Nu o sa mai fie cazul, iti dau ignore acum :D
Printable View
Nu o sa mai fie cazul, iti dau ignore acum :D
2 days of school left :D>:)
la mine deja se scad din zilele de vacanta:))
zilele astea se dau premii alea alea...nu e cazu la mine:))(si la inca 90+% din clasa mea)
Eu am terminat cu 9.52,tot in a IX-a
Oho, e bine. Eu m-am chinuit mult pentru ca am avut 5 la matematica pe ambele semestre, am recuperat.
8.62 a 11a.La anu' ma pun nene pe invatat ca am bacu' :(.
tie nu iti e greu??pe bunce acum...daca ziceai ca ai 10 pe linie mai hai...ori nu te credeam ori te ignoram
dar ai 9.20
prea te crezi superior...(:|
eu am 8.50 in a X a...si nu imi e ciuda ca stiu ce am facut anu asta...
la ce profesori fixisti si comnisti(o parte)sunt prin liceu....
la fizica mi-a iesit tzintzi(5)...asa spune profu ala...8-}
nu ati trecut de partea cu care are nota mai mare? Grow up kids.
Sa stiti ca notele nu reflecta deloc nivelul de cunostinte...asa ca nu va mai umflati in pene aiurea.
so true . multi elevi care au media 10 au foarte putine cunostinte de cultura generala : se scarpina la cap cand ii intrebi care e capitala Australiei . In schimb am vazut foarte multi colegi care au o medie sub 9,50 (like myself ) da stiu o gramada de chestii legate de geografie , istorie , politica , mecanica si multe alte subiecte care nu sunt predate in scoli . Deci nu , notele chiar nu reflecta nivelul de cunostinte [-X
tudorane
tu acolo ai dat definitia la tocilar
GS0Ls
pai tocmai de asta am zis si eu...
ai zis ca ti-ar fi rusine cu 9.16 dar tu ai 9.20
eu m-am legat de diferenta mic dintre tine si elnu de altceva...nu sunt in masura sa critic pe unu sau altu
cheers
O am ceva mai mare (acum m-am intors de la scoala), insa sunt in a IX-a si mi-am obtiunt nota pe meritul meu. Nu pe meritul colegului/colegei de banca.
Oricum, bine ca am mai terminat un an, acum e vacanta, sa ne bucuram de ea :D
Daca esti la mate info e o medie extrem de buna...daca esti la uman e o medie mediocra...cel putin asa era la mine in liceu, la uman nu prea erau medii sub 9.20 si la real erau maxim 5 medii/clasa de peste 9.
Eu am terminat liceul cu putin peste 8 si bacul l'am luat cu 7.90. Si peste tot pe unde am fost nu a interesat pe nimeni media de bac nici cu cat am terminat liceul. Repet, notele chiar nu iti arata competentele...poti sa fii as la o materie dar sa nu te inghita profesorul si sa te lupti la limita corigentei, sau poti sa fii praf la o materie dar sa fii cuminte si simpatizat de profesor si sa termini cu 10...nota e ceva relativ...
ai dreptate nops...una e la mate info si cu totu alta la stiinte sociale...
8,5 la mate info e medie destul de buna...m-a disperat chimia ...desi am o profesoara care stie chimie mie nu imi place nici mort`...mi se pare total inutila...cel putin la profilu mate info
o chimie elementara e bine sa o cunosti dar nu toate reactiile de juma de pagina care n-au nicio noima