Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 312 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2021 SP
    Member Szergiu's Avatar
    e vreo sansa sa imi plateasca hiturile pe contul banat?
    pe amazon payments zice ca am vreo 50$ pending...e vreo sansa sa devina paid?

2. #2022 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    e vreo sansa sa imi plateasca hiturile pe contul banat?
    pe amazon payments zice ca am vreo 50$ pending...e vreo sansa sa devina paid?
    da daca ii banat ce rost are ? Daca ai cont de mturk banat , poti sa iti faci gift card cu banii de pe amazon payments ? Ca pe mine nu ma lasa . Am 400 de dolari care nu ii pot transforma in gift card . what the hell ?

3. #2023 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Greetings from Mechanical Turk.

After looking info your HITs from ProdUniverse, the requester has rejected your HITS. Mechanical Turk provides a forum for Requesters and workers to exchange services for payment. Our policy is not to interfere in disputes between Workers and Requesters. As stated on our site, all approvals and rejections are at the sole discretion of the Requester.

To work this out with the Requester, you can contact the Requester through your Dashboard (https://www.mturk.com/mturk/dashboard) by clicking the date you worked on this HIT and then clicking on the Requester's name. After you have sent your message, you may need to wait a few days for a reply. Some Requesters do not monitor their messages every day.

I'm sorry for any inconvenience this may cause. Thank you for participating in Mechanical Turk.

LOOOOOOL....la mine apar Approved si el imi zice ca sunt rejected.

Am inceput sa vb cu requesteri prin mail-uri mai mult decat vorbesc cu prietena prin mesaje.

4. #2024 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Interesant, am luat si eu ban. Nu am mai facut un hit de vreo 2-3 luni de zile. Ieri am facut vreo 5 de la How to videos dar m-am plictisit si am asteptat sa mi le plateasca.
    Acum vad ca m-au banat.
    Your request was not completed successfully. This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk Team.
    Nu prea imi pasa dar sunt curios ce as fi putut face sa primesc ban si am zis sa postez si eu vazand ca mai multa lume a luat.
    Inca o data mentionez ca nu am facut decat vreo 5 hituri de la How to videos si un hit de 10 centi cu ceva intrebare despre actori (only once era si only once l-am facut).

5. #2025 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Si eu am primit ban. Mai aveam 40$ in cont. Asta e mesajul pe care l-am primit de la Amazon cand i-am intrebat de ce nu pot sa-mi transfer banii din Amazon Payments in Gift Card Balance:

Hello,

We regret to inform you that we have suspended your Mechanical Turk account effective immediately. We were forced to take this action because we received repeated complaints from Requesters regarding the quality of your work. In particular, you were blocked by several Requesters.

This suspension officially terminates all your activity on Mechanical Turk. Should you try to open another account, it too will be closed.

Additionally, we do not disburse funds for suspended accounts.

6. #2026 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu nu am primit ban, dar am primit block de la ProdUniverse.

7. #2027 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    cred ca esti primul care a primit asa ceva . Da totusi ii mai bine decat banned (mie mi-au spus supended ... ala ii modul lor mia frumos de a spune banned ? , sau peste 2 sapt o sa imi primesc contul inapoi ? ) . si nu mi-a raspuns nimeni la interbare . Daca am primit ban pe mturk , pot sa imi transform banii de pe amazon payments intr-un gift card ?

8. #2028 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Pot sa-mi baneze contul daca vor, oricum imi fac altul. Fara ProdUniverse nu prea am ce face.

9. #2029 SP
    Nici eu nu sunt Bannat...eu astept banii care vad ca nu ii mai plateste Requesterul...aceasi faza cu Approved si atat.
    Si pe alte forumuri externe a fost blocata lumea...

10. #2030 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Eu n-am fost banat...inca.

Stie cineva daca mai revin alea de la produniverse , sau macar alte hituri bune ?

11. #2031 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

12. #2032 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Acusica am transferat toti banuti in amazonca asta fac zilnic oricum sa fiu sigur chiar si la 2-3 dolari
    Inca nu ma ban si nici block!

13. #2033 SP
    Cineva care a cumparat cu cardul sa ma ajute si pe mine cu o informatie.

Am dat acum comanda de pe Amazon si mai aveam nevoie de 5 dolari pe care i'am pus dupa card.Vreau sa stiu cum o sa decurga lucrurile pentru ca mie nu mi'au cerut nici un Pin...sau altcv.Doar numarul cardului si data cand expira.

Va multumesc.

14. #2034 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Cineva care a cumparat cu cardul sa ma ajute si pe mine cu o informatie.

Am dat acum comanda de pe Amazon si mai aveam nevoie de 5 dolari pe care i'am pus dupa card.Vreau sa stiu cum o sa decurga lucrurile pentru ca mie nu mi'au cerut nici un Pin...sau altcv.Doar numarul cardului si data cand expira.

Va multumesc.
    Pai atata le trebuie!Nu cred ca exista vre-un site care sa iti ceara pinul la carddar mai trebuia sa iti ceara si security codul de pe spate ala de 3 cifre

15. #2035 SP
    Ala nu l'au cerut...

16. #2036 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Normal ca ti-a dat block daca i-ai terminat toate hiturile

17. #2037 SP
    Junior Member danyristea's Avatar
    eu cand v-am spus. voi ziceati ca se bucura. uite ce patiti.

18. #2038 SP
    Member ionutz727's Avatar
    ce ziceti de pro labs?
    da bani daca faci hitu asta la misto?

19. #2039 SP
    Cam asa se rezolva problema ta...
    Attached Images Attached Images stfu_lg.gif

20. #2040 SP
    Member ionutz727's Avatar
    adica?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 312 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... LastLast