Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 312 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 262 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3221 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    La hitgaming e 74 nu 85, iar worldwide vad ca nu trimite la noi.

2. #3222 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    TexasToysandComics @ Amazon.com:
    magazin fain pt AF.

3. #3223 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Daca cei de la hitgaming trec coletul ca gift, e normal sa imi mai ceara la vama bani?

4. #3224 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Daca cei de la hitgaming trec coletul ca gift, e normal sa imi mai ceara la vama bani?
    Da.

5. #3225 SP
    Junior Member gherca's Avatar
    recomand firma asta
    HottestDealsEver

Am luat 4 lasere de 50mw putere (acuma sunt mai ieftine )
    Mai am luat 2 chestii pt pc + alte chesti micutze.
    In total de 180$ cu tot cu transport.
    Transportule este 7.5$
    Deci este super bine .

6. #3226 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    teoretic nu...
    ei e uita la valoarea declarata...nu se uita pe pachet sa vada ca e bifat acolo gift...ce-o mai fi si aia...

7. #3227 SP
    Member ionutz727's Avatar
    ce card sa-mi fac pt a-l adauga pe amazon?am auzit ca la unele banci trebuie sa pui la prima depunere o suma destul de frumusica la un card international.la care banca sa apelez?

8. #3228 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by ionutz727 View Post
    ce card sa-mi fac pt a-l adauga pe amazon?am auzit ca la unele banci trebuie sa pui la prima depunere o suma destul de frumusica la un card international.la care banca sa apelez?
    Iti poti face ING Cont'Rol http://www.ing.ro/ing/ro/Carduri/Card-Cont-ROL.html

9. #3229 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    @Walkman: Ti-am spus si pe mess,daca il treci ca gift s-ar putea sa nu platesti.Eu nu am platit la nimic in ultima vreme.Vezi cum vorbesti cu userul.

10. #3230 SP
    Member eecode's Avatar
    @Walkman: Ti-am spus si pe mess,daca il treci ca gift s-ar putea sa nu platesti.Eu nu am platit la nimic in ultima vreme.Vezi cum vorbesti cu userul.

Eecode mai taci din gura ca mananci mult rahat fara rost si prostesti lumea.Si nu e prima data cand spui tampenii.Chill out,esti nou,vrei sa te afirmi dar nu mai manca rahat fara sa ai habar de ce spui.[/quote]

Nu cred ca sti ce vorbesti... Eu vorbesc din experienta si logica.Numai fi asa penibil si numai aduce injurii la adresa mea. Se pare ca si tu spui o vorba si o intorci...

Walkman,
    nu are importanta ce scrie pe pachet, atata timp ce ajunge la vama au dreptul sa-ti ia intotdeauna taxe vamale. Exceptie fac doar persoanele juridice care importa produse unei asociatii non profit (destinate persoanelor nevoiase). Dar noi vorbim aici de lucruri marunte, iti pot lua dar te pot lasa sa pleci si fara nici o taxa, dar in mod legal trebuie sa-ti ia.

11. #3231 SP
    Presupun ca sti si urmatoarele chesti:
    MTurk este in faza beta ( de +5 ani) . Va intrebati propabil de ce nu o scos faza beta? foarte simplu vor sa faca amazon pentur in ca 2 tari din europa . SI cand le face nu ma refer numa la limba si la produse, cu singuranta puteti face diferenta intre amazon.com si amazon.fr , DIfera produsele ,pretul si limba bineinteles. Dupa realizarea celor 2 site-uri cu continut specific natiuni lor , Vor face la MTURK sa putem cumpara de pe oricare site vrem , amazon.com,amazon.fr(se recomanda fr deoarece este FRANTA iar trasportul si timpul sunt mult mai convenabile) . Si nu se opreste aici MTURK , tin sa precisez ca in 2008 mturk a vrut sa faca sa scoatem bani prin PAYPAL , era un plan binstabilit dar problema era ca paypal aveau niste taxe si pt noi si pt ei . Si am lasat balta acest "proiect" , acuma ce vor sa faca este Western Union , trimterea banilor cu o taxa de doar 1 euro pana la 100 euro si 5 euro + 2% din alta suma mai mare . Deci este mai mult decat bine pt noi .

PS: Cu siguranta cei mai vechi de pe mturk si-au dat seama ca inainte acuma 1-2 ani cand nu eram in criza, era mult mai bine , atunci nu era problema de hit-uri si problema era de timp . Acuma problema ii si de hit-uri si de timp .
    PS2: deja m-am saturat sa scriu , mai citit si voi
    PS3: eecode ma invatat si pe mine despre mturk cum sta treaba, si m-a ajutat si la hit-uri, luati sfaturi de la el

12. #3232 SP
    Totusi pt ce ii facu topicu asta?
    Pt sfaturi, si ajutor . Presupun eu , nu cred ca pentru certuri .
    Haideti sa revenim la subiect.

13. #3233 SP
    Member hcm90's Avatar
    a folosit careva turkalert pana a primi mail cand pune un requester hituri? ca io am incercat sai n-am reusit

14. #3234 SP
    Member Szergiu's Avatar
    pe mine nu ma deranjeaza ca a gresit ci faptul ca a inceput sa corecteze niste greseli cand el avea greseli mult mai grave.
    sper sa nu mai fim nevoiti sa facem offtopic
    hcm90
    trebuie sa intri in my watchlist si sa dai click pe subscribe(in dreptul requesterului dorit)
    si incearca sa te exprimi mai corect...(fara nicio suparare
    am citit postul de vreo 3 ori pentru a-l intelege :\

15. #3235 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned ! Daca veti mai continua off-topic, o sa vina si ban-ul. Si fara atacuri la persoana, ca e pacat... after all, ar trebui sa va ajutati intre voi... nu ? So, back on-topic pls !

16. #3236 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    HIT-ul despre care vorbeam in postarea care a fost "curatata" . Have fun! https://www.mturk.com/mturk/preview?...H3VJC9KR46A35E

17. #3237 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Aveti careva idee de unde as putea cumpara un amazon 25$ gift card? Mai am nevoie de niste $ in cont sa dau comanda....

18. #3238 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by cRs View Post
    Aveti careva idee de unde as putea cumpara un amazon 25$ gift card? Mai am nevoie de niste $ in cont sa dau comanda....
    Nu am idee dar eu am avut doua conturi si trebuia sa dau o comanda care facea cat toti banii din cele doua conturi. Nu am avut LEI sa pun pe card si sa dau comanda, din motivul asta am comandat ceva de 180$ de la aceea firma si inca ceva de 70$ de pe celalalt cont, ca in total sa faca 250$ cat aveam eu nevoie. Bineinteles inainte i-am intrebat daca imi pot trimite alt produs in locul celor comandate.Si a mers.

Comanzi direct de la Amazon sau e veo firma?

19. #3239 SP
    Member Szergiu's Avatar
    userul amazon nici nu trimite la noi electronice...
    trimite doar carti cd uri....
    gift card nu poti cumpara...am incercat si eu
    si prin comandarea a 2 produse si aranjarea cu sellerul...nu merge cu toti garantat

20. #3240 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    userul amazon nici nu trimite la noi electronice...
    trimite doar carti cd uri....
    gift card nu poti cumpara...am incercat si eu
    si prin comandarea a 2 produse si aranjarea cu sellerul...nu merge cu toti garantat
    Stiu ca Amazon a pus restrictii pentru Romania Si nu e un user,e site-ul in sine. Poate nu merge la toti dar poti incerca, mai ales ca vor sa-si faca vanzare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.