus ai mei cica sunt foarte tari.Eu nu sunt acasa ca sa le verific.Ajung tocmai duminica acasa.
cqstile costa 56,28 iar eu am in cont 56,30
data trecuta pentru cativa centi nu am reusit sa le iau...de data asta la limita
stiti ceva magazine de haine cu pret pe transport mic?
haine inca nu mi am comandat dar as fi interesat sa iau...
Site-Athletics @ Amazon.com: Clothing & Accessories
astia au haine cu transport destul de mic pt un tricou cam 12$ iar o bluza cam 18$
Nu stiti daca am trimis banii de pe mturk pe amazon as putea cumva sa ii mai trimit pe card? Ma refer aici la card american.
Au blocat is this a web page pe RO?mie asa imi apare
![]()
Vedeti ca mai sunt acum vre-o 700 bucati
Later edit... :
Ahh... "location is not IN" adica nu e setat. Ma speriasem, era fain daca le bloca pe Romania, faceam o gramada de bani(adica noi, romanii)
Nu chiar. Era o idee inainte, acum abia daca poti face 200 bucati ca te ia somnulVoi cand stiti ca mai apar?
Mi-a venit coletul, ciudat este ca nu mi l-au adus la oficiul meu postal ci la altul.. sunt curios cat o sa ma puna sa platesc.
Salutare. Daca imi fac un cont pt. MTURK trebuie sa il fac pe US sau pun RO si completez cu datele din ro? Daca trebuie facut pe US trebuie sa caut date de US valabile sau pot sa completez asa aiurea doar sa fie completat? Multumesc
daca as avea un card de sua as putea sa iul atasez la cele n conturi ale mele?
ca nu rezist prea mult...
prind cate o serie si apoi ma blocheaza...
e grea procedura?se poate atasa acelasi card la mai multe conturi?
aas avea posibilitatea sa imi creeze cineva un cont in sua...
Am fost sa-l ridic (dupa ce am cautat oficiul postal 30 de minute, care s-a dovedit a fi ascuns intr-un bloc) si mi-au zis sa revin maine intre orele 9.00 - 14.00 pt. ca trebuie sa fie un oficial de fata si trebuie sa deschid coletul de fata cu ei, atat taraboi pt. un cablu lol
wall-e, nu vad rostul de ce ai face un cont pe USA. Chiar daca ai cont cu domiciliere in USA, nu poti face nici-o smecherie sa trimiti bani in Romania.
Szergiu, se face un singur card pentru a putea transfera bani de pe mturk. Daca ai un prieten in state ar fi perfect! Pe Amazon.Com poti adauga cate carduri vrei.
io vreau un card la mai multe conturi nu mai multe carduri pe un cont
cred ca e posibil...
o sa ma interesez ca am si rude si vecini/prieteni prin state
Bookmarks