Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 149 of 312 FirstFirst ... 49 99 139 147 148 149 150 151 159 199 249 ... LastLast
Results 2,961 to 2,980 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2961 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu imi apare nimic - trebuie sa transfer banii de pe Mturk mai intai ?

2. #2962 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Da, logic. Uite am atasat si un screenshot de la mine.
    Attached Images Attached Images untitled-1.jpg

3. #2963 SP
    naz
    I-am transferat, imi apare exact ca la tine.. dar nu ma lasa sa dau click pe Continue (motiv: Please enter your payment information to continue)

4. #2964 SP
    Ai destui bani pentru produs si transport?

5. #2965 SP
    naz

6. #2966 SP
    I-am dat eu add si avand $20 m-a lasat sa merg mai departe. Uite:
    Items: $2.99
    Shipping & Handling: $8.95
    Total Before Tax: $11.94
    Estimated Tax: $0.00
    Total: $11.94
    Gift Certificate/Card: -$11.94

LE: N-ai pentru ce

7. #2967 SP
    naz
    Deci trebuie sa fac 11.94$. Multumesc pt. ajutor

8. #2968 SP
    Junior Member HChris's Avatar
    Uite un seller bun pentru ce te intereseaza Music Parts Plus @ Amazon.com: . Cumpar de acolo tot timpul mai ales corzi pentru electrica/acustica si pene. Au o gramada de produse deci ai de unde alege si transportul e in jur de 5 $ pentru pene. Plus ca vin foarte repede comanzi saptamana asta si sapt urmatoare iti vin.

9. #2969 SP
    naz
    Mi-am luat 12 pene, sunt curios cand o sa ajunga. Txs pt. link

10. #2970 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Is this a web page acum rapid bagati-va cat mai sunt. AMR: 2000

11. #2971 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    deci sa ii bata soarele pe astia de la mturk x-( . iar mi-au banat contu . Oricum aveam bani sa cumpar un joc , asa ca am fost fericit si am zis sa imi comand GoW 3 . Cand sa incerc sa cumpar de la Hitgaming ... ghici ce ? imi mai trebuiau 16 centi imi venea sa innebunesc . Iar heavy rain e mai scump cu 1 dolar decat GoW 3 . Rog pe cineva sa imi ofere un link catre un alt magazin care trimite jocuri in Romania si la care sa ies cu Gow 3 sau heavy rain + transport mai putin de 75 de $ (cam asa ceva ... 75 ) . Daca nu poate imi bag picioarele si imi cumpar o tastatura pt ps3 (m-am convins aseara cand vorbeam cu Tuxador ca ar fi prins bine una dinaia ) .
    Deci imi vine sa ii mananc pe aia . Poate ma si las de mturk . M-am saturat de cretinii astia care ma baneaza doar pt ca nu sunt din US da muncesc cinstit si nu incalc absolut nici o alta regula . Poate trec complet la odesk sau freelancer sau ce o mai fi pe net .
    btw , multumesc anticipat celor care o sa posteze link-uri catre magazinele respective

12. #2972 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    Mersi @HChris & @Naz , eu pana acum nu gasisem nici un seller de instrumente muzicale care sa dea cu pana in 25$/shipment+weight Vreau sa imi iau asta: Amazon.com: Danelectro D-1 Fab Distortion Effects Pedal: Stinnett's Music@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V51W8UXqL.@@AMEPARAM@@31V51W8UXqL
    Din ce feedback am vazut pe amazon cica sunt destul de bune chiar daca sunt asa ieftine :X

---------- Post added 26-07-2010 at 11:40 PM ----------

yeey, am dat comanda pe Music part Plus urmatoarele:

Amazon.com: D'Addario Electric Guitar Strings Set, Xl Sup Lite: Musical…@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uYLxNBEkL.@@AMEPARAM@@41uYLxNBEkL

Amazon.com: Danelectro D-1 Fab Distortion Effects Pedal: Musical Instruments@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uYLxNBEkL.@@AMEPARAM@@41uYLxNBEkL

Amazon.com: Tone Master Cable, 12ft, Straight - Right: Musical Instruments@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uYLxNBEkL.@@AMEPARAM@@41uYLxNBEkL

La magazinul pe care il gasisem eu ma ducea mai mult, cam 54$ in total, dar aici m-a dus la 36$ cu tot cu shipping

---------- Post added 27-07-2010 at 12:01 AM ----------

yeey, am dat comanda pe Music part Plus urmatoarele:

Amazon.com: D'Addario Electric Guitar Strings Set, Xl Sup Lite: Musical…@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uYLxNBEkL.@@AMEPARAM@@41uYLxNBEkL

Amazon.com: Danelectro D-1 Fab Distortion Effects Pedal: Musical Instruments@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uYLxNBEkL.@@AMEPARAM@@41uYLxNBEkL

