taxele de transport si ce alte taxe mai trebuie achitate pentru ce comand de pe amazon vor fi deduse din contul de amazon sau le voi achita la oficiul postal atunci cand voi ridica comanda ?
taxele de transport si ce alte taxe mai trebuie achitate pentru ce comand de pe amazon vor fi deduse din contul de amazon sau le voi achita la oficiul postal atunci cand voi ridica comanda ?
imi puteti recomanda si mie vreun magazin cu niste firme mai cunoscute de imbracaminte care sa aiba transport la un pret rezonabil (eventual magazin din europa) ?
---------- Post added 16-03-2010 at 03:32 PM ----------
as mai avea si eu o intrebare ?
daca comand 5 produse de la acelasi magazin , voi platii trasportul pentru fiecare produs . pentru fiecare produs + deschidere de pachet sau decat pentru pachet ?
danyristea
si ce ar impune acest "transfer"?
de ce ai nevoie mai exact?
daca te mai gandesti in legatura cu comisionu ma mai gandesc si eu
eu mult 20% de dat asa de sufletu' p...
voi cam cate hituri de la prod universe bagati pe ora?
stiu ca e mult
incerc sa elimin intermediarul care il am in america si sa fac eu direct. stay tuned![]()
ok
dar ce implica aceasta tranzactie?>
sa iti dau contu tie?>
sau imi dai mie contu bancar a lu ala...eu bag banii acolo si ma las in baga lu ala ca osa imi bage mie banii din contu lui in contu meu pe paypal...nu?
Eu am contul de mTurk facut pe RO si vreau sa-mi fac un cont pe US dar am vazut ca au fost banati cativa din diferite motive. Difera cu ceva in afara de faptul ca e US si pot sa fac HIT-urile pt. US?
poti transfera banii in cont bancar daca ai cont pe US...
ban s-a dat pe alte motive nu numaidecat tara...
stiu ca sunt mai bune hiturile pentru americani. alea poti sa le faci aol daca vrei. faci un cont pe aol. ai ip de america si gata.
dar de retras banii cum faci ? ca singura posibilitate e us bank account. jegosii nu iti dau nici o posibilitate sa schimbi banii.
nu poti folosi pe alt amazon, nu poti sa cumperi gift certificate. nimic.
Pai voi ati pus strong la fiecare 'intrebare' ? Sau le-ati diversificat. Si cum pot vedea ce requester mi-a dat reject ?
Eu am pus strong la majoritatea.Si asta mi-a scris la Feedback:Sorry. You consistently rated a concept known to be unrelated as related. This fails our checks. It appears you rated almost every concept as 75% or 100% similar.
Bookmarks