si asa sunt cam xerox
sincer daca nu iti luai tu nu imi trecea prin cap sa imi iau...
acum poate vrei ceva drepturi..
ai apucat sa le testezi?se aude bine in ele...?
si asa sunt cam xerox
sincer daca nu iti luai tu nu imi trecea prin cap sa imi iau...
acum poate vrei ceva drepturi..
ai apucat sa le testezi?se aude bine in ele...?
Eu mai am nevoie de inca 31$ sa ajung la ce mi'am propus :X abia astept
Amazon.com: Canon EOS Rebel XS 10.1-Megapixel Digital SLR Camera - Black (Body Only): Ace Photo @@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/11JMJYzXnLL.@@AMEPARAM@@11JMJYzXnLL
Pregatestete sa dai vreo 400-500 roni la posta ca TVA)
Szergiu,mda,poate nu ne intalnim in Bucuresti)Sau tu nu esti din Bucuresti?Cel putin sa nu ne intalnim pe str cu aceleasi casti.
dau la schimb un cont de $64.50 si unul de $25 pentru unul de $69.25(sau un pic mai mult).Cineva interesat?
24% conform noului TVA intrat in vigoare anul acesta, dupa care se ia in functie de produs (taxa nu e la toate electronicele la fel, ma refer la camera foto) plus la unele vame taxele postale de 2-3 RON.
Pai... Full pages, Quality, Clasifity si unele HIT-uri care sunt doar o data sau de cateva ori... In ultima saptamana n-am facut mai mult de 5-10$... Asta e viata!![]()
daca ai bani de produs ar terbui si de taxe...
dar poti aranja cu selleru...si poate scapi
eu pana acum inafara de taxa de inmagazinare nu am platit nimic la vama...si am comandat produse de peste 300 de dolari...
slabe sanse sa ne intalnim pst in bucuresti...cel putin nu cu aceleasi casti...so...no stress
te mai intreb odata...cum sunt castile?
Daca vamesa isi da seama ca pe pachet scrie de exemplu 30$ si produsul este de peste 300$ sau mult mai mare, exista riscul sa se intample unul din trei lucruri:
Sa inceapa o ancheta si sa te alegeti cu un dosar penal.
Sa vi se ia vama in functie de pretul produsului scris pe carnetelul lor.
Sa va puna sa aduceti copie a chitantei reale sau extrasul de cont al metodei de plata.
Deci aveti grija...
Mai ai nevoie de 4.75$ nu? Mai bine adaugi un card si pui bani din buzunarul tau, decat sa pierzi peste 20$ degeaba...
iti zic eu ca la aparatul foto taxa este de 3%+24% tva-ul.Am comandat aparat foto dupa Amazon.com si stiu cat am dat la posta.Si nu ma lua cu depinde de vames pentru ca stau intr-un oras mic ca Braila iar daca se putea face cv sigur faceam sa nu mai platesc atata TVA.Nu prea merg nepotismele cand in registru scrie clar "produs declarat cu valoare de XXX dolari"
---------- Post added 27-08-2010 at 11:19 PM ----------
Eu duminica plec din Bucuresti spre Braila.Am fost la pregatire la UNArte 2 saptamani si nu am avut cand sa dau pe acasa.O sa le testez cand ajung si iti zic.Oricum am vazut in Bucuresti vreo 2 cu casti asemanatoare de la Skullcandy si erau destul de smechere ca si look.
Depinde cum I s a sculat la vames...eu cand am primit hdd ul la alt oficiu vamal...ala mi a zis sa Nu mAi fac deastea si ca de data asta nu ma taxeaza...trebuia sa dau aproape 100 de Ron si ala...m a pasuit...au ei invarteli Mai Mari si nu se pun lacativa lei...depinde si de zona in care stai...va Mai dau un ex...Cand am luat ieri de la vama bricheta si laserul era o vamesa Noua...chiar ea mi a zis sa nu spun ca am ridicat bricheta de la vama...ca zippo se considera obiect de lux iar la astea este taxa destul de mare...
Am comandat procesoare de 100 si 250 dolari...dar aveau valoare declarata mica...ala inca m a intrebat ce e acolo si I am zis...s a uitat sa vada de taxe...si a zis ca e valoare mica si nu intra la taxe...
DacA dai peste un vames al Dracu...poti sa ai probleme
se considera evaziune fiscala...dar slabe sanse sa se ajunga pana acolo...
Bun am o problema mare![]()
Your request was not completed successfully.This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
Problema e ca imi mai trebuia cam 24$ se poate sa folosesc cardul pt a pune diferenta de pret? Daca nu, trebuie sa ma cert cu cei de la mturk pana mi-l reactiveaza? Am cont de RO adresa ok nume ok totul facut ca la carte singura problema care ar putea aparea am avut si un cont de US dar pe acela nu am mai intrat de 4 luni....
Nu ai ce face. Daca te certi cu ei iti vor spune ca ti-au inchis contul din motive pe care nu le pot dezvalui. Poti folosi orice card pentru a pune bani pe site.
Regulamentul prevede ca o persoana poate avea un singur cont, pe un calculator se pot inregistra si restul de membri ai familiei. Probabil ti-ai facut mai multe conturi in tot acest timp si ai pus acelasi nume, sau echipa care se ocupa cu Mturk incearca sa inchida conturi pentru un motiv numai de ei stiut...
Am pus un nume asemanator ca sa pot spune ca este tata in caz ca il gasesc difera doar un prenume. Cat despre munca prestata totul a fost ca la carte aveam peste 11.000 de hituri o ratie de 98.7 poate chiar mai mare... nici un requester nu ma banase.... Este pur si simplu incredibil, macar sunt fericit ca am transferat tot pana la ultimul cent. Sper sa pot folosi bani, maine dau o fuga la banca sa depun bani pe card si incerc sa imi cumpar ce mi'am propus revin cu informatii pe urma.
Cat despre certatul cu ei acuma le'am trimis un mail si astept raspuns.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...YNDZWZYMYEKYBZ
is this a fuc.... web page
https://www.mturk.com/mturk/preview?...YNDZWZYMYEKYBZ
Bookmarks