Am cateva intrebari legate de corigenta.
Daca raman corigent, pot sa ma transfer la alta clasa ? Momentan sunt la mate-info si vreau sa ma mut la filologie. Daca raman corigent un semestru si pe celalalt il trec, se intampla ceva ?
Am cateva intrebari legate de corigenta.
Daca raman corigent, pot sa ma transfer la alta clasa ? Momentan sunt la mate-info si vreau sa ma mut la filologie. Daca raman corigent un semestru si pe celalalt il trec, se intampla ceva ?
Din cate stiu daca ramai corigent primul semestru iar al doilea semestru il treci la respectiva materie,totul e ok![]()
Doamne cat ma enerveaza copii de genu,se duc la scoala ,stau cuminti si pupa profesori in cur si dupa ajung la mate-info si ei deabia atuncea isi dau seama ca ei defapt nu merita mediile de 8 9 sau 10 ...am si eu o gramada de retardati/e care habar n-au de pe ce lume vin si au 10 pe linie si daca i-au un 7 AUALEU.
de ce folositi termenul de tocilar fara sa stiti ce inseamna? potrivit dex-ului "TOCIL�R, -Ă, tocilari, -e, s.m. și f - 2. Fig. Elev sau student care �și �nvață lecțiile pe dinafară, �n mod mecanic;". sa inteleg ca DOAR cei care invata lectia pe de rost sunt singurii care pot avea 10? Daca esti incapabil sa intelegi un lucru sau sa inveti ceva, singura ta sansa e sa tocesti => esti tocilar. Majoritatea folositi termenul de tocilar in ipostaze gresite. daca doi oameni vorbesc la o cafea despre o problema de mate sunt tocilari sau inteligenti? daca doi oamenni vorbesc despre filozofie sau teoria existentiala a Universului sunt tocilari sau intelectuali? daca un om invata la biologie zi de zi ca sa devina medic pentru ca in viitorul indepartat sa ajute oamenii e tocilar sau ambitios?
ON: vinerea trecuta mi-a dat profa de matematica un test si mi-a trecut 2 de 10 si un 9, cica am mai iesit la tabla... bla-bla-bla lol. si la sfarsit ma intreaba daca imi convine media 9 la mate daca nu pot sa o maresc. ce credeti ca i-am zis?
![]()
Are 13 ani si este plin de el... Nu ma mir sa scrie asa si dupa ce termina liceul...
Ontopic: Maine sunt ascultat la toate materiile... trebuie sa prezint 2 proiecte si trebuie sa fac un eseu. Traiasca multitaskingu', acum invat la chimie (de 2 ore tot invat la chimie), discut cu o persoana importanta pentru mine si mai fac un post-doua pe CG, aici![]()
care a luat media 1?e unu la mine in clasa care are media 1 la matematica a luat in teza 1 ca la prins profesoara ca a copiat.ca sa nu dea in vara ii trebuie 10 daca a luat acum 1 ia semestru viitor 10
eu am luat 6![]()
ii iese media si cu un 9 pe semestrul al doilea
dar daca el pe semestrul acesta nu a fost capabil de mai mult nu vad cum in al doilea semestru va progresa...
on
azi am luat 10 la geografie pt un raspuns ..acum imi iese 9
si am observat ca unii profesori de la mine pun ce nota vrei daca vad ca ai un pic de ambitie
azi la franceza ne-a incheiat mediile...cand a ajuns la mine i-am zis ca vreau sa imi maresc media ....aveam nevoie de un 9 sa imi iasa media 8
mi-a pus ea intrebari pe acolo...mai stiam mai mi s-a soptit...cand a terminat cu intrebarile se duce la catalog si ma intreaba.."De ce nota ai nevoie Sergiu"intai am ras ..(crezand ca vrea sa rada de mine)si apoi i-am zis frumos...9
mai era una proasta careia ii trebuia 10...dar aia nu stia mai nimic...si tot i-a pus 10 ca are interes...bla bla
o sa stiu alta data
asa s-a intamplat si la engleza..aveam un 9 si un 10 si imi mai trebuia o nota...o intrebare si poc un 10
in timpul anului nu se intampla asemenea lucruri dar...vad ca unii profesori sunt mai"maleabili"
asta de departe cred ca e cel mai lung scris pe vreun forum)am obosit
![]()
da si cu noua dar asta nu stie sa scrie sa citeasca(stie unele litere dar doar sa le scrie de tipar ABCD...)![]()
Doamne... ma uitam acum la niste poze si inregistrari din generala... Mi-e dor de vechii mei prieteni.![]()
Bucurati-va de liceu cat mai puteti ca vedeti voi pe dracu'n'14 la facultate... Anu 5 la constructii si am restante cat cuprinde, trebuia sa termin in 2009 dar nu s-a intamplat. Word of caution: "Sa nu va puna naiba sa va angajati full time prin ultimul sau pen-ultimul an de facultate"!!!!
Viata de student
Viata de student (cine stie cunoaste) - Pandutzu.com
Cam asa am facut in timpul sesiunii,si inca mai fac lol
Bookmarks