Amazon.com: Tone Master Cable, 12ft, Straight - Right: Musical Instruments@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uYLxNBEkL.@@AMEPARAM@@41uYLxNBEkL

La magazinul pe care il gasisem eu ma ducea mai mult, cam 54$ in total, dar aici m-a dus la 36$ cu tot cu shipping

---------- Post added 27-07-2010 at 12:03 AM ----------

damnn, v-am stricat forumul sa-mi editeze cineva postarea

13. #2973 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    deci sa ii bata soarele pe astia de la mturk x-( . iar mi-au banat contu . Oricum aveam bani sa cumpar un joc , asa ca am fost fericit si am zis sa imi comand GoW 3 . Cand sa incerc sa cumpar de la Hitgaming ... ghici ce ? imi mai trebuiau 16 centi imi venea sa innebunesc . Iar heavy rain e mai scump cu 1 dolar decat GoW 3 . Rog pe cineva sa imi ofere un link catre un alt magazin care trimite jocuri in Romania si la care sa ies cu Gow 3 sau heavy rain + transport mai putin de 75 de $ (cam asa ceva ... 75 ) . Daca nu poate imi bag picioarele si imi cumpar o tastatura pt ps3 (m-am convins aseara cand vorbeam cu Tuxador ca ar fi prins bine una dinaia ) .
    Deci imi vine sa ii mananc pe aia . Poate ma si las de mturk . M-am saturat de cretinii astia care ma baneaza doar pt ca nu sunt din US da muncesc cinstit si nu incalc absolut nici o alta regula . Poate trec complet la odesk sau freelancer sau ce o mai fi pe net .
    btw , multumesc anticipat celor care o sa posteze link-uri catre magazinele respective

Cum isi dau seama ca nu esti din US ,dupa IP ? Si eu am primit mail de la Amazon sa-mi confirm ultimele 4 cifre din social number si cum nu am asa ceva cred ca voi fi banat. Dupa ce iei ban poti sa-ti faci cont pe acelasi nume ?

14. #2974 SP
    Music Parts Plus sunt chiar de incredere, am comandat de mai multe ori de la ei, si de pe amazon si de pe site-ul lor, si mi-au venit toate produsele in perfecta conditie si destul de repede.

15. #2975 SP
    Junior Member AlinX3's Avatar
    Salut , vreau si eu sa-mi cumpar o folie zagg pentru iphone , dar nu pot . Am mai incercat sa cumpar caseuri dar nu pot . Am 13.87 dolari si folia e 10 dolari + 3 dolari transportu si tot nu merge . Incercati si spuneti-mi va rog cat imi trebuie ca sa o comand . Multumesc

Amazon.com: Iphone 3g/3gs Full Body Invisible Phone Guard IPG "now NASA tecnology is in your pocket" Shield: Office Products@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41L9XQVI%2BQL.@@AMEPARAM@@41L9XQVI%2BQL

16. #2976 SP
    Quote Originally Posted by AlinX3 View Post
    Salut , vreau si eu sa-mi cumpar o folie zagg pentru iphone , dar nu pot . Am mai incercat sa cumpar caseuri dar nu pot . Am 13.87 dolari si folia e 10 dolari + 3 dolari transportu si tot nu merge . Incercati si spuneti-mi va rog cat imi trebuie ca sa o comand . Multumesc

Amazon.com: Iphone 3g/3gs Full Body Invisible Phone Guard IPG "now NASA tecnology is in your pocket" Shield: Office Products
    Iti trebuie $ 14.48 : Items: $9.99 ; Shipping & Handling: $4.49

17. #2977 SP
    Junior Member AlinX3's Avatar
    multumesc !

18. #2978 SP
    Salutare ! Mi-au suspendat contul cei de la Amazon Payments iar cand incerc sa fac vreun hit imi apare mesajul urmator:
    You will not be able to use Amazon Mechanical Turk until your Amazon Payments account is in good standing. Please contact customer service.
    Ei mi-au cerut ultimele 4 cifre din social number, dar de unde ?
    Ce e de facut , va rog datimi un sfat .

19. #2979 SP
    Mail peste mail la ei pana iti permit sa transferi banii. Asa am facut si eu, si m-au lasat sa transfer banii, dupa care desigur, am primit banlol

20. #2980 SP
    Din fericire nu mai aveam decat vreo 80 de centi pe cont, am reusit sa cumpar ce mi-am dorit . Deci pot sa consider contul banat ?
    Daca imi fac altul nu isi vor da seama ca folosesc acelasi IP?
    Astept va rog reply pt. ca vreau sa ma apuc iar de treaba dupa o mica pauza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 149 of 312 FirstFirst ... 49 99 139 147 148 149 150 151 159 199 249 ... LastLast