Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 183 of 224 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 ... LastLast
Results 3,641 to 3,660 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #3641 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by sogman View Post
    Stie cineva daca sunt de calitate aceste produse ?
    Poti afla raspunsuri doar daca le incerci. Fara detalii complete despre model, eventual link la poze sau firma care le produce - nu stim nici noi.

---------- Post added 03-10-2010 at 04:37 PM ----------

Quote Originally Posted by Der Pirate View Post
    "...ce imi recomandati, si mai important link-uri de magazine serioase"
    Iti recomand sa citesti paginile din urma, sint destule linkuri "serioase" in acestea.

2. #3642 SP
    Junior Member Der Pirate's Avatar

3. #3643 SP
    Sa ne zici si noua aici pe forum ce ai cumparat si parerea ta de dupa.
    Ia-ti o baterie sa te tina mult (multi miliamperi) si capete atomizoare de care vrei.
    Sa le folosesti dupa bunul plac cu adaptoare atomizor/baterie.
    Lichidele de la ei sint bune, am primit cadou o sticlutza Davidoff (capac albastru) marcata cu webul lor pe eticheta.
    La pretz nu ma bag sa fac afirmatii, e treaba lor.

P.S.: D'Doff pardon. (ok pt copyright)

4. #3644 SP
    Pai tocmai asta e ideea. Nu vreau sa dau peste 300 roni pe un dse 905 + cateva accesorii sa aflu apoi ca produsul este de fapt unul contrafacut sau mai stiu eu ce. Ideea era de fapt sa ma ajutati sa merg la sigur si nu pe bajbaite, sa iau vreao doua-trei tzepe pana ma aleg cu ceva bun.

5. #3645 SP
    Poate te ajuta alt membru al forumului.

6. #3646 SP
    Junior Member nimeni11's Avatar
    Scuzati ca ma bag si eu...dar are dreptate der pirate, noi am venit sa intrebam in speranta ca ne puteti ajuta inainte sa facem vreo greseala si/sau sa ne luam vreo teapa. Din ce am citit eu, am observat ca de obicei lumea ii ajuta pe cei care apelau la ajutor, si chiar si in ce priveste magazinele online... mai trimiteau un pm... stiu si eu.
    Daca nu vroiai sa ne ajuti puteai pur si simplu sa nu raspunzi, si nu ne mai faceai sa ne simtim aiurea pentru ca am cerut nitel ajutor.
    In speranta ca raspunsul meu nu i-a intors si pe ceilalti membrii ai forumului impotriva celor noi, astept si eu raspuns la postul meu anterior.
    Peace

7. #3647 SP
    Man un PM este de ajuns daca nu e voie cu lincuri/reclame pe aici.

8. #3648 SP
    Nu dau. Sint egoist.

---------- Post added 03-10-2010 at 07:19 PM ----------

Mai baietzi cit timp va ia sa cititi ultimile 10 pagini ?
    Majoritatea sint despre vapersforum, vapersclub sau poftim, mai intrati si pe blogul meu...
    Daca altii nu vor sa raspunda stiu ei de ce...

9. #3649 SP
    Junior Member sirPO's Avatar
    Salut,
    Ca nou venit, as dori sa incep prin a-i felicita pe cei care se ocupa de acest forum si, in special, pe cel care a avut idea (acum aproape doi ani!!!) de a initia acest offtopic. Parcurgerea celor 183 de pagini a fost un exercitiu interesant, un fel de mini-mini-istoric al ET la noi. Aceasta, bineinteles, suplimentar fata de partea pragmatica a continutului.
    Revenind la topic, adica la offtopic, eu sunt incepator in materie de ET, dar, din pacate, nu si in materie de fumat. In cei 35+ de ani de viciu, am incercat cam tot ce se poate incerca in materie de fumat (tigarete autohtone si straine, tigari, trabuce, pipa), inclusiv sa ma las de 2-3 ori, fara a depasi o medie de un pachet pe zi. Plus nicoret, plasturi si alte ajuvante...
    Din aceea am privit cu scepticism ET-ul. Dar am considerat ca merita sa incerc, din motivele pe care, sunt sigur, le cunoasteti...Apropo, eu as mai adauga unul: calitatea execrabila a tigaretelor care se gasesc pe piata. Cine a fumat tigari americane, cubaneze, sau chiar chinezesti "de export", stie ce spun. Ca sa nu mai vorbim de pipa...
    Asa ca in urma cu aproape o luna am achizitionat un DSE 901 si un Joye 510... si am fumat ultima mea tigareta clasica. Interesant este ca nici nu am mai simtit nevoia, de unde deduc ca ET-ul isi face treaba, fizic si psihic. Sa speram ca si ce se spune despre partea cu sanatatea este adevarat...
    Despre ET-uri ce sa va zic? Oarecum contrar celor spuse aici, mie mi-a placut mai mult DSE 901, furnizeaza vapori mai "uscati". 510 e mai "umeda" si lasa mai mult lichid in atomizor, dar nu stiu daca asta e ceva tipic sau de conjuctura. Problema principala ramane, la ambele, acumulatorul. E prea mic. Si asta nu numai din cauza incarcatului la intervale scurte de timp (eu "consum cam patru acumulatoare pe zi, minim, ceea ce e enervant si costisitor). Acumulatorul lucreaza intr-un regim foarte prost. Un atomizor de aprox. 4 ohmi, la o tensiune de 3.7 volti inseamna cam 700-800 mA. Pentru un acumulator de 180 mA este prea mult, atat din punct de vedere al fiabilitatii, cat mai ales din punct de vedere al tensiunii furnizate. Aceast va scadea forte repede, si va reduce puterea si, implicit, temperatura filamentului foarte mult (puterea scade cu patratul tensiunii). Din acest motiv functionarea "de calitate" a filamentului e scurta.
    Ca lichide, am folosit numai DEKANG, (PG, VG si PEG), diverse arome si PEG mi s-a parut cel mai bun. Apropo VG-ul si PEG-ul le-am cumparat de la o firma din Bucuresti, care avea un pret mai mic (9,9 lei 10ml). Par originale, conform descrierilor de aici de pe form, ca si consistenta si ambalaj. Ceea ce mi se pare curios este ca etichetele sunt in limba romana. Stie cineva cum e posibil asa ceva? Banuiesc ca recunoasteti firma in chestiune, e usor de gasit pe net, iar pretul "sare" in ochi. Cele PG, luate de la alta firma, erau in engleza.
    La acest moment, ma gandesc sa trec la eGO, ca sa rezolv problema cu acumulatoarele. Asa ca, daca cunoasteti un furnizor din Bucuresti care sa ofere produsul original la un pret rezonabil, v-as ramane recunoscator.
    E-vaporare placuta!

---------- Post added 03-10-2010 at 06:53 PM ----------

Apropo de Vapers Club. E o idee, dar din pacate nu pot intra, nu se pot face conturi noi...Iar pe vapersforum nu este dat si un pret....

---------- Post added 03-10-2010 at 06:56 PM ----------

Si apropo, ce inseamna atomizor conic? Mai poate folosi atomizorul de la 510?

10. #3650 SP
    Junior Member Vaporu'256's Avatar
    Acesta e "thread"-ul care m-a făcut să ma �nscriu pe acest forum (de unde şi numele de utilizator, adică aburitor şi 2^8).
    Mă face să-mi pară rău şi bine, in acelaşi timp, că nu am descoperit mai devreme ţigareta electronică.
    A fost greu pentru cei care au testat primele �ncercări de ţigări electronice.
    Eu aburesc de trei luni. Am �nceput să folosesc acest "device" (sunt convins că e "device" şi nu "gadget") �ntr-o perioadă �n care preţul a devenit mai mult dec�t decent, norocul a făcut să fac prima comanda pe un site serios (mai de grabă cineva serios �n spatele site-ului), am primit un produs de calitate, livrarea se face �n timp real, garanţia e garanţie...
    �n prezent forjez pe un dse 901, am folosit două atomizoare �n trei luni (mai funcţionează, ambele) pe o baterie de 180, una de 280 şi un passthrough. Bateriile, �n afară de avantajul mobilităţii, scot �n evidenţă gustul lichidului, passthrough-ul, �n schimb, e mai eficient la tărie şi cantitate de vapori (ştie şi să consume mai mult lichid).
    Ce mai... Nu sunt mulţumit, sunt fascinat.

11. #3651 SP
    Junior Member sogman's Avatar
    Dupa ce ma-am documentat am hotarat sa renunt la "analoage" . Din ce am vazut sunt 3 modele care m-ar interesa eGo, dse901 si dse905 (despre acesta nu am agasit foarte multe informatii asa ca daca are cineva si poate sa ne ofere o parere despre acest device ar fi grozav). eGo nu am gasit decat pe un site si nu il aveau pe stoc asa ca v-as ruga sa imi dati cateva informatii de unde asi putea sa cumpar acest model (din ce am vazut pe forum pare a fi cel mai ok produs din ce este pe piata). Va multumesc anticipat !!

12. #3652 SP
    Junior Member Vaporu'256's Avatar
    Pe Tigara Electronica - Vapori.ro, �ntr-adevăr, nu au pe stoc eGo, vor avea după 6 octombrie, dar se poate cumpăra pe componente. Am intrat eu şi apare că au 5 baterii (de 650 mAh) pe stoc şi un con. eGo foloseşte atomizor de 510, la fel şi cartuşe. �ncărcătorul este şi el comun. Cumpărat pe componente va fi mai scump cu 25-30% dac�t la pachet.
    Sunt şi eu tentat să trec de la 901, chiar dacă sunt foarte mulţumit de el, la eGo dar am c�teva atomizoare de rezervă, 4 baterii care �ncă mai funcţionează perfect, două �ncărcătoare pentru 901. Probabil că voi trece c�nd ajung să fiu nevoit să mai investesc �n componente.
    Oricum, am �ntrebat de eGo şi pe site-ul de unde am comandat eu ţigările mele (Tigari electronice, Tigara electronica, Trabucuri electronice, Consumabile tigari electronice, Pipa electronica), şi am primit răspunsul că se poate comanda şi eGo.

13. #3653 SP
    Junior Member Alinaog's Avatar
    Salut
    Va urmaresc de ceva vreme si va admir pe toti cei care ati reusit sa renuntati la analoage. Eu nu am reusit! Prima incercare a fost: RN 4081 *Super Mini*, proasta din toate punctele de vedere(o luna m-am chinuit cu ea, baterii, atomizoare etc). M-am documentat si am ales apoi DSE801 pe care am folosit-o fix 2 saptamani. Am incercat sa fumez intr-o seara la o terasa si toata lumea se zgaia la mine(fiind o persoana mai discreta de felul meu am bagat-o rapid in geanta)! Pentru cine este interesat vreau sa o dau ! Inca astept tigara electronica perfecta!
    Bafta in continuare!

14. #3654 SP
    Pt un incepator intre un dse 901 si un eGo ce ati recomanda ?
    In mod normal fumez cam 20 - 25 de tigari intr-o zi normala (lucky strike blue), mai mult cand ies in oras si ma trezesc cu o bere in fata . Ma intereseaza sa am o autonomie buna, calitatea prodsului per total (look, finisaje, durata de viata samd) dar si pretul.
    Se gasesc foarte multe informatii pe net dar cred ca parerea unei persoane este mai importanta
    Deasemenea as dori sa le multumesc tuturor celor ca mi-au trimis pm cu informatiile pe care le-am solicitat.

15. #3655 SP
    La atomizor sau la baterie te referi?

16. #3656 SP
    Junior Member Aris's Avatar
    In mod normal fumez cam 20 - 25 de tigari intr-o zi normala (lucky strike blue), mai mult cand ies in oras si ma trezesc cu o bere in fata . Ma intereseaza sa am o autonomie buna, calitatea prodsului per total (look, finisaje, durata de viata samd) dar si pretul.
    Se gasesc foarte multe informatii pe net dar cred ca parerea unei persoane este mai importanta
    Deasemenea as dori sa le multumesc tuturor celor ca mi-au trimis pm cu informatiile pe care le-am solicitat.
    Eu personal am ramas categoric pe eGo. Nu fac reclama nimanui si din cate am incercat pana acum pot spune ca e cea mai fiabila solutie.

17. #3657 SP
    Nici eu nu mai fac reclama ca ramin celalti cu marfa nevinduta.

18. #3658 SP
    Junior Member sirPO's Avatar
    Parerea mea este ca eGO nu este un produs cu care sa incepi. 901 este mai facila, d.p.d.v. al utilizarii ca incepator, eventual cu un acumulator de 280mA (parca si atomizorul de la 901 este mai bun decat la 510, as mi s-a parut). eGo necesita oarecare experienta, altfel risti sa arzi atomizorul. Altfel, ca raport performante/cost, dar si calitativ eGo e net superior, poate cel mai bun ET de pe piata. Si in mod cert, acumulatorii de la eGO vor avea o viata mult mai lunga. Eu am folosit 901, 510 si, de vreo 3 zile, si eGO.
    Din pacate, experienta mea e de numai o luna de zile, asa ca....

---------- Post added 06-10-2010 at 11:02 AM ----------

In concluzie, cred ca este o chestiune financiara. Daca ai bani suficienti, eu as recomanda sa incepi cu un 901, eventual cu un kit minimal (atomizor, acumulator, incarcator plus 5 cartuse), plus o baterie mega, de 280mA, plus un atomizor sulpimentar (cam 170-180lei). Vezi ce si cum. Si apoi poti achizitiona, daca vrei, si un eGO (cam 200lei). Vezi ca exista adaptoare ca sa folosesti atomizorul de 901 la acumulatorul de eGO. Daca stai mai prost cu fondurile poti lua direct eGO, plus un atomizor de rezerva (cam 230lei). Cu riscul sa nu te descurci cum trebuie cu el, si sa mai ai nevoie de un atomizor, doua...Fi insa atent: trecerea de la tigarea clasica la ET trebuie sa se faca fara sincope si probleme. Altfel vei ajunge la concluzia, complet gresita, ca ET-ul e de vina si te vei intoarce la tigara clasica (MARE EROARE!!!). Si, cred ca, 901 iti va permite sa faci mai usor trecerea. Parerea mea...

19. #3659 SP
    Va multumesc pt sfaturi, pana la urma m-am hotarat si am facut o comanda pt un eGo (bateria mare m-a convins), acum astept cu nerabdare sa vina pachetul sa testez noua jucarie . Sunt sigur ca trecerea se va face fara probleme si voi renunta definitiv la "analoage"

20. #3660 SP
    Cand se termina vata originala din cartus cu ce se poate inlocuii: un burete sau exista o vata speciala?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 183 of 224 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks