Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 142 of 312 FirstFirst ... 42 92 132 140 141 142 143 144 152 192 242 ... LastLast
Results 2,821 to 2,840 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2821 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    Aici https://www.mturk.com/mturk/preview?...VWH0PG5T6UR15C Un signup, upload avatar si inca 2 clickuri = 18 centi. Merita pentru 20 de secunde.

Off:
    Te salutam nekalexys ! Desi esti membru al Console Games Forum de 16 zile, inca nu ai nici-un post. Dorim sa te anuntam ca in aceasta comunitate este dorita participarea fiecarui user. Prin urmare, periodic sunt sterse conturile de pe care nu se posteaza deloc. Multumim pentru intelegere si speram sa te avem alaturi ! Cu respect, echipa ConsoleGames.Ro

De ce raman la 0 postari?

2. #2822 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pentru ca thread-ul este in aria Off-topic in care nu se mai contorizeaza posturile.

3. #2823 SP
    Member HawK's Avatar
    https://www.mturk.com/mturk/preview?...Z27YTG3FYF0TH0
    Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.

4. #2824 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Query to Cat de la Prod Universe 3c/hit

https://www.mturk.com/mturk/preview?...5BYSGZR0HFFXYZ

Choose the most specific category that you would expect to find products in for the given query

Adica poti selecta ce te taie pe tine capu' ?

5. #2825 SP
    Junior Member Fragrance's Avatar
    Nu chiar
    �n ce categorie ar avea cea mai mare relevanță cuv�ntul dat .

@pfiu, ce m-au bușit ăștia de la classify.30 rejected din 200.

6. #2826 SP
    Banned mturk's Avatar
    mai am si eu vreo 2 intrebari..intai vreau sa va arat ce poti face o afacere buna cu mturk: ImageBam - Fast, Free Image Hosting and Photo Sharing . vroiam sa va intreb la o pereche de adidasi de 58$, cu tot cu taxe 107$, cat ma ajunge TVA`ul sau ce se plateste? vine la posta coletul sau prin curier?. si inca un lucru: care e forma corecta la pus adresa pe amazon, un mic exemplu va rog. nu stiu de ce nu pot sa scriu paragrafe aici

7. #2827 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ce hit-uri ai facut acolo in poza?

8. #2828 SP
    Quote Originally Posted by mturk View Post
    mai am si eu vreo 2 intrebari..intai vreau sa va arat ce poti face o afacere buna cu mturk: ImageBam - Fast, Free Image Hosting and Photo Sharing . vroiam sa va intreb la o pereche de adidasi de 58$, cu tot cu taxe 107$, cat ma ajunge TVA`ul sau ce se plateste? vine la posta coletul sau prin curier?. si inca un lucru: care e forma corecta la pus adresa pe amazon, un mic exemplu va rog. nu stiu de ce nu pot sa scriu paragrafe aici
    La oficiul poștal județean vamal.24% plătești, mai nou.Dar, pare-mi-se că dacă etichetezi drept gift ce cumperi, nu plătești nimic.Nu sunt sigur, nu lua ca atare.
    Forma corectă e cum scrii adresa normal

9. #2829 SP
    Banned mturk's Avatar
    Choose the best category for this product cate 20-30, 1-2 audio transcription(n`am casti calumea ca as face mai multe), Test product links and tell us what you find, aia unde iti da un set de poza si zici daca e corect sau nu poza incadrata in chenar(nu mai stiu cum se numeste exact, nu e pe site acum), si in rest diferite de 4-5 centi(mai jos nici nu ma ostenesc sa fac). limita fixata e de 195 pe zi, si ca timp imi ia 1 ora sa fac audio la perfectie iar restu 2 ore, site`ul merita! edit: era sa uit de TAmedia, 10 pe zi(limita lor), doar in ziua cu 9.75$ am uitat sa fac @Fragance, fiecare oras are oficiu postal de care zici? eu sunt din Braila, si toata viata am fost la o posta unde am depus/luat colete. si platesc 24 % din ce, din produs(58$) sau din total(107$)? adresa o pun in engleza(aka: build, str. no, floor sau bl. str nr. et. ?)

10. #2830 SP
    24% platesti din valoare produsului iar adresa o bagi normal, in romana, ex: Strada(Str.) Lelii, bloc(bl.) 1 , apartament(ap.) 1 si ce mai ai tu pe acolo.

11. #2831 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    Quote Originally Posted by mturk View Post
    Eu mi-am luat adidasi, livrati prin UPS (au venit la usa) si am platit TVA, 19% la acea vreme. Ideea e ca platesti TVA doar la valoarea produsului, nu si la banii care ii dai pt. transport.

@ Adevarat, Mturk poate fi o afacere buna, chiar fara mari batai de cap.

[/URL]

Peste jumatate din bani facuti cu 'Is this a webpage?"

12. #2832 SP
    Banned mturk's Avatar
    vai ce rupt sunt, comandasem sapca de pe contu` celalalt si am pus adresa in engleza(fara sa va mai intreb, nu erau multi bani in joc), sper sa`mi vina (apare shipped), uite aici linku` cu dansa , daca ii mai place cuiva, e ieftina: Amazon.com: New Solid Straw Structured Hat Cap - (3 Different Colors): Clothing@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41RDyNnWbWL.@@AMEPARAM@@41RDyNnWbWL

13. #2833 SP
    Junior Member Denisz's Avatar
    Imi spune si mie cineva cum se cumpara de pe amazon. Am ajuns la Payment Method si de aici nu stiu ce sa fac. Am bani gata transferati pe acc de Amazon

14. #2834 SP
    Member HawK's Avatar
    Bifezi Use your ___ Gift and promotional balance.

15. #2835 SP
    am bifat si tot nu ma lasa sa dau continue

16. #2836 SP
    Member HawK's Avatar
    Inseamna ca nu ai destui $.
    Daca iti zice enter payment information to continue, inseamna acelasi lucru care l-am scris mai sus.

17. #2837 SP
    imi zice please enter payment information to continue

18. #2838 SP
    Banned mturk's Avatar
    citeste mai in urma, aceasi problema am avut`o si eu. trebuie sa inregistrezi cardul de credit ca sa comanzi ceva.

19. #2839 SP
    Ziceți-mi și mie, vă rog, c�țiva care trimit �n RO componente pc.Chestii noi, fără used.

20. #2840 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 142 of 312 FirstFirst ... 42 92 132 140 141 142 143 144 152 192 242 ... LastLast