Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 82 of 224 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1621 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    A folosit cineva vreodata produse de la RUYAN???? ce parere are despre ele ??
    sunt bune de ceva sau tot asa crapa atomizatoarele si se duc pe apa sambetei bateriile ca la clonele facute dupa ele ?

---------- Post added 19-09-2009 at 12:58 AM ----------

ma refeream la modelul v8, mi se pare cel mai fialbil, am vazut si modeelul ruyan jazz(de unica folosinta)
    , nu seamana de loc cu o tigara mai bine scriau pe ea "RUYAN Baseball bat"

2. #1622 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Doar e-cigar de la Ruyan. Cel marcat cu litere chinezesti. Garantie 5 ani cica... dar numai cu cartusele lor.
    Foarte bune cartusele lor, lichid fin, aroma buna. Abur ok, dar fiind trabuc doar pufait, la inhalare nu mai iese nimic.

Am testat si cu lichid separat, ce sa fac cu garantia de 5 ani? Se comporta ca un 801, sau Janty Stick, doar e aceeasi baterie.

3. #1623 SP
    Member yoshy262's Avatar
    iorgo - ruyan are niste preturi mult prea mari pt. piata romaneasca.

Ca idee V8 costa in jur de 180$ + transport pe afara.. in Rrrom�nica sub 650-700 lei nu gasesti kit-ul respectiv.

4. #1624 SP
    mersi pentru raspunsuri.nu ma gandeam ca sunt atat de "ieftine ", am vazut pe youtube niste filmulete cu v8 nu prea scoate aburi
    mai ales daca tragi in plamani ,cine te vede zice ca te faci ca fumezi.♠

---------- Post added 20-09-2009 at 03:34 AM ----------

ok am reusit sa desfac o baterie care care s-a defectat ,concluzie:
    -schita desenata de producator este facuta in asa fel incat sa te deruteze decat sa te ajute sa intelegi cum functioneaza e.t.
    -ma asteptam la ceva mai complicat .. sistemul este foarte simplu
    - din fabricatie circuitele sunt introduse in tubul metalic de la atomizator catre varf impreuna cu filetul (unde se ataseaza atomizatorul), problema este ca filetul este lipit de tubul metalic si nu mai poate fi scos decat in sens invers , prin urmare cele 2 fire (+,-) de cativa milimetri lungime ce sunt cositorite pe filet se vor dezlipi,inclusiv mebrana care desparte bornele +, -
    cum se procedeaza: se indeparteaza cu o surubelnita borna cu garnitura din mijlocul filetului si capacelul unde se afla ledul iar apoi se introduce o surubelnita subtire din partea atomizatorului si se impinge circuitul, de preferinta surubelnita sa stea putin pe o parte sa nu afecteze membrana intrerupatorului
    defectiunea la bateria mea a fost una foarte stupida ,e-lichid ajuns in baterie care a patruns in intrerupator ,scurtcircuiate,bornele fiind doar la 2 milimetri distanta unda de cealalta , este de ajuns o singura picatura de lichid ca sa faca contact intre ele.
    e-lichidul este vascos si nu se evapora ,eu nu am gasit nici o solutie sa salvez sau sa curat intrerupatorul fara sa desfac bateria ,
    PRIN urmare voi cere sfatul producatorului,

5. #1625 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Sfatul producatorului va fi: folositi cartuse originale, nu completati cu e-lichid, nu turnati direct in atomizor.

Iorgo, pt RN4081, DSE103 si cred ca si DSE108 dupa cum arata (nu sunt sigur ca nu am incercat personal), exista baterii cu buton, ti le recomand pt. ca sunt sigilate, lichidul nu-ti curge in baterie.

Revenind la modelul nou de 901: pana acum e totul ok, a trecut de bariera psihologica de 2 zile. Aburi ok, cartus de 16 picaturi cu plasa de lipton.
    Discul de tabla intre rezistenta si cartus se pare ca ajuta la transferul de caldura spre exterior. Modelul asta fiind mult mai rece ca un 901 clasic. Se simte cald doar cand e activat.
    Nu merge bine la picatura, curge pe langa destul de rau, desi bateriile sunt sigilate si in siguranta e deranjant sa tot stergi lichidul.

6. #1626 SP
    comparatie lichide de la saillebao folosite cu ET originale DSE :
    -MARLBORO (high16mg) are un gust aproape asemanator cu o tigara normala ,pentru fumatori inraiti care au renuntat la fumat recent este bun,are un gust la fel ca si tigara putin iute-amarui
    pentru cineva care nu a fumat sau a fumat tigari slabe nu il recomand, e ca si cum ar trece de la tigari analog cu filtru la cele fara filtru, va avea o senzatie neplacuta
    -TABAK (high16mg)are o aroma placuta ,putin dulce amarui,aduce putin cu tigara normala dar mai mult cu narghileaua,este bun pentru cine fuma in jur de un pachet de tigari pe zi,pentru nefumatori sau pentru cei care fumau tigari slabe aceasta aroma este putin cam tare
    -AROMA CAPSUNI ,mi se pare a fi ceea mai placuta ,atat pentru fumatori inraiti cat si pentru cei care fumau mai putin este placuta , are un gust dulce placut care te indeamna sa aburesti mai mult, nefumatorii care vor sta in preajma ta vor simti mirosul placut de capsuni

---------- Post added 20-09-2009 at 07:09 PM ----------

MAD DOC am incercat sa fumez cu cartuse fara sa adaug lichid , dar de fiecare data in orice mod as aburi , oricum as tine tigara lichidul imi ajunge in gura,am sa cer si sfatul producatorului, cat despre lichidul care imi ajunge in baterie am gasit o solutie simpla sa nu se strice bateria :
    - cand aburesc tin tigara cat mai drept , foarte putin inclinata
    -nu pun mai mult de 3 picaturi pe atomizator
    -daca nu o mai folosesc desfac atomizatorul de baterie
    - cand pun bateria la incarcat este foarte bine ca bateria sa stea cu varful(partea unde este ledul) in sus , astfel cand o vei scoate de la incarcator vei observa lichidul care s-a scurs din baterie, este bine sa stergi de lichid cu un servetel incarcatorul si bateria

7. #1627 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Nu conteaza cum aburesti sau cum o tii, la aceste modele tragi lichid in gura. Ca sa scapi de problema asta trebuie sa schimbi modelul de tigare

Cat despre picurat in atomizor, 3 picaturi e enorm pt DSE103 si 108. O picatura e ok, cu 2 deja e riscant.

8. #1628 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    ...desi bateriile sunt sigilate si in siguranta e deranjant sa tot stergi lichidul.
    Si Joye510 cu buton au acum si baterii sigilate (fara gaura). Pot face rost. Totusi nu recomand mai mult de 1-2 picaturi pe atomizor - doar cind cineva probeaza un elichid nou si vata e imbibata cu altceva. Sau cind "incepi" o tigara noua din fabrica, filamentul fiind uscat ori sa le treca gustul de "produs nou"...

9. #1629 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Si Joye510 cu buton au acum si baterii sigilate (fara gaura). Pot face rost. Totusi nu recomand mai mult de 1-2 picaturi pe atomizor - doar cind cineva probeaza un elichid nou si vata e imbibata cu altceva. Sau cind "incepi" o tigara noua din fabrica, filamentul fiind uscat ori sa le treca gustul de "produs nou"...
    Aici gresesti, chiar producatorul specifica ca se pot pune citeva (3-4) picaturi in atomizor, din acest motiv au bateriile destul de bine izolate. Si Janty recomanda acest lucru la dura-c fiind vorba despre acelasi produs pina la urma.

10. #1630 SP
    La 3-4 picaturi s-ar ineca de tot filamentul si nu s-ar mai incalzi pina nu ai scutura atomizorul ca pe un termometru
    In acest caz doar o baterie incarcata full ar usca filamentul. Dar daca zice producatorul... E ok, atunci si aroma se simte mai bine.

