Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 71 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

  1. #921 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ala cu subgrafuri era 4 si nu 3 cum am pus eu, n-ai fi trebuit sa ramai masca pentru ca eu ti-am zis si nu fac afirmatii fara sa stiu despre ce e vorba

    Doamne aveam o supraveghetoare 20 si un pic de ani buna raaaaaaaaaaaaau avea o bluza transparenta si pe sub doar sutienul pantofi cu toc . Facusem o conventie cu un coleg din partea cealalta a salii sa scape foile pe jos sa se duca "Doamna" sa le ia. Mama mama am terminat in 2 ore dar am stat pana la final .

  2. #922 SP
    Member zNowkid's Avatar

    Singura grila care am gresit-o a fost la primul ex.Sper sa fi facut bine problemele.Dar totusi ... ar fi trebuit s avem subiecte diferite.

  3. #923 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    se pare ca azi nu ma imbat de atat de multa fericire cum credeam. La fizica am facut-o de oaie din 2 motive: 1.din viteza tot felu de greseli de calcule la scaderi, impartiri sau inlocuiri
    2.problema de termo de la subiectul 2 o fost brutal de grea. De regula la alea numa punctul d) era mai greu (se cerea un amestec sau ceva raport). La asta toate au fost de dificultate medie spre grea. Incredibil... si pe langa asta am gresit si o grila de 3 puncte.

    Nu imi vine sa cred... eu ziceam ca minim 9,50 o sa iau si o sa fiu safe la faza cu Anglia. Da uite ca, cred ca o sa iau maxim 9...in cel mai bun caz . Incredibil... acuma am niste emotii. Sa vad rezultatele duminica. Diriga o zis ca a fost la ceva liceu din cluj sa corecteze (Energetic sau nu stiu cum ii zicea) si a zis ca acolo cea mai mare nota la mate info a fost 8.50. Ok deci acuma si la mate mi frica :-ss. Cine stie pentru cate rahaturi o sa imi scada si mie si o sa ma speriu ce note iau. La romana din nou nu pot sa estimez cat iau... tot zic ca poate sa fie intre 8,50 si 9,50...in functie de corector.

    Da mai bine nu tot dau cu presupusu si vad duminica cat iau. Atata timp cat ii peste 8 nu ma intereseaza.Daca ii sub 8..clar ca o sa fac contestatie sa vad unde se ajunge. Da in orice caz anu asta si matematica si fizica o fost mult mai grele fata de anu trecut (unele cerinte pt mine zici ca o fost la prima vedere (si eu am facut destul de multe probleme) ma refer mai ales la aia cu polinomul si la problema aia de termo). Ma rog....acu o saptamana pe vreamea asta aveam sperante chiar mari...acuma. It feels like i've been rick rolled.

  4. #924 SP
    Senior Member tray's Avatar
    welcome to the club named "stau cu morcovul in cur pana se afiseaza rezultatele"

  5. #925 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    welcome to the club named "stau cu morcovul in cur pana se afiseaza rezultatele"
    mmmda. cred ca asta ii cel mai bun nume . Da asa ciuda mi de varianta asta la fizica (variana 9..God damn it! ). Ce frumos era sa iau 9,50-10 cum tot am luat la toate variantele si simularile...

  6. #926 SP
    Senior Member tray's Avatar

  7. #927 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    S-ar putea ca dupa 2 sau 3 noaptea sa se afiseze pe edu rezultatele...

  8. #928 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Din cate am auzit in Galati la unele licee sunt afisate rezultatele.

    Dar nu in toate liceele

  9. #929 SP
    Member AVoF's Avatar
    Cautare simpla dati si voi de veste cand se anunta.

  10. #930 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Hai frate ca nu mai rezist....in 40 de minute plec. Am stat treaz pana la ora 1 si-un pic, am atipit, m-am trezit la 6:30, am atipit, m-am trezit la 8 si acum nu am stare....

  11. #931 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Oricum in jurul orei 10 se afiseaza si pe net si la scoala!

    Bafta va urez eu unul am dat chix!

  12. #932 SP
    Senior Member tray's Avatar
    8.75 sunt in extazzzzz

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

  13. #933 SP
    Member zNowkid's Avatar
    8.16 sunt multumit .

  14. #934 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Am luuaaatt wuhuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. #935 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    8.23 . Vestea buna e ca e peste 8.00 cat imi trebuie la facultate da totusi... :mate 8.20, fizica 8.90 si romana 7.60 . La fizica am facut-o de oaie cu subiectu lor greu ...la mate se pare ca la fel. Da la romana nu cred ca merit numa 7,60. Da sincer nu ma mir la ce note o fost: o colega olimpica la judet la romana o primit 8,30. Alta care vrea la litere si o avut 10 pe linie la romana o primit 8,10. Altii care nu so omorat cu invatatu, nu o mers la meditatii o luat cel putin 9,50. Deci ii clar ca depindea foarte mult de corector...foarte, foarte mult. Da in orice caz...si-o baut joc si astia cu subiectu si corectorii de noi. Da totusi clasa mea a dus-o bine fata de restu: numa o colega nu si-a luat bacul si au fost numa vreo 5 copii cu medie sub 8. Da vad ca in toata tara e dezastru...

