Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 234 of 312 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 284 ... LastLast
Results 4,661 to 4,680 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4661 SP
    Junior Member rawl123's Avatar
    pff. saptamana trecuta vreo 150 .. dar m-am apucat dinou.. am facut o pauza mai demult , dar putin peste 500 :] . in 2009 aveam 15 dolari XD , eram mai botulet asa:">

2. #4662 SP
    Junior Member lazaxxx's Avatar
    Eu puneam la collective endeavor 2 sau 3 in prima casuta si 10 in a doua si mi le accepta toate. da am patit ca dupa 3 zile sa imi iau ban......cu toate ca nu aveam nici macar 1 la rejected

3. #4663 SP
    Junior Member stavix's Avatar
    In cat timp vor fi platite hit-urile daca au status-ul asta :Approved - Pending Payment

4. #4664 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    O metoda care s-ar putea sa mearga pt transfer:
    Daca aveti cont de US, nu transferati banii de pe payments. Puneti in cart un gift card(numai cele pe hartie merg - fara e-gift carduri) si selectati ca plata amazon payments. Daca vreti gift cardul trimis in tara costa 6$ si ceva. Nu stiu daca merge dar nu vad de ce nu. Pe mail cei de la amazon au spus ca e-gift card si downloads nu se pot lua cu payments.

5. #4665 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    să fac cont pe US sau RO ?

6. #4666 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    O metoda care s-ar putea sa mearga pt transfer:
    Daca aveti cont de US, nu transferati banii de pe payments. Puneti in cart un gift card(numai cele pe hartie merg - fara e-gift carduri) si selectati ca plata amazon payments. Daca vreti gift cardul trimis in tara costa 6$ si ceva. Nu stiu daca merge dar nu vad de ce nu. Pe mail cei de la amazon au spus ca e-gift card si downloads nu se pot lua cu payments.
    Se pare ca nu merge:
    Your Amazon Payments account balance can be used to pay for most items at Amazon.com, with a few exceptions, such as:

-- Items offered by Amazon Marketplace sellers
    -- Digital downloads
    -- Subscribe & Save
    -- Amazon Prime
    -- Gift Cards

7. #4667 SP
    Banned devil night's Avatar
    bai fratilor voi sunteti durere... am citit paginile anterioare si chiar am ras ...mergeti la dan diaconescu si certativa

8. #4668 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    nu v-au explicat niciodata de ce va suspenda conturile? trimiteti un mail ...macar poate se rezolva o dilema...cu toate ca nu sunteti cetateni din state...si va cere contul de fisc...macar sa stiti si alt motiv
    am trimis de mai multe ori si de obicei iti zice ca nu ai respectat termeni si conditiile, nimic altceva, o singura data mi-a zis ca am mai avut pe acelasi nume alt cont si pana la urma sa rezolvat reactivand contul
    deja i culmea mi-a dat ban dupa 2 zile pe cont de ro, cred ca trebuie sa iau o pauza sa ies de sub radarlol

9. #4669 SP
    crezi ca daca iei o pauza te scapa din vizor

10. #4670 SP
    Member hcm90's Avatar
    ce alta varianta as avea? sunt deschis la sugestii

11. #4671 SP
    eu mi-am citit mailu pe un cont suspendat de la mturk in care imi zicea ca toate hiturile de la claasify it mi-au fost respinse....acesta fiind principalu motiv pentru suspendarea contului

dar eu stiu ca classify it nu da niciun reject...oare care ii problema

care ma nelamureste?

12. #4672 SP
    Member hcm90's Avatar
    pai cateodata le mai resping daca le faci chiar aiurea si ti le resping pe tote si te blocheaza sa le mai faci hiturile si se pare ca tie ti-au suspendat si contu, se pare ca acuma cauta orice motiv sa suspende conturile

13. #4673 SP
    dar ironia este ca ...un coleg de clasa face classify it de jumate de an si inca nu iau suspendat contu si tot la misto la face

ce-i drept el are doar un singur cont

este ceva necurat la mijloc

14. #4674 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Sa nu va mirati daca or sa baneze astia romania pe mturk...

Voi nu pricepeti ca unele hituri au automatic approval (de aia vi se si aproba sutele si miile de hituri in 24 de ore max), insa ei au metode ca sa filtreze workerii care abuzeaza de asta. Cineva, undeva, va vedea ca sute de hituri sunt facute la misto, incorect, si va cauta cine le-a facut =>block and report=> ban pe mturk. Voi chiar ii credeti asa de prosti pe aia, sa plateasca mereu pt sute de hituri facute incorect? Puneti-va putin in locul lor, voi ce ati face? Macar nu va mai plageti tot timpu cand va da ban peste ban.

15. #4675 SP
    pai cum colegu de clasa face exact ca mine tot la misto....lui le accepta toate , fara ban ,fara nimic, in plus de asta nu mai are nici limita aia de 500 de hituri.

pe cand la mine 3-4 sapt si iau ban

16. #4676 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Da, am priceput, o fi el mai norocos sau dracu stie. El e exceptia de la regula, pe voi va baneaza zilnic.

17. #4677 SP
    Junior Member Maxbleik's Avatar
    Ceva hituri bune in seara asta?

18. #4678 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Pana acum nimic sa vedem poate pe seara sa bage ceva

19. #4679 SP
    Junior Member Maxbleik's Avatar
    Product listings!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. #4680 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Voi in cat timp faceti un hit de la product listings?Eu il fac in 30-40 sec,si mi se pare ca merge super greu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 234 of 312 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 284 ... LastLast