e vreo sansa sa imi plateasca hiturile pe contul banat?
pe amazon payments zice ca am vreo 50$ pending...e vreo sansa sa devina paid?
e vreo sansa sa imi plateasca hiturile pe contul banat?
pe amazon payments zice ca am vreo 50$ pending...e vreo sansa sa devina paid?
Greetings from Mechanical Turk.
After looking info your HITs from ProdUniverse, the requester has rejected your HITS. Mechanical Turk provides a forum for Requesters and workers to exchange services for payment. Our policy is not to interfere in disputes between Workers and Requesters. As stated on our site, all approvals and rejections are at the sole discretion of the Requester.
To work this out with the Requester, you can contact the Requester through your Dashboard (https://www.mturk.com/mturk/dashboard) by clicking the date you worked on this HIT and then clicking on the Requester's name. After you have sent your message, you may need to wait a few days for a reply. Some Requesters do not monitor their messages every day.
I'm sorry for any inconvenience this may cause. Thank you for participating in Mechanical Turk.
LOOOOOOL....la mine apar Approved si el imi zice ca sunt rejected.
Am inceput sa vb cu requesteri prin mail-uri mai mult decat vorbesc cu prietena prin mesaje.
Interesant, am luat si eu ban. Nu am mai facut un hit de vreo 2-3 luni de zile. Ieri am facut vreo 5 de la How to videos dar m-am plictisit si am asteptat sa mi le plateasca.
Acum vad ca m-au banat.
Nu prea imi pasa dar sunt curios ce as fi putut face sa primesc ban si am zis sa postez si eu vazand ca mai multa lume a luat.Your request was not completed successfully. This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk Team.
Inca o data mentionez ca nu am facut decat vreo 5 hituri de la How to videos si un hit de 10 centi cu ceva intrebare despre actori (only once era si only once l-am facut).
Si eu am primit ban. Mai aveam 40$ in cont. Asta e mesajul pe care l-am primit de la Amazon cand i-am intrebat de ce nu pot sa-mi transfer banii din Amazon Payments in Gift Card Balance:
Hello,
We regret to inform you that we have suspended your Mechanical Turk account effective immediately. We were forced to take this action because we received repeated complaints from Requesters regarding the quality of your work. In particular, you were blocked by several Requesters.
This suspension officially terminates all your activity on Mechanical Turk. Should you try to open another account, it too will be closed.
Additionally, we do not disburse funds for suspended accounts.
cred ca esti primul care a primit asa ceva. Da totusi ii mai bine decat banned
(mie mi-au spus supended ... ala ii modul lor mia frumos de a spune banned ?
, sau peste 2 sapt o sa imi primesc contul inapoi ? ) . si nu mi-a raspuns nimeni la interbare . Daca am primit ban pe mturk , pot sa imi transform banii de pe amazon payments intr-un gift card ?
![]()
Pot sa-mi baneze contul daca vor, oricum imi fac altul. Fara ProdUniverse nu prea am ce face.![]()
Nici eu nu sunt Bannat...eu astept banii care vad ca nu ii mai plateste Requesterul...aceasi faza cu Approved si atat.
Si pe alte forumuri externe a fost blocata lumea...
Eu n-am fost banat...inca.
Stie cineva daca mai revin alea de la produniverse , sau macar alte hituri bune ?
Acusica am transferat toti banuti in amazonca asta fac zilnic oricum sa fiu sigur chiar si la 2-3 dolari
Inca nu ma ban si nici block!
Cineva care a cumparat cu cardul sa ma ajute si pe mine cu o informatie.
Am dat acum comanda de pe Amazon si mai aveam nevoie de 5 dolari pe care i'am pus dupa card.Vreau sa stiu cum o sa decurga lucrurile pentru ca mie nu mi'au cerut nici un Pin...sau altcv.Doar numarul cardului si data cand expira.
Va multumesc.
ce ziceti de pro labs?
da bani daca faci hitu asta la misto?
Bookmarks