    Nu stiu daca are rost sa fac contestatie sau nu. La agentie parca mi-au zis ca daca iau peste 8 la BAC atunci am locul garantat. E adevarat (sa ma ajute baietii de la Essex)? Sau sunt sanse sa nu intru daca am fost la limita si cine stie altu imi ia locu... eu stiam ca in Anglia la facultate nu ii ca la noi. Daca ai depasit media lor si cu o sutime atunci esti safe. Daca nu e destul atunci fac contestatie. Oricum spun ca nu prea mai au ce sa imi scada si ca merit macar 1 punct in plus la romana da ma rog (am zis ca in cel mai rau caz iau 8,50 si in cel mai bun caz 9,50....da nici chiar asa). Daca tre sa fac contestatie atunci o sa fac...daca nu atunci o sa ma multumesc cu 8.23. Cu asa o medie is geniu fata de altii de varsta mea .

  16. #936 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu am avut un coleg care a plecat la imperial in londra si avea nevoie de 9.60 la bac. el a luat 9.63 si a fost "safe"

  17. #937 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cam de asta nu ma bucur eu dinainte sa vad notele

    Daca ai luat minim 8 si 8 in cap esti admis 100%

  18. #938 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    atunci ii stas. O sa merg la Video Game Design . Am tras tare anul asta si vestea buna e ca am luat peste 8. Sincer la cat de mult am invatat ma asteptam sa iau peste 9, da dupa ce a m vazut subiectele si mai ales cum au corectat subiectele ma bucur cu 8,23-ul meu. Acuma ma uit pe realitatea si se discuta pe tema asta. Ii o situatie penibila la care nu doar elevii sunt de vina (cum spun foarte multi altii). Drept ca generatiile din ziua de azi nu se comapara cu cele de acu 20 de ani da nu e nici chiar asa... Ma rog...niste cretini. Sper ca la anu sa fie mai usoare subiectele. Se pare ca noi cei de anu asta am fost un fel de cobai: la o parte au bagat camere sa vada daca se poate copia, la toti au bagat subiecte grele si corectori cretini etc. Noi am fost "sacrificial lambs" ca sa zic asa. Vestea buna e ca merg unde doresc la facultate (si la fel si toti colegii mei de clasa dar si forumisti ) dar imi pare rau pentru toti ceilalti.

  19. #939 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Probabil multi ma vor injura, insa nu BAC-ul si subiectele au fost problema, ci educatia, cei 7 ani de acasa si caracterele multor copii de liceu care lasa de dorit .

    Sunt convins ca daca priviti in clasele voastre, aveti tot felul de exemeple de inadaptati (ca sa fiu bland si sa nu le spun in alt fel) care au trecut prin scoala precum gasca prin apa, deci de ce ar trebui acestia sa isi ia diploma de BAC? O merita?

    Stiu ca din cauza lor si voi copiii buni aveti de suferit, insa stit vorba toti pentru unul si unul pentru toti, daca ati avut ghinionul sa faceti parte din aceasta generatie de descreierati trebuie sa "va duceti crucea".

    Eu va felicit pentru notele pe care le-ati obtinut, iar cei care nu au trecut.. fruntea sus ca nu in BAC sta totul. Mai multa seriozitate in toamna si veti vedea ca o sa fie de la foarte bine in sus

  20. #940 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Ai punctat foarte bine deathwing: din cauza copiilor care considera ca fac partea din generatia "cool si a etnobotanistilor" cum spunea un domn de la Reliatatea si noi elevii buni "o muscam". Intr-adevar foarte multi elevi au trecut prin scoala ca gasca prin apa, dar sunt si exceptii...intotdeauna au fost.

    Si profa la care ma duceam la meditatii la romana a zis sa avem grija anu asta ca cei din comisiune sau care se ocupa cu BAC-ul sunt foarte porniti impotriva noastra. Profu de fizica a spus ca ea de unde stie si ca ii vrajeala, da uite ca a avut dreptate. Anul asta putem spune ca s-au razbunat foarte bine pe noi. Da ce sa ii faci? Asta e invatamantul in Romania. Cum ziceau reporterii: si o sa se mire de ce foarte multi copii vor dori sa studieze in afara tarii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 71 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast

Similar Threads

  1. Discutii generale GSM By MonkY in forum GSM
    Replies: 44 Last Post: 14-06-2024, 16:58
  2. Discutii generale By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 24 Last Post: 13-09-2021, 19:56
  3. Replies: 8 Last Post: 02-12-2014, 23:20
  4. Discutii generale despre fete By Malach HaMavet in forum Offtopic
    Replies: 26 Last Post: 01-06-2011, 11:52
  5. Lineage 2 - Discutii Generale By OlBlueEyes in forum Jocuri PC
    Replies: 10 Last Post: 16-10-2010, 12:22

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts