Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 312 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 235 275 ... LastLast
Results 4,481 to 4,500 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4481 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu zic ca alea cu judge de la dolores merita. Nici eu n-am mai facut de mult timp hituri da' odata am facut peste 300 de alea de .25$ intr-o singura zi din cate tin minte. Au cateva intrebari de verificare si daca le tii minte pe alea si folosesti tab sageata restu' le poti pune usor.

2. #4482 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Si eu am facut foarte multe de .15 $ dar am avut ghinionul sa fiu banat foarte repede de amazon.com.Merita anumite hituri.

3. #4483 SP
    Junior Member lazaxxx's Avatar
    Azi dimineata am facut aproximativ 500 de la RnR si acuma m-am trezit cu contu banat......ce se intampla?

4. #4484 SP
    Member antifacat's Avatar
    ))))))))))))

5. #4485 SP
    Cum pot cumpara direct de la amazon.com si sa platesc si vama din banii de pe mturk?Am vazut ca unii au reusit.

6. #4486 SP
    ai la Product detailes This item is also available for shipping to select countries outside the U.S....tre sa cauti din produs in produs

7. #4487 SP
    Banned devil night's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Cum pot cumpara direct de la amazon.com si sa platesc si vama din banii de pe mturk?Am vazut ca unii au reusit.
    simplu...poate te intelegi cu vamesii.....mie mia mers de 2 ori dar a 3-a oara m-au taxat de nu am vazut bine

8. #4488 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    hai baietii nu schimbati subiectu ca si eu am o comanda si prefer sa platesc cu gift cards decat cu cash...

devil...
    eu vreau sa iau ceva si vine prin fedex pana in romania...
    aia de la fedex il vamuiesc la aeroport in bucuresti...dupa care le paseaza pachetul celor de la fan courier impreuna cu o factura...
    fan courier vine la mine si imi arata factura...desi ma inteleg cu el foarte bine...nu cred ca ar vrea el sa plateasca factura mea ...pt ca suntem prieteni...
    stii vb aia...frate frate da branza'i pe bani
    faza era alta...
    pst am intrebat cum cumperi de pe amazon.com...si cei de la amazon.com sa se ocupe de tva...era parca hcm cu un monitor daca nu ma insel,.,si a platit totul cu gift cards...
    nu toti sellerii schimba valoarea...care vor sa schimbe iti pun cat le zici...restu nu scad niciun cent

9. #4489 SP
    ce intreaba omu si ce raspunzi tu...incep sa imi pierd rabdarea cu voi

10. #4490 SP
    Member yyomax's Avatar
    antifacat sau eecode era cu monitorul ..nu mai tin minte...unul din ei mi-a explicat faza asta....

11. #4491 SP
    Junior Member lazaxxx's Avatar
    sa inteleg ca nimeni nu isi poate explica cum de mi-au suspendat astia contu...

12. #4492 SP
    Pfff,observ ca un PS3 e mai scump la ei decat la VPgames.

Vpgames schimba valoarea produsului?Stiu ca acum 2 ani mi-am luat un gamecube de la ei si mi l-au trimis din Germania.

A mai cumparat cnv de la ei?

13. #4493 SP
    Member yyomax's Avatar
    ti l-a adus casa nuh??dak din germania

14. #4494 SP
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    daca din germania ce...din germania la fel putea sa trimita standard si se ducea la posta si il ridica...ce tare a sunat asta..."daca din germania"

15. #4495 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    daca din germania ce...din germania la fel putea sa trimita standard si se ducea la posta si il ridica...ce tare a sunat asta..."daca din germania"

ma lamuresti si pe mine ...ce ai vrut sa zici...ca sunt mai greu de cap de felu meu si nu am inteles intrebuintarea postului tau...pe bune acum...no offense...

omu a facut legatura cu ce a facut in trecut(a cumparat de la vpgames si i-au trimis comanda din germania...)acum omu poate vrea sa ia ps3(si ala costa ceva si poate vrea sa evite taxele vamale) si vrea sa stie de unde trimit cei de la vpgames...daca a mai cumparat cineva de la ei...etc/
    Pst mai bine ii intrebi chiar tu daca pot trimite comenzile de pe amazon.com din interiorul UE.

16. #4496 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    băieți, de vineri seară cred că mă reapuc și eu de mTurk.

mai merită ? văd că e multă activitate pe thread. pe ce să fac ? US ? RO ? la ce firme mai faceți HITuri ?

$$$

17. #4497 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    ma lamuresti si pe mine ...ce ai vrut sa zici...ca sunt mai greu de cap de felu meu si nu am inteles intrebuintarea postului tau...pe bune acum...no offense...

omu a facut legatura cu ce a facut in trecut(a cumparat de la vpgames si i-au trimis comanda din germania...)acum omu poate vrea sa ia ps3(si ala costa ceva si poate vrea sa evite taxele vamale) si vrea sa stie de unde trimit cei de la vpgames...daca a mai cumparat cineva de la ei...etc/
    Pst mai bine ii intrebi chiar tu daca pot trimite comenzile de pe amazon.com din interiorul UE.

Asta o sa fac.Dar mai muncesc pana ajung la suma necesara si dupa il intreb.

18. #4498 SP
    Member yyomax's Avatar
    poate merita ...poate nu merita....ai sa vezi...dak o sa-ti baneze contul dupa 1-2 sapt

19. #4499 SP
    Iar sunt multe hituri si proaste.Aseara au bagt doar 9 hituri de la product listings....si m-am trezit si la 3 jumate ca sa le fac.

20. #4500 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post

nu am nimic impotriva legat de asta...ai cea mai mare dreptate in legatura cu taxa etc...mie ("poate mi s-a parut")mi-a sunat ca si cum nemtii ar fi obligati sa trimita acasa..." daca din germania"...tie nu ti-a sunat asa?

---------- Post added 10-02-2011 at 01:06 PM ----------

Quote Originally Posted by yyomax View Post
    la postul asta ma refeream,,,nu la ce a zis pastilutza...in fine..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 312 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 235 275 ... LastLast