11. #1631 SP
    OK , fiecare are alta opinie , eu stiu una si buna am pus mai mult de 3 picaturi (chiar si 5)UNEORI am facut greseala sa pun bateriile in buzunar fara sa o separ de atomizator , prin urmare lichidul a ajuns in baterie,iar cand aburesti lichidul se infierbanta si curge mai usor : nu e bine sa stea foarte inclinata ,rezultat dupa
    doua saptamani : 1 baterie distruse ,am desfacut-o iar intrerupatorul avea inauntru lichid ,daca nu ma credeti incercati si voi

12. #1632 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    eu pina acum n-am reusit sa ard vreo baterie manuala, si nici n-am primit vre-una retur de la cineva. Si crede-ma ca am dat destule. Cele automate au problemele lor,dar cele manuale sunt chiar ok din punct de vedere al fiabilitatii.

13. #1633 SP
    Junior Member nforcer's Avatar
    eu am avut prima data automate de la eugen pentru joye 510 si chiar am facut doar dripping pe el 2-3 picaturi p atomizator si nu au dat vreun semn de slabiciune dupa aprox 2 luni de utilizare

14. #1634 SP
    Quote Originally Posted by iorgo View Post
    UNEORI am facut greseala sa pun bateriile in buzunar fara sa o separ de atomizator , prin urmare lichidul a ajuns in baterie
    Da, la cele automate senzorul lor este la fel de sensibil ca si (unele) alarmele de masini. Te poti trezi cu lichidul consumat sau cu filamentul ars daca stai citeva minute linga un picammer sau intr-o statie de autobuz si pe strada e zgomot mare... Sufla in baterie usor si vezi cit de repede se aprinde ledul. In rest sint bune, chiar e o placere sa ai una automata intre degete, nu te mai deranjeaza nici butonul, sint si putin mai grele decit cele manuale deci o poti roti ca o kentana adevarata.

15. #1635 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Doar de la cele de slaba calitate. O baterie automata ok nu se va activa niciodata de la zgomot.

16. #1636 SP
    iar cand aburesti lichidul se infierbanta si curge mai usor
    Acum depinde si de elichide: unele au mai multa sau mai putina glicerina in propilenglicol, altele mai mult sau mai putin propilenglicol in glicerina. Din aceasta cauza (a glicerinei) si abur mai mult deoarece este mai viscoasa ca si lichid. Sau mai putin dar curge mai bine (daca majoritatea contine PG). La nevoie Alescandrion

17. #1637 SP
    Junior Member nforcer's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    La 3-4 picaturi s-ar ineca de tot filamentul si nu s-ar mai incalzi pina nu ai scutura atomizorul ca pe un termometru
    In acest caz doar o baterie incarcata full ar usca filamentul. Dar daca zice producatorul... E ok, atunci si aroma se simte mai bine.
    Picur doar pe atomizator mi se pare mai practic dar la 3 picaturi pe atomizator de joye 510 nu an treaba cu inecatul de atomizator ... din 3 picaturi trag 15-20 fumuri cu abur pe masura

18. #1638 SP
    Picurati cit doriti voi. Bine ca mustiucele sint ieftine, chiar daca se contracta de la caldura (si frecare) pot fi inlocuite usor...

19. #1639 SP
    dupa 2 sapt de utilizare (la maxim ) atomizatorul a inceput sa scoata un gust neplacut , l-am pus si eu in propilen glicol cum
    am auzit de la altii pe forum , 2 zile dupa care l-am clatit bine , i-am facut din nou plinul si surpiza , merge la fel de bine ca
    atunci cand era nou,

20. #1640 SP
    dupa 2 sapt de utilizare (la maxim ) atomizatorul a inceput sa scoata un gust neplacut , l-am pus si eu in propilen glicol cum
    am auzit de la altii pe forum , 2 zile dupa care l-am clatit bine , i-am facut din nou plinul si surpiza , merge la fel de bine ca
    atunci cand era nou,
    Unde ai gasit PG ? Vreau si eu. PM pls !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 224 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks