Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 224 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1641 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Sunt suparat. Foarte suparat. Rau de tot. Si pe langa asta am plecat de dimineata de acasa si la ora 21 mi s-a terminat si stick-ul dupa 13 ore. Ideea e ca m-a lasat fara sa-l pot incarca.

Atunci cand sunt suparat mesteresc. Asa ca am ajuns acasa si am incropit repede un monstru.
    Baterie Li-Ion, 2200mA, tip 18650. (18mm grosime x 65mm lungime), carcasa cupru.
    E in teste asa ca nu este inca inchis definitiv, doar sprijinit pe pozitie cu hartiute. Daca e totul ok va fi inchis ermetic.

Vopsit negru-mat va arata perfect

Bonus: tinut in buzunarul de la pantaloni intoarce priviri pe strada (doar o banuiala)

Incarcarea se face in 4,5 ore cu un adaptor special USB, nu se scoate bateria.

Materiale necesare:
    1 bucata teava Cu diametru 22mm (~10cm) bucata care tine bateria
    1 bucata teava Cu diametru 15mm (3-8cm) bucata care acopera atomizorul
    1 bucata capat 22mm de care se cositoreste arcul
    1 reductie 22-18 - in care sta butonul
    1 reductie 18-15 - in care sta atomizorul
    1 buton
    1 arc
    1 mufa de la o baterie defecta
    cost ~60lei

---------- Post added 24-09-2009 at 12:33 PM ----------

Ca idee:

2. #1642 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Chiar e lichidul acela din video valabil pina in 2011 !? Miram-ash.

3. #1643 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Chiar e lichidul acela din video valabil pina in 2011 !? Miram-ash.
    ciudat ca te miri sau ai scos in nou o rautate din tine...eu am 2 sticlute de la Dekang valabile pana in 2011..sau poate tie ciuda ca nu ai de vanzare asa ceva

4. #1644 SP
    Mi-e.

5. #1645 SP
    Member MadDoc's Avatar
    E cu propilen glicol, nu prea are cum sa se strice... dar legal nu poti da garantie mai mare de 2 ani.

Eugen, sunt suparat rau pe tine, tii secret 510-le. E campion acest atomizor daca il combini cu un cartus cu lipton.

M-am indragostit!

PS: daca nu e inecat functioneaza mereu ca la minutul 2:50

6. #1646 SP
    Junior Member nforcer's Avatar
    Felicitari MadDoc ..foarte tare noul mod ...o intrebare Se poate face filet pe teava de cupru ca sa putem scoate bateria asa pentru astia incepatori ca nu stiu cum sa leg bateria ca sa se si incarce ?

7. #1647 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Să r�dem un pic.
    Attached Images Attached Images public_service.jpg smoking.jpg

8. #1648 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Tare yoshy, dar adevarat in acelasi timp.

Quote Originally Posted by nforcer View Post
    Felicitari MadDoc ..foarte tare noul mod ...o intrebare Se poate face filet pe teava de cupru ca sa putem scoate bateria asa pentru astia incepatori ca nu stiu cum sa leg bateria ca sa se si incarce ?
    Nu ai cum sa-i faci filet. Daca vrei musai filet orienteaza-te la bronz

---------- Post added 26-09-2009 at 02:33 AM ----------

Mai adaug cateva poze cu monstrul poate mai au si altii idei...

9. #1649 SP
    Se incarca greu pagina aceasta. Si la voi !?

10. #1650 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    wow madDoc , interesant noul model ,mai bine il faceai sa arate ca un trabuc,pentru primul model fara prea multe scule... e un inceput,vei atrage multe priviri curioase daca o vei folosi in public.

eu unul m-am saturat de toti taranii care zic ca is cancerigene ca au auzit undeva ca zicea nustiu care prost sau mincinos
    !!!!probabil multi se intreaba de ce nu se gasesc si in magazine E.t. raspunsul e simplu nu se vand,foarte putini sunt tentati sa le incerce iar multi sunt descurajati cand vad pretul, oricum nu prea vad viitorul fumatului in tigarile electronice,(cel putin in urmatorii 50 de ani)statul nu are nici un interes sa promoveze E.T.
    cei mai multi bani se scoate de pe tutun, jumate din pret la producator jumate la stat , se scoate mai multi
    bani decat pe accizele pentru benzina si motorina,cu masina nu mergi non stop dar un fumator inrait fumeaza non stop ,ca sa nu mai zic ca se face si economie, marea majoritate a fumatorilor nu mai apuca pensia

11. #1651 SP
    Quote Originally Posted by iorgo View Post
    eu unul m-am saturat de toti taranii care zic ca is cancerigene
    Adevarat tarani. In primul rind dispozitivul electronic (uneori manual) denumit "e-tigara" nu are cum sa produca cancerul. Nici macar nu radiaza precum telefoanele...
    "Si te-ai lasat de fumat !?"
    "Si vrei sa te lasi de fumat !??"

12. #1652 SP
    Junior Member viktor177's Avatar
    Sunt posesor de DSE 901 de o saptamana, si i'm in love. De cand am luat-o am fumat numai 3 tigari, in primele 3 zile. Faza tare la servici, o tipa cu o "analogica" in mana se chinuia sa imi explice ca nu e sanatoasa a mea, altii imi zic ca sunt drogat, si culmea 99% din colegii mei de munca sunt fumatori. Pentru ei e "un pix" din care tragi si te droghezi, "faci supradoza de nicotina". Sunt uimit cati ignoranti sunt unii oameni...
    L.E. Alta intrebare frecventa ar fi: Ce clasa de poluare are....

13. #1653 SP
    Inca una tare: chiar nu cred ca sint 4000 (patru mii) de substante nocive. Sint multi care-si dau "copy/paste" la aceste texte fara sa aibe habar daca sint patru mii, patru sute, patru sau doar patruzeci de substante reale. A citit cineva lista cu cele patru mii !? De fapt nici macar patru nu am gasit, pe fiecare pachet de tigari classice scrie doar de concentratia de gudron, nicotina si monoxid de carbon degajat/inhalat. Pina aici am reusit sa numar doar trei. Ma descurc bine cred...

14. #1654 SP
    Member yoshy262's Avatar
    vladtheodor - pai nimeni din lumea asta nu-ti va pune pe pachet TOATE substantele nocive folosite..ar insemna ca zilnic sa aiba peste 1000 de procese pe rol.

Substantele din care se compune o tigara:
    Acetona(dizolvant), Naftilamina, Metanol(carburant pt.rachete), Pyren, Naftalina, Dimetilnitrosamina, Nicotina (ierbicid si insecticid), Butan, Cadmiu, Monoxid de carbon, (gaz de esapament), Amoniac.

* Vezi si poza

Majoritatea fumatorilor stie ca o tigara contine in jur de 4.000 de subastante chimice, dintre care peste 60 sunt considerate cancerigene.

Ce nu stiu insa toti fumatorii este ca pe langa gudronul si nicotina din tigari, foarte periculoase pentru sanatatea umana, in compozitia unei tigari se regaseste si poloniu 210, substanta radioactiva letala.

Marile companii producatoare de tigari au tinut ascunse timp de aproape 50 de ani peste 1.500 de documente interne care dovedesc existenta poloniului 210 in compozitia tigarilor, scrie The Independent.

Poloniul 210 este responsabil pentru un procent din totalul cazurilor de cancer pulmonar - echivalentul a 11.700 de decese - inregistrate anual, numai in Statele Unite.

O parte din cele 1.500 de studii arata ca poloniul 210 este prezent in frunza de tutun. Cu toate ca marile companii producatoare de tigari au incercat ani la rand sa scape de aceasta substanta prin spalarea frunzelor, nu au reusit in totalitate.

Reprezentantii mai multor companii producatoare de tigari stiu de existenta substantei inca de mult timp, insa rezultatele studiilor nu au fost insa niciodata facute publice.

Companiile producatoare au tinut secrete rezultatele studiilor de teama izbucnirii unor mari scandaluri sau a unor procese.

Potrivit cercetatoarei Monique Mugli, de la un spital din Minnesota, SUA, in timp ce sustinatorii tabacului incearca in mod constant sa puna la indoiala pericolele pe care le presupune fumatul, prezenta poloniului ..
    Attached Images Attached Images tigara.jpg

15. #1655 SP
    Am pus la macerat niste ceai de pedicutza. Inclusiv ceaiul Lipton ramas din desfacerea citorva pliculetze piramidale, pentru o aroma mai buna (si sa nu fie prea mare amareala de la plante). Bineinteles restul borcanului am umplut cu glicerina si ceva lichid transparent spre galben alcoolizat. Sa vad cam intr-o saptamina ce iese.

PS: Ma gindeam sa-i bag si niste boia de ardei sau tabasco... Sa simt ceva pe beregata in loc de nicotina.

---------- Post added 27-09-2009 at 07:12 PM ----------

PS2: Uite unde nu ar trebui sa ajunga nimeni: Ierburile halucinogene au mai bagat trei tineri in spital - Stirileprotv.ro

16. #1656 SP
    vladtheodor propilen glicol nu l-am cumparat in romania, din grecia(unde locuiesc) , dar daca vrei sa cumperi , du-te la o farmacie , iar
    daca il cunosti pe farmacist intreaba-l de unde poti sa cumperi daca ei nu au,se gaseste mai greu dar trebuie sa fie macar la o farmacie in tot orasul, propilen glicol este folosit in farmacii si in alimetatie ca solvent sau conservant ,mie mi-a curatat destul de bine atomizatorul , nu imi mai da gustul ala neplacut de ars..

17. #1657 SP
    Member yoshy262's Avatar
    iorgo - Din păcate �n RRRRooom�nica dacă nu ai relaţii nu te atingi nici de propilen glicol, nici de glicerină.. zici că faci bomba atomică cu ele.

18. #1658 SP
    mdaaa , sa nu te gandesti ca propilen glicol si glicerina vor scoate niste vapori incredibil de placuti , eu le-am incercat pe amandoua
    in lipsa de bani pentru lichide cu arome de la producatorii de e.t. e o solutie , are un gust sec inecacios, mie unul nu imi place,
    ca sa nu mai zic ca glicerina e grosa si curge greu in atomizator, se simte si cand tragi,parca tragi mai greu,cand dadea cand nu dadea vapori,in schimb propilenul curata bine atomozatorul,

19. #1659 SP
    Member yoshy262's Avatar
    iorgo - pune 60% glicerina, 40 % propilen glicol + arome.. o sa vezi ca e ok

20. #1660 SP
    Member MadDoc's Avatar
    iorgo, cum a spus si yoshy, aroma e secretul.
    Daca vrei o reteta asemanatoare cu lichidele pe baza de propilen glicol:
    65% propilen glicol, aroma (in functie de aroma - daca e concentrata sau nu -cateva picaturi la 1-2ml), completezi cu glicerina.

Sau folosesti lichid fara aroma cu concentratie mare de nicotina (24-36mg/ml) pe care-l diluezi cu un amestec de PG65%-G35% si adaugi aroma. Asa iti faci un lichid cu nicotina cat iti place tie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 224 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks