E ceva ciudat. Am un HIT respins dar imi spune ca am 100% pe paginile cu HIT-uri, dar in dashboard ca am 92%.
E ceva ciudat. Am un HIT respins dar imi spune ca am 100% pe paginile cu HIT-uri, dar in dashboard ca am 92%.
pana la 100 de hituri accceptate ratia nu se contorizeaza...(la hiturile care cer ratie peste 90 sau...
Norocosulelol
Eu din doua motive nu am bani pe mturk. Ca nu baga HIT-uri si ca imi sterg contul o data la 3 zile... Astept totusi revenirea aia spectaculoasa si momentul cand va iesi din BETA. Eu zic ca e cazul sa cautam si alternative, Mturk nu ne mai ofera asa multe beneficii... Cel putin pana isi revine.
oare daca imi mai pun un laptop la wifi si mai fac un cont pe laptop si unul pe pc pot face pe mturk hituri?/
cu limita asta pana la 1100 hits pe zi nu mai reusesc mare lucru...cate 50 dolari si imi baneaza contul...
asa macar am 2 coonturi...
aveti idee daca e posiil?
Pai daca ai 2 ip-uri diferite ii totul oke . Daca ai internet cu ip static, intri pe pc cu ip normal, si de pe letop cu un proxysi totul ramane oke
![]()
ehhh,...
s a intamplat sa fac si pe 2 conturi dar acum daca fac 2 imi blocheaza unul (pe cel mai vechi)ma lasa cu ultimul creeat...
cand a fost produniverse am facut muulte ...am facut si 5k pe zi....au fost care au facut si 7k si 10k...intr o zi
dar dupa 5k hits intr o zi esti...ca o legumacapu calendar...
daca citesti paginile anterioare(vechi)o sa te convingi
Eu, Pastilutza, Spitfire, si multi altii.
Acum m-am reapucat fiindca vreau o chitara electrica.![]()
Nu aveti cumva idee, oare trebuie platit TVA-ul la posta vamala pentru orice fel produse, sau doar cele electronice? In cazul in care comand haine, ce alte taxe trebuie platite cand ajung in Romania?
Deci eu am mai comandat si altele, pentru astea mai micutee , nu trebe platit . (Micute si care nu cantaresc mult) .
Bookmarks