Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 184 of 312 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 284 ... LastLast
Results 3,661 to 3,680 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3661 SP
    Member hcm90's Avatar
    iti tre o calificare, da o da la oricine, doar da click pe link si o sa fi calificat https://www.mturk.com/mturk/requestq...D6CC1EBU14PQY9

stiti vreun seller unde gasesc adidasi la un transport acceptabil si ma pot intelege cu selleru in prinvinta pretului de pe pachet, ca din ce seller stiam io nu prea au vrut sa schimbe sau nu mai au marfa care ma interesa

2. #3662 SP
    Member antifacat's Avatar
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    stiti vreun seller unde gasesc adidasi la un transport acceptabil si ma pot intelege cu selleru in prinvinta pretului de pe pachet, ca din ce seller stiam io nu prea au vrut sa schimbe sau nu mai au marfa care ma interesa
    vezi in urma ca sunt postate destule firme cu haine si papuci...numai eu am pus vreo 3 4 de la care am luat eu...in legatura cu schimbatul pretului de pe pachet nici eu nu am gasit vreo firma care sa faca asta...dar am sa mai incerc

3. #3663 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    iti tre o calificare, da o da la oricine, doar da click pe link si o sa fi calificat https://www.mturk.com/mturk/requestq...D6CC1EBU14PQY9

Amazon.com At a Glance: Galaxy Sports@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/01DglazvKEL.@@AMEPARAM@@01DglazvKEL

Trimite din Europa si ajunge si in 2-4 zile la oficiile postale mici.

4. #3664 SP
    Member hcm90's Avatar
    mersi chiar asa ceva cautam, i bine ca selleru i din uk si nu mai trebuie sa merg la vama dupa pachete (mai ales ca nu am oficiu de vama in oras)

5. #3665 SP
    Junior Member Marius G.'s Avatar
    Sellerii astia de pe amazon.com care trimti din UK sunt mana cereasca . Scapi si de drumul pana la oficiul vamal, si de plata TVA-ului pentru ce depaseste 45$, pentru ca se trimite produsul din EU in EU. Daca mai stiti de vreunii de genul acesta, postati, va rog.

6. #3666 SP
    Quote Originally Posted by Marius G. View Post
    Sellerii astia de pe amazon.com care trimti din UK sunt mana cereasca . Scapi si de drumul pana la oficiul vamal, si de plata TVA-ului pentru ce depaseste 45$, pentru ca se trimite produsul din EU in EU. Daca mai stiti de vreunii de genul acesta, postati, va rog.
    treaba cu "peste 45$" e vrajeala...eu am primit pachete la usa ..care costau 30 35$ si am platit tva...treaba asta e ciudata tare...daca vezi si mai in urma s-a vorbit...asta ramane la aprecierea firmei de distributie sau a vamesului...

7. #3667 SP
    Junior Member Marius G.'s Avatar
    Faza ciudata e ca am primit confirmarea oficiala de la oficiul postal vamal cum ca pentru suma ce trece de 45$ se percepe TVA. Imi imaginez ca se ajunge la o anumita subiectivizare a chestiunii asteia in momentul in care discuti cu vamesul; la fel de bine te poate ierta de TVA, sau sa iti "incaseze" (vorba vine, ca nu-ti da nimeni chitanta) pentru sume sub 45$.

8. #3668 SP
    Junior Member NesT's Avatar
    am si eu timp liber acum in vacanta si vreau sa ma reapuc de amazon, poate poate fac si eu ceva de data asta. As vrea sa stiu si eu cam ce hit-uri sa caut... Mai sunt acelea clasify it ?

9. #3669 SP
    classify it baga cam rar...poti face classify this sau photomod sau proboard..sara spencer...digital pipelines...sunt mai multe...e naspa ca tre sa stai geana pe site ...se duc repede de fiecare data

10. #3670 SP
    Member yyomax's Avatar
    sara spencer???...sa si mie cifrul ala ca sa-l bag pe alertturk

11. #3671 SP
    sara spencer - A1JQSLL91WS6L7
    nu baga asa multe incat sa iti trimita mail...dar merg ...cand mai dai refresh pe site si apar ia-le...accepta aproape instant

---------- Post added 20-12-2010 at 06:56 PM ----------

https://www.mturk.com/mturk/preview?...5SWYZZYCZJ8080
    hit acceptabil

12. #3672 SP
    Member hcm90's Avatar
    mi-au bagat si mie limita la 498, nu ma lasa sa fac mai multe azi
    si am citit la vama ca teoretic la produse cumparate de pe net tva se plateste la produse peste 10$, dar depinde de cheful vamesului

13. #3673 SP
    eu unul nu am platit niciodata tva la vama...pe nici un produs..si au fost si peste 30$...dar uneori mi-au venit coletele prin dhl acasa si nu am platit ,,,alteori da...asa ca eu stau cu banii in buzunar de fiecare data...si sper sa nu ma taxeze

14. #3674 SP
    Member hcm90's Avatar
    nici eu n-am platit, inca, si sper ca nici nu o sa trebuiasca, sa mai uitat cateodata vamesu urat la mine da inca nu mi-a cerut nimic

15. #3675 SP
    vreo-unu dintre voi din iasi pe aici?

---------- Post added 20-12-2010 at 08:29 PM ----------

am vazut-o si pe asta ...firma care nu are taxa pe shipping pentru europa..
    Amazon.com Shipping Rates: Siam Super@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/21%2Bn2QKDG5L.@@AMEPARAM@@21%2Bn2QKDG5L
    are cateva produse de igiena corporala

---------- Post added 20-12-2010 at 09:51 PM ----------

turkopticon.

---------- Post added 20-12-2010 at 09:52 PM ----------

un programel care arata "cat e de bulangiu" requesterul

16. #3676 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by eecode View Post
    Amazon.com At a Glance: Galaxy Sports

Trimite din Europa si ajunge si in 2-4 zile la oficiile postale mici.
    e bun selleru, adica nu-mi iau tzapa daca cumapr de la el? ca am gasit ce doream

LE: am instalat pluginu, pare interesant

17. #3677 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Ce hituri mai faceti? As dori si eu sa ma reapuc de mturk si vreau sa stiu ce este mai bine platit acum.
    Multumesc

18. #3678 SP
    Member eecode's Avatar
    Nu iei teapa hcm90. Altfel nu-ti mai dadeam link-ul cu firma. Am luat si eu si a fost ok. Produsul a fost exact ca in descriere. cRs, citeste pagina 183 si 182 ca acolo s-a vorbit de cateva HIT-uri pe care le facem noi in general.

19. #3679 SP
    Member yyomax's Avatar
    care stie ce se intampla???...am transferat azi cativa $ in contul de pe amazon....si aveam in total 41$......acum am pe mturk 48$ deci as mai putea sa transfer 7....dar cand vreau sa transfer cik e 0.....si pe amazon am doar 41...

20. #3680 SP
    ai cam ametit-o cu explicatiile...incearca pe rand...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.