Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 71 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #141 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am cateva intrebari legate de corigenta.

Daca raman corigent, pot sa ma transfer la alta clasa ? Momentan sunt la mate-info si vreau sa ma mut la filologie. Daca raman corigent un semestru si pe celalalt il trec, se intampla ceva ?

2. #142 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Din cate stiu daca ramai corigent primul semestru iar al doilea semestru il treci la respectiva materie,totul e ok

3. #143 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Am cateva intrebari legate de corigenta.

Daca raman corigent, pot sa ma transfer la alta clasa ? Momentan sunt la mate-info si vreau sa ma mut la filologie. Daca raman corigent un semestru si pe celalalt il trec, se intampla ceva ?
    Doamne cat ma enerveaza copii de genu,se duc la scoala ,stau cuminti si pupa profesori in cur si dupa ajung la mate-info si ei deabia atuncea isi dau seama ca ei defapt nu merita mediile de 8 9 sau 10 ...am si eu o gramada de retardati/e care habar n-au de pe ce lume vin si au 10 pe linie si daca i-au un 7 AUALEU.

4. #144 SP
    Member dwn3d's Avatar
    asa eram si eu in a 5-ea daca luam un 8 turbam tocilar ce eram

5. #145 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de ce folositi termenul de tocilar fara sa stiti ce inseamna? potrivit dex-ului "TOCIL�R, -Ă, tocilari, -e, s.m. și f - 2. Fig. Elev sau student care �și �nvață lecțiile pe dinafară, �n mod mecanic;". sa inteleg ca DOAR cei care invata lectia pe de rost sunt singurii care pot avea 10 ? Daca esti incapabil sa intelegi un lucru sau sa inveti ceva, singura ta sansa e sa tocesti => esti tocilar. Majoritatea folositi termenul de tocilar in ipostaze gresite. daca doi oameni vorbesc la o cafea despre o problema de mate sunt tocilari sau inteligenti? daca doi oamenni vorbesc despre filozofie sau teoria existentiala a Universului sunt tocilari sau intelectuali? daca un om invata la biologie zi de zi ca sa devina medic pentru ca in viitorul indepartat sa ajute oamenii e tocilar sau ambitios?

ON: vinerea trecuta mi-a dat profa de matematica un test si mi-a trecut 2 de 10 si un 9, cica am mai iesit la tabla... bla-bla-bla lol. si la sfarsit ma intreaba daca imi convine media 9 la mate daca nu pot sa o maresc . ce credeti ca i-am zis?

6. #146 SP
    Member dwn3d's Avatar
    9 la mate ? poaf prea fain :X mie imi iese 7 (

7. #147 SP
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Doamne cat ma enerveaza copii de genu,se duc la scoala ,stau cuminti si pupa profesori in cur si dupa ajung la mate-info si ei deabia atuncea isi dau seama ca ei defapt nu merita mediile de 8 9 sau 10 ...am si eu o gramada de retardati/e care habar n-au de pe ce lume vin si au 10 pe linie si daca i-au un 7 AUALEU.
    Noroc ca am bun simt si pot sa ma abtin, ca altfel devenea si threadul asta motiv de cearta.

Repet: daca raman corigent pot sa ma transfer la alta clasa ( in acelasi liceu ) ?

8. #148 SP
    Member dwn3d's Avatar
    parca da

9. #149 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post

Tu te duci la scoala? Din felul in care scri n-as prea zice

10. #150 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Are 13 ani si este plin de el... Nu ma mir sa scrie asa si dupa ce termina liceul...

Ontopic: Maine sunt ascultat la toate materiile... trebuie sa prezint 2 proiecte si trebuie sa fac un eseu. Traiasca multitaskingu', acum invat la chimie (de 2 ore tot invat la chimie), discut cu o persoana importanta pentru mine si mai fac un post-doua pe CG, aici

11. #151 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am ramas corigent la franceza...ciudat e ca ma simt extraordinar.

12. #152 SP
    Banned FriTz's Avatar
    care a luat media 1?e unu la mine in clasa care are media 1 la matematica a luat in teza 1 ca la prins profesoara ca a copiat.ca sa nu dea in vara ii trebuie 10 daca a luat acum 1 ia semestru viitor 10
    eu am luat 6

13. #153 SP
    Member Szergiu's Avatar
    ii iese media si cu un 9 pe semestrul al doilea
    dar daca el pe semestrul acesta nu a fost capabil de mai mult nu vad cum in al doilea semestru va progresa...
    on
    azi am luat 10 la geografie pt un raspuns ..acum imi iese 9
    si am observat ca unii profesori de la mine pun ce nota vrei daca vad ca ai un pic de ambitie
    azi la franceza ne-a incheiat mediile...cand a ajuns la mine i-am zis ca vreau sa imi maresc media ....aveam nevoie de un 9 sa imi iasa media 8
    mi-a pus ea intrebari pe acolo...mai stiam mai mi s-a soptit...cand a terminat cu intrebarile se duce la catalog si ma intreaba.."De ce nota ai nevoie Sergiu"intai am ras ..(crezand ca vrea sa rada de mine)si apoi i-am zis frumos...9
    mai era una proasta careia ii trebuia 10...dar aia nu stia mai nimic...si tot i-a pus 10 ca are interes...bla bla
    o sa stiu alta data
    asa s-a intamplat si la engleza..aveam un 9 si un 10 si imi mai trebuia o nota...o intrebare si poc un 10
    in timpul anului nu se intampla asemenea lucruri dar...vad ca unii profesori sunt mai"maleabili"
    asta de departe cred ca e cel mai lung scris pe vreun forum)am obosit

14. #154 SP
    Banned FriTz's Avatar
    da si cu noua dar asta nu stie sa scrie sa citeasca(stie unele litere dar doar sa le scrie de tipar ABCD...)

15. #155 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Are 13 ani si este plin de el... Nu ma mir sa scrie asa si dupa ce termina liceul...

Ontopic: Maine sunt ascultat la toate materiile... trebuie sa prezint 2 proiecte si trebuie sa fac un eseu. Traiasca multitaskingu', acum invat la chimie (de 2 ore tot invat la chimie), discut cu o persoana importanta pentru mine si mai fac un post-doua pe CG, aici
    Robotule !!!

16. #156 SP
    Doamne... ma uitam acum la niste poze si inregistrari din generala... Mi-e dor de vechii mei prieteni.

17. #157 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Bucurati-va de liceu cat mai puteti ca vedeti voi pe dracu'n'14 la facultate... Anu 5 la constructii si am restante cat cuprinde, trebuia sa termin in 2009 dar nu s-a intamplat. Word of caution: "Sa nu va puna naiba sa va angajati full time prin ultimul sau pen-ultimul an de facultate"!!!!

18. #158 SP
    Member taz@'s Avatar
    Viata de student

Viata de student (cine stie cunoaste) - Pandutzu.com

Cam asa am facut in timpul sesiunii,si inca mai fac lol

19. #159 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

20. #160 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Am batut sesiunea la 0

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 71 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast