Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 71 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #1301 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Heh... un heads-up inainte sa te apuci sa te inscrii: exista niste cursuri pregatitoare organizate de facultate, 300 lei 2 saptamani 600 o luna, care sunt semi-obligatorii daca vrei sa intrii. Pe scurt, nu conteaza cat de talentat esti, sansele sa intrii daca nu participi la cursurile respective sunt micsorate.

Odata intrat, s-ar putea sa te plictisesti sau s-ar putea sa iti gasesti un drum... Daca vrei profesori dedicati care sa te convinga sa vrei sa participi la cursuri... mai greu. Daca vrei sa ti se deschida ocazii si sa cunosti persoane utile, e locul potrivit.

In plus, sunt gagici foarte faine in facultate. Statul in camin e MUST HAVE, caterinca asigurata si tot felul de combinatii si jobulete dubioase.

2. #1302 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Da, da. N-ar fi problema cu banii. Oricum vroiam sa fac vara asta niste cursuri de specialitate de design. Nu ca nu as stii, dar sa fie acolo o diploma, o vrajeala ceva, sa le arat ca am. Mai mult as face meditatii pentru a ma asigura ca intru la admitere ( e examen de 6 ore sau ceva de genu' in care desenezi, pictezi, etc. ).

Legat de cursuri, ma gandeam eu ca nu se face mare branza acolo. Daca e sa intru la facultate, intru, din nou, doar de dragul de a avea diploma. Fac mai multi bani acum decat as face daca m-as angaja ca art director in Romania. Ceea ce este foarte, foarte trist...

Oricum, thanks for the tips.

3. #1303 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu le pasa de diplome... Decat sa dai banii degeaba, mai bine te duci doar la cursul asta organizat de ei. Singurul lucru bun pe care il faci este sa inveti ce anume or sa ceara de la tine la examen (noi, de exemplu, la fotografie, a trebuit sa invatam si istoria artei pentru examen, plus la portofoliu ne-au dat indicatii ce cauta anul acela) si faptul ca iti cunosti colegii de inainte sa inceapa anul

4. #1304 SP
    E oficial: Bacul se va da fără camere de supraveghere! – Afla Totul Zi De Zi

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA !

"Decizia vine după ce, în cadrul simulărilor desfăşurate recent, numeroase eleve ar fi început, din reflex, să se dezbrace cu mişcări lascive la vederea camerelor, distrăgându-le atenţia colegilor."

DIN REFLEX !

5. #1305 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ba, astia de a 8a ce ati facut la capacitate?
    9.70 la romana si 8.55 la mate

6. #1306 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    O spui de parcă sunt câteva sute de-al de „ăștia” de clasa a VIII-a.

7. #1307 SP
    Member eastbason's Avatar
    atat? doar 2 discipline?
    ce rahat de examen mai e si asta?

8. #1308 SP
    Capacitate...

9. #1309 SP
    Member eastbason's Avatar
    mai scot astia multa materie?
    in curand cred ca o sa va cheme doar sa fiti prezenti...

10. #1310 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Si sa nu uitam ca cel putin subiectele la matematica zici ca au fost facute pentru un azil de oameni cu deficiente... cum plm sa dai la subiectul 3, care se presupune ca e cel mai greu, sa calculelzi un amarat de perimetru? Sau la primu' exercitiu parca era: cat face 4•4+5 sau ceva de genu... sunt cel putin amuzante subietele.

11. #1311 SP
    Da....si cu toate astea au fost note de 2 la mate

12. #1312 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Da....si cu toate astea au fost note de 2 la mate
    Retardati. Punct.

13. #1313 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si eu la capacitate am dat 4 materii

14. #1314 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Bafta baieti, sa auzim numai de bine, sa luam toti note mari.
    Ca fapt divers, morcovul e intrat adanc in zona posterioara la mine

15. #1315 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cu tot cu iepure ?

16. #1316 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o sa vedeti in scurt timp cat de neimportant va fi bacul pentru voi si ca de fapt alte examene sunt mult mai importante, cum ar fi examenul de admitere la facultate si sa stiti ca examenele din sesiune nu se vor compara cu bacul, care este apa de ploaie. eu nu m-am concentrat pe bac deloc, deoarece examenul de admitere mi s-a parut mult mai important si mai greu, credeam ca va fi cel mai greu examen din viata mea, dar dupa prima sesiune unde un simplu examen la biochimie a fost de vreo 20x mai greu si cu o materie de 10x mai multa ca materia de la admitere si am avut si doar 5 zile de invatat . sfatul meu, luati bacul, nu va faceti de ras si concentrati-va pe admiterea de la facultate, pentru ca este cel mai important examen pentru viitorul vostru si pentru visele voastre . eu de exemplu nu m-am vazut in alta parte decat la medicina si daca nu as fi intrat mi s-ar fi spulberat multe vise . nu stiu daca v-a mai zis cineva aceste lucruri eu mi-as fi dorit sa-mi zica si mie cineva ca bacul e neimportant pentru mine dpdv al viitorului si ca ar trebuit sa ma concentrez pe altceva bafta !!

PS: vrea sa dea cineva la medicina daca exista doritori sa ma contacteze si o sa incerc sa-i ajut cat pot din experienta mea succes

17. #1317 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu am dat examen la mate si italiana + oral la toate materiile (inafara de religie) cu toti profesorii de fata. Damn.

18. #1318 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Stie cineva ce se face in mare la Inginerie economica industriala?
    Ma gandesc sa merg acolo sau la automatizari, insa nu prea stiu multe despre profilul de mai sus.

19. #1319 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Si ? Cum stati cu somnu'?

20. #1320 SP
    prrrrrrrrrrrra ! nu am deschis un caiet ce o fi o fi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 71 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 ... LastLast