au fost hituri de la product rnr????...am vazut ca am mail ....ati facut???
))))))))))))))))))))
It's like a broken record.
All in all, eu am facut de aici https://www.mturk.com/mturk/preview?...6LFGWSCO6PH22F .
Tipul plateste la orice hit are, am facut o gramada de la el. Au fost mai multe hituri de genul asta in grup, eu am dat skip pana am gasit unele mai usoare. Problema e ca se gasesc imediat firme de care cere el, dar NU AU ADRESA DE EMAIL (parca ar fi in mezozoic).
Your Qualifications do not meet the requirements to preview HITs in this group. You can browse HITs available to you to view HITs you are qualified to complete.
Ce Qualification trebuie facut?
Find contact information for a business that matches the description.
Requester: Erdem Kiciman
Qualifications Required: Total approved HITs is greater than 100, HIT approval rate (%) is greater than 95
Asta e hitul in cauza.
Da nu e nimic...eu ma chinui sa mai strang 10 dolari si deabia ciup niste alea, ca nu gasesc nimic.
In alta ordine de idei trebuie sa ma descarc un pic, aia de la Dolores depasesc orice limita a bunului simt. Vad eu niste HIT-uri de la ei cu "Is this the homepage" , in nadejdea ca dadeau un link, un nume de firma, si sa bifezi da sau nu. Era 2 centi bucata, zic, merge. Cand dau acolo, ce sa vezi, scrisa miccc si pierduta prin descriere, urmatoarea afirmatie: "If the page you are given is the “Contact” or “About” or “Locations” or any page that is not the homepage, click “No” then find, copy, and paste the homepage website into the text box." Adica pt 2 centi, sa stau eu tot netu sa ghicesc homepageuri la ce cai verzi pe pereti imi dau ei acolo. Nu imi vine sa cred cat de penibili sunt, si pot sa zic ca am devenit hater troll whatever, JOS DOLORES FRAUDA TEAPA FERENTARI XXX SEMINTE PEDOPHILE, daca as putea le-as da foc la sediu cata nesimtire poate sa zaca acolo.
Chiar asa, pe langa ca platesc slab multe dintre hiturile lor nici macar nu poti sa le termini. Unele nu functioneaza si trebuie sa dai return. Le-am trimis mai inainte la astia de la amazon mesaj si le-am spus ca ii stricat unul dintre hiturile lor. L-au reparat, dar dupa cateva zile a aparut altul stricat. Astia intrec orice limita. Cand vad primele pagini cu hiturile lor tampite imi vine si mie "sa le dau foc la sediu". Oricum hiturile lor stau acolo cu saptamanile.
Si sa revenima la hiturile mai normale: azi noapte am facut 9 $ in 2 ore la hitul in care trebuia sa aflii ce nivel academic au niste oameni. Il recomand daca mai apare.
cele mai bune hituri sunt cele de la prod universe, calssify it, classify this. product rnr, product universe....etc.....DOLORES nui bun de nimic
https://www.mturk.com/mturk/preview?...QFUQ6JG7T1N04G
Merge daca aveti experienta in domeniul ala si stiti cine sunt aia..sunt 5000 de hits si tipul are 1 review pozitiv pe turkopticon. Pare ok![]()
Au cateodata si HIT-uri bunicele. restul cred ca sunt doar la misto, sa arate MTURK plin de HIT-uri. Da-ti cu totii pe "Report this HIT: Violates the Amazon Mechanical Turk policies".
Nu merita. Un HIT e cu fotbalisti, altul cu handbalisti,p resedinti, etc... De unde sa-i cunoastem pe toti...![]()
la acel hit am facut la vrajeala cateva sa vad daca le accepta....daca merge o sa continui
---------- Post added 22-01-2011 at 07:54 AM ----------
mio suspendat contu...(
pe 3 conturi am putut sa fac maxim 1 dolar de la ei.Dupa primul dolar iti retrage calificarea.
Bookmarks