Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 226 of 312 FirstFirst ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 ... LastLast
Results 4,501 to 4,520 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4501 SP
    Member yyomax's Avatar
    scuze...m-am referit dak a platit taxa venind din germania....ink odata scuze

ati mai gasit ceva selleri europeni??

am vazut acum cateva zile ca era un seller cu incaltaminte(era postat aici pe forum) dar avea calificative negative peste 40-50% in ultimele 30zile...si cred ca l-a banat....ceva cu sports unlimited park...nu mai tin minte

2. #4502 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    nu am nimic impotriva legat de asta...ai cea mai mare dreptate in legatura cu taxa etc...mie ("poate mi s-a parut")mi-a sunat ca si cum nemtii ar fi obligati sa trimita acasa..." daca din germania"...tie nu ti-a sunat asa?

---------- Post added 10-02-2011 at 01:06 PM ----------

la postul asta ma refeream,,,nu la ce a zis pastilutza...in fine..
    pai chiar sunt obligati...bine la posta...nu acasa...
    pachetele trimise din interiorul uniunii europene ajung la cel mai apropiat oficiu postal(nu vamal)...dar asta cred ca stiai
    acasa primesti doar comenzile impachetate in plic...

era parca bogdan... a luat niste casti de la walhab...
    Le ai primit?Ca vreau sa dau si eu comanda de niste casti
    Eu am luat un stick si a venit directa acasa(si era trimis din sua(am verificat adresa si chiar e de sua)...
    Stick ul a venit destul de rapid...ei cred ca uita sa updateze produsele de pe amazon(sunt sau nu sunt in stoc) si de asta au probleme cu unii clienti
    Un mesaj inainte de a plasa comanda cred ca ar rezolva toate neplacerile

3. #4503 SP
    Member antifacat's Avatar
    acasa iti ajung pachetele expedited si cele care vin sub forma de plic...nu conteaza de unde le trimit...eu stau intr-o zona rezidentiala a iasului unde nu este posta...deci pentru mine toate ajung ori la vama ori acasa

4. #4504 SP
    Junior Member Oanna23's Avatar

5. #4505 SP
    Quote Originally Posted by Oanna23 View Post
    buna.imi zice cineva va rog cat costa asta cu tot cu transp?
    Amazon.com: Fat Cat Hold'em Dealer Poker Chip Set (500 Chips): Brybelly
    Currently unavailable.

6. #4506 SP
    mie imi apare k e In Stock

7. #4507 SP
    atunci da pe firma care trimite....si vezi..sau da pe xnew(x=numarul de firme care trimit) si vezi care e international..si respectiv cat costa drumul

---------- Post added 10-02-2011 at 03:12 PM ----------

acum imi apare si mie...e 8 per weight si 10 per ship...deci vezi ce greutate are pachetul inmultit cu 8+10 ship+pretul produsului

---------- Post added 10-02-2011 at 03:14 PM ----------

18.8 pounds...deci 19x8+10+35...o avere

8. #4508 SP
    )) doamne ce mult..ok ms

9. #4509 SP
    sa cresti mare

---------- Post added 10-02-2011 at 03:22 PM ----------

mai poti comanda direct de la amazon...dar tot cam acolo ajungi...cine are bani in cont...mai mult de 150 poate verifica...

10. #4510 SP
    dar direct de la amazon nu se pot comanda doar carti, cd-uri si postere?

11. #4511 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Vedeti ca au intrat Is this a website. Eu mi-am luat ban aseara, cont US cu vechime de aproape un an si 200$ castigati pe el. Life sucks.
    Daca raman pe cont de RO sunt hituri pe care le pot face oare? Cel de RO vad ca nu e banat, am 98% approval si vreo 5000 de hits facute.

12. #4512 SP
    o intrebare..daca imi comand mai multe lucruri de la amazon platesc pt fiecare taxa de transp sau doar o singura taxa pt toate?

---------- Post added 10-02-2011 at 04:29 PM ----------

imi zice cineva cat costa asta cu tot cu transp?
    Amazon.com: Magic 8 Ball: Toys & Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51T0DnfCflL.@@AMEPARAM@@51T0DnfCflL

13. #4513 SP
    Member Szergiu's Avatar
    30$...12 ea si 18 transportu....cam aiurea

IAR LA JETOANE Total $195.38

CAT DESPRE TAXARE...
    FIECARE SELLER TAXEAZA CUM VREA....
    UNII IAU PE NUMARUL DE PRODUSE...ALTII PE GREUTATE...ALTII PE VALOARE...+COMBINATII INTRE ASTEA....

14. #4514 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ok. azi in ora de info mi-am facut cont pe mturk, pe turk alert si sper ca in curand sa incep sa fac din nou o gramada de bani . Vreau sa stiu ce mai e nou? Care hit-uri ar trebui facute, care ar trebui evitate, daca ar trebui sa stiu ceva anume... cum sa evit ban-ul cel mai bine si toate cele.

Voi cum o mai duceti? ce vati mai cumparat? mai e la fel de "practic" mturk fata de anu trecut?

15. #4515 SP
    mersi pt raspunsuri. mai am inca o intrebare.am comandat o carte direct de la amazon(18 dolari cu tot cu transport).as vrea sa stiu unde imi vine(la posta sau la vama) si daca mai trebuie sa platesc tva.

16. #4516 SP
    din cate stiu eu iti ajung ori acasa...dar tot ce e posibil sa ti-o lase postasul pe posta...ori la cea mai apropiata posta...nu cred ca ai sa mai platesti ceva...adica 99.9 sigur nu

17. #4517 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    ok. azi in ora de info mi-am facut cont pe mturk, pe turk alert si sper ca in curand sa incep sa fac din nou o gramada de bani . Vreau sa stiu ce mai e nou? Care hit-uri ar trebui facute, care ar trebui evitate, daca ar trebui sa stiu ceva anume... cum sa evit ban-ul cel mai bine si toate cele.

Voi cum o mai duceti? ce vati mai cumparat? mai e la fel de "practic" mturk fata de anu trecut?

trebuia sa-ti faci contul de la tine de acasa
    o sa-ti detecteze schimbarea de ip si eventual o sa primesti si ban

18. #4518 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by ionutz727 View Post
    trebuia sa-ti faci contul de la tine de acasa
    o sa-ti detecteze schimbarea de ip si eventual o sa primesti si ban
    ok...deci am inceput cu stangu lol. apai sper sa nu fie asta problema, pt ca vreau sa fac hit-uri si acasa si la scoala. sa vedem daca ma baneaza pana la sfarsitu lunii. hit-urile cu is this a website se mai baga zilnic? mai merita facute?

19. #4519 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    ionut, nu-i prea logic ce zici tu cu schimbat IP . Nu te obliga nimeni sa faci hiturile doar acasa. Mai degraba sa nu fie mai multe conturi pe acelasi ip si cu tari diferite

20. #4520 SP
    Banned devil night's Avatar
    ionutz727 scz de intrebare ....esti din baia mare?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 226 of 312 FirstFirst ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 ... LastLast