La hitgaming e 74 nu 85, iar worldwide vad ca nu trimite la noi.![]()
TexasToysandComics @ Amazon.com:
magazin fain pt AF.
Daca cei de la hitgaming trec coletul ca gift, e normal sa imi mai ceara la vama bani?
recomand firma asta
HottestDealsEver
Am luat 4 lasere de 50mw putere (acuma sunt mai ieftine )
Mai am luat 2 chestii pt pc + alte chesti micutze.
In total de 180$ cu tot cu transport.
Transportule este 7.5$
Deci este super bine .
ce card sa-mi fac pt a-l adauga pe amazon?am auzit ca la unele banci trebuie sa pui la prima depunere o suma destul de frumusica la un card international.la care banca sa apelez?
@Walkman: Ti-am spus si pe mess,daca il treci ca gift s-ar putea sa nu platesti.Eu nu am platit la nimic in ultima vreme.Vezi cum vorbesti cu userul.
@Walkman: Ti-am spus si pe mess,daca il treci ca gift s-ar putea sa nu platesti.Eu nu am platit la nimic in ultima vreme.Vezi cum vorbesti cu userul.
Eecode mai taci din gura ca mananci mult rahat fara rost si prostesti lumea.Si nu e prima data cand spui tampenii.Chill out,esti nou,vrei sa te afirmi dar nu mai manca rahat fara sa ai habar de ce spui.[/quote]
Nu cred ca sti ce vorbesti... Eu vorbesc din experienta si logica.Numai fi asa penibil si numai aduce injurii la adresa mea. Se pare ca si tu spui o vorba si o intorci...
Walkman, nu are importanta ce scrie pe pachet, atata timp ce ajunge la vama au dreptul sa-ti ia intotdeauna taxe vamale. Exceptie fac doar persoanele juridice care importa produse unei asociatii non profit (destinate persoanelor nevoiase). Dar noi vorbim aici de lucruri marunte, iti pot lua dar te pot lasa sa pleci si fara nici o taxa, dar in mod legal trebuie sa-ti ia.![]()
Presupun ca sti si urmatoarele chesti:
MTurk este in faza beta ( de +5 ani) . Va intrebati propabil de ce nu o scos faza beta? foarte simplu vor sa faca amazon pentur in ca 2 tari din europa . SI cand le face nu ma refer numa la limba si la produse, cu singuranta puteti face diferenta intre amazon.com si amazon.fr , DIfera produsele ,pretul si limba bineinteles. Dupa realizarea celor 2 site-uri cu continut specific natiuni lor , Vor face la MTURK sa putem cumpara de pe oricare site vrem , amazon.com,amazon.fr(se recomanda fr deoarece este FRANTA iar trasportul si timpul sunt mult mai convenabile) . Si nu se opreste aici MTURK , tin sa precisez ca in 2008 mturk a vrut sa faca sa scoatem bani prin PAYPAL , era un plan binstabilit dar problema era ca paypal aveau niste taxe si pt noi si pt ei . Si am lasat balta acest "proiect" , acuma ce vor sa faca este Western Union , trimterea banilor cu o taxa de doar 1 euro pana la 100 euro si 5 euro + 2% din alta suma mai mare . Deci este mai mult decat bine pt noi .
PS: Cu siguranta cei mai vechi de pe mturk si-au dat seama ca inainte acuma 1-2 ani cand nu eram in criza, era mult mai bine , atunci nu era problema de hit-uri si problema era de timp . Acuma problema ii si de hit-uri si de timp .
PS2: deja m-am saturat sa scriu , mai citit si voi
PS3: eecode ma invatat si pe mine despre mturk cum sta treaba, si m-a ajutat si la hit-uri, luati sfaturi de la el![]()
Totusi pt ce ii facu topicu asta?
Pt sfaturi, si ajutor . Presupun eu , nu cred ca pentru certuri .
Haideti sa revenim la subiect.
a folosit careva turkalert pana a primi mail cand pune un requester hituri? ca io am incercat sai n-am reusit![]()
pe mine nu ma deranjeaza ca a gresit ci faptul ca a inceput sa corecteze niste greseli cand el avea greseli mult mai grave.
sper sa nu mai fim nevoiti sa facem offtopic
hcm90
trebuie sa intri in my watchlist si sa dai click pe subscribe(in dreptul requesterului dorit)
si incearca sa te exprimi mai corect...(fara nicio suparare
am citit postul de vreo 3 ori pentru a-l intelege :\
Thread cleaned ! Daca veti mai continua off-topic, o sa vina si ban-ul. Si fara atacuri la persoana, ca e pacat... after all, ar trebui sa va ajutati intre voi... nu ? So, back on-topic pls !
HIT-ul despre care vorbeam in postarea care a fost "curatata". Have fun! https://www.mturk.com/mturk/preview?...H3VJC9KR46A35E
Aveti careva idee de unde as putea cumpara un amazon 25$ gift card? Mai am nevoie de niste $ in cont sa dau comanda....
Nu am idee dar eu am avut doua conturi si trebuia sa dau o comanda care facea cat toti banii din cele doua conturi. Nu am avut LEI sa pun pe card si sa dau comanda, din motivul asta am comandat ceva de 180$ de la aceea firma si inca ceva de 70$ de pe celalalt cont, ca in total sa faca 250$ cat aveam eu nevoie. Bineinteles inainte i-am intrebat daca imi pot trimite alt produs in locul celor comandate.Si a mers.
Comanzi direct de la Amazon sau e veo firma?
userul amazon nici nu trimite la noi electronice...
trimite doar carti cd uri....
gift card nu poti cumpara...am incercat si eu
si prin comandarea a 2 produse si aranjarea cu sellerul...nu merge cu toti garantat
Bookmarks