Sincer, cred ca orice limba o poti invata si online daca te straduiesti. Exista destule cursuri video / ebookuri pe net ca sa nu fi nevoit sa te duci la meditatii.
Sincer, cred ca orice limba o poti invata si online daca te straduiesti. Exista destule cursuri video / ebookuri pe net ca sa nu fi nevoit sa te duci la meditatii.
hey
ce sfat, oricat de mic imi puteti da pentru viitor, in alegerea unei facultati? Sunt clasa a 11 a la filologie bilingv italiana. Sunt ,, incurajat ,, cu facultatea de limbi straine, sectia italiana evident dar ce sa fac cu toate teoria veche? Eu as vrea totusi sa fac ceva legat de aviatie, mama e controlor de trafic aerian si as vrea si eu sa ma indrept spre chestia asta sau orice legat de spatiul aerian (inafara de pilot, FOARTE multa responsabilitate). Fizica si matematica nu sunt punctul forte, sunt varza. Cum v-ati alege facultatea daca nu prea va atrage nimic din placere?
Daca nu le ai cu mate/fizica poti sa renunti la orice legat de aviatie, stiinta si orice domeniu din sfera tehnologica. Eu as merge mai departe cu domeniul lingvistic.
Salut! Sunt clasa a VII-a si sunt la o scoala de muzica din DB(Liceul de Arte Balasa Doamna)-Targoviste si sunt la nai (instrument).Am descoperit ca nu chiar muzica e vocatia mea.Ma pricep la muzica dar nu imi place destul cat sa o mentin pe post de meserie.M-am gandit ca trebuie sa ma mut la o scoala de mate/fizica/info, pentru ca ma pricep si as vrea sa studiez germana.La ce scoala buna din Targoviste as putea sa ma duc?
Nu are rost sa te muti acum, lasa ca te duci la un liceu de mate/fizica/info peste 2 ani.
Pentru aviatie se cere foarte multa matematica. In facultate o sa faci chestii avansate. Idem cu fizica.
Multe sectii de la aeronave din Poli Bucuresti sunt de fapt pe proiectare/constructie de aparate de zbor/sateliti etc si componente pentru ele so.. e greu.
Probabil ca gasesti orariile pe site-ul lor si te lamuresti acolo ce se face. Daca esti din Bucuresti si te intereseaza poti veni pana la facultatea respectiva sa vezi orariile si sa iti bagi nasul p-acoloEu asa am facut in cls a 12-a.
Daca vreau sa ma mut din liceul in care sunt la altul, ce trebuie sa fac?
Ca pe fiecare om pe care l-am intrebat a spus altceva...
Faci o cerere sa iti dea fisa matricola la liceul la care esti, apoi duci fisa matricola impreuna cu o cerere scrisa la liceul la care vrei sa te muti, si daca te accepta, mergi inapoi la scoala ta si faci o cerere de transfer la liceul dorit. Apoi te duci la liceul nou si iti faci prieteni noi, gagici, etc.
Mersi!
Dar tot mai am niste intrebari:
1. Ce cerere imi trebuie pt fisa matricola? Adica doar fac o cerere la director? si e cerere in scris sau doar trimit un parinte sa o ia pe loc?
2. Si ce e in cererea aia scrisa impreuna cu fisa matricola?
3. Si mutarea asta se poate face si in vacanta dintre semestre?
1. Poti trimite un parinte, dar tot trebuie sa faca o cerere. Trebuie mers la secretariat si cererea se adreseaza directorului. Oricum, secretara iti poate da mai multe detalii.
2. Subsemnatul bla bla cere eliberarea fisei matricole pe motiv ca vrea sa o arate la bunici sau pentru a se inscrie nu stiu unde, sau poti sa zici clar ca vrei pentru un transfer
3. Se poate.
Bookmarks