Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 264 of 312 FirstFirst ... 164 214 254 262 263 264 265 266 274 ... LastLast
Results 5,261 to 5,280 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5261 SP
    Member Florin27's Avatar
    Daca vrei tv nu cred ca merge ca nu gasesti cu pal..

2. #5262 SP
    Member ionutz727's Avatar
    si-a luat un prieten direct de la amazon si ii merge
    vroiam sa stiu daca a mai cumparat cineva de la vreun seller care schimba valoarea

3. #5263 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Nu te costa transportul foarte mult la un TV? Sa nu mai zic de vama si tva.

4. #5264 SP
    warehouse central are transportul destul de bun,dar totusi e de platit o gramada la vama

5. #5265 SP
    Member Florin27's Avatar
    Daca in caz cumperi sa ne spui si noua daca merge la noi si ce model/de la ce seller il cumperi.
    Si mai am o intrebare:Cam in cat timp o sa-mi ajunga telefonul de la FGS Trading?E trimis prin USPS Class: Express Mail International�

6. #5266 SP
    Quote Originally Posted by Florin27 View Post
    Daca in caz cumperi sa ne spui si noua daca merge la noi si ce model/de la ce seller il cumperi.
    Si mai am o intrebare:Cam in cat timp o sa-mi ajunga telefonul de la FGS Trading?E trimis prin USPS Class: Express Mail International�
    azi mi-am luat si eu telefonul de la vama
    tot de la fgs e..martea trecuta am dat comanda

7. #5267 SP
    Member Florin27's Avatar
    Dar cineva care a luat de la Galaxy Sports in cat timp i-a ajuns coletul?Am pus o comanda acum 2 saptamani si tot n-a venit.Ma gandeam ca ajunge mai repede fiind din Anglia.

8. #5268 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Ahem, avem product listings https://www.mturk.com/mturk/preview?groupId=2KGW3K4F0OHODUEVMXBO8L93QHK01W
    Pentru prima data, azi am depasit 100 de hituri pe o zi. Daca ma lovesc de vreo limita pana se termina product listings ma dau cu capul de un perete :\

9. #5269 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin27 View Post
    Functioenaza toate TV-urile din SUA in Romania....
    Iti trebuie doar un convertor de tensiune 220/110V

10. #5270 SP
    Junior Member mmplanet's Avatar
    am facut 40$ azi din Product listings. mi-e sooomn. e prima data cand inca sunt HIT-uri si ma culc

11. #5271 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    E dubios sistemul lor de aprobare. Am gresit la 2 intr-un mod grosolan si tot au fost acceptate...

12. #5272 SP
    nu mi se pare dubios. mi se pare neglijent. oricum putin imi pasa. imi pasa de banii de-i castig eu

13. #5273 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    E dubios sistemul lor de aprobare. Am gresit la 2 intr-un mod grosolan si tot au fost acceptate...
    Si eu cred ca am gresit destule la Product Listings, insa nu m-au banat. E posibil sa aiba un sistem automat, in functie de procentul de produse identificate corect. Daca scazi sub acel procent, at te blocheaza. Cam cum se intampla la Dolores Labs, dar mai putin transparent. E doar o presupunere insa....

14. #5274 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by mmplanet View Post
    nu mi se pare dubios. mi se pare neglijent. oricum putin imi pasa. imi pasa de banii de-i castig eu

Incearca sa le pui pe toate aiurea sa vezi ce neglijent e

15. #5275 SP
    Member eecode's Avatar
    Corect, asa am facut eu prima oara. Le-au rej pe toate.

16. #5276 SP
    avand in vedere ca product listings s-a dus...ce HIT-uri mai sunt bune?

17. #5277 SP
    Member yyomax's Avatar
    product listing is la putere acum....de classify it n-am mai vazut de ceva timp...doar classify this am mai vazut..dar rar

18. #5278 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Sugestii de oferte bune?Eu am strans abia 23$ saptamanile astea..

19. #5279 SP
    aseara am facut 60$ din Product listings. iPaul...ma minteai ca banii din contul tau sunt facuti cu freebiejeebies ala..si sa platesc sa fiu afiliatul tau. of of

20. #5280 SP
    Member Florin27's Avatar
    Face cineva d-astea? Is this word Positive or Negative - Tag It
    Vreau sa stiu daca accepta repede.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 264 of 312 FirstFirst ... 164 214 254 262 263 264 265 266 274 ... LastLast