1. Nu pateste nimic. Li-Poly are o durata de viata de 1-2 ani (50% capacitate) chiar si nefolosite. Poti sa le incarci fix cum vrei, cat vrei, cand vrei.
2. Din cate stiu nu exista inca PCC pentru megabaterie 510. Sau PCC in care sa incapa cea mega.
1. Nu pateste nimic. Li-Poly are o durata de viata de 1-2 ani (50% capacitate) chiar si nefolosite. Poti sa le incarci fix cum vrei, cat vrei, cand vrei.
2. Din cate stiu nu exista inca PCC pentru megabaterie 510. Sau PCC in care sa incapa cea mega.
Joye 510 MEGA PCC
am gasit asta pe ECF, cautare gugal 510 mega PCC
28 de zile de vaporizat.
Fizic ma simt infinit mai bine (gust,miros imbunatatite).Pe cealalta parte ,nu vreau sa mai vad analoaga in fata ochilor.Ieri am tras 2 fumuri din curiozitate(kent 8 HD).Imputita,ce sa mai...Acum realizez de ce altereaza anumite simturi..
22 de zile de joye510 fara probleme (multumesc,Eugen) de azi megabaterie,pastru (multumesc,Cezar).
Intretinere:
atomizoarele-lasate seara la scurs si suflate la 4-5 zile+burn la rosu;
bateriile-fara mila si respect;
Lichide:AM INCERCAT URMATOARELE AROME:
-RY4-4/5
-REDBULL-2/5
-MARLBORO-3/5
De azi sunt pe 2 arome noi:Camel,Winston (comentrariile mai tarziu).
Cum zicea si Eugen smecheria e sa dibuiesti 2 arome compatibile si sa mergi pe "amestecate".Atentie la dozare-poti compromite prea mult lichid (cazul meu-redbull de mi-a iesit pe nas propriu/figurat).
In spiritul legaturii ce ne conecteaza pe noi,vaporizatorii DONEZ:
Mini Electronic Cigarette (Boge JKY306C) - China Electronic Cigarette,E Cigarette,E-Cigarette in Health Care Appliance
( a nu se considera reclama sau promovare,calitatea fiind slaba fata de joye510)
-2 atomizoare+2 baterii (functionale dar in limita lor)+15 ml lichid redbull(prietenii stiu de ce),cuiva care vrea sa se lase de fumat si nu-si permite sau care e in pana financiara;
ATENTIE!
Nu include incarcatoare de niciun fel.
Transportul va fi suportat de doritor.
multumesc accept donatia cu placere sunt cel mai sarac de pe aici nu am bani sa mi cumpar un 510 eugen stie asta multumesc mult
De abia am dat mana cu el.Trebuie sa ne cunoastem mai bine.
Winston-ul e tare,aspru, asemanator cu Marlboro,merge in combinatie cu Ry4 perfect.
Camel-aromat,catifelat,fum la greu,dar fara dulcegarii.
Repet,primele impresii.
Cred ca-ti trebuie vreo 2-3 zile sa poti sa faci un review pe arome si lichide.
Kino - te-aş sfătui să nu mai dai burn "la roşu" la atomizoarele 510.
De ce zic asta.. are un fir care transportă lichidul de la cartuş la filament..fără ăla o să ai un atomizor funcţional.. dar cu aburi puţini..
In fine, o să vezi �n timp.
A se respecta urmatoarele in privinta modului de lucru si utilizare al atomizoarele de orice fel, dupa cum urmeaza (reguli stricte, omis reguli protectie a muncii):
- a nu se face suflare la presiuni mai mari decat orice altceva ce nu iese cu presiunea plamanului; chiar nici asta;
- a nu se lovi de chiuveta in speranta ca va iesi tot lichidul si va mai fi si un atomizor functional;
- in nici un caz si repet ...in nici un caz nu se va face vreodata burn la rosu...se distruge fitilul de SIO2 si veti ramane cu o "rezistenta de resou" pe care a-ti facut caca si a-ti incalzit-o ulterior.
- a nu se extrage din atomizor nici un fir ce pare a fi ramas din buretele cartusului decat atunci cand se stie sigur ca asa este;
- a se umple imediat ce se simte aroma de "ars" altfel ajungem la varianta cu fitilul;
- a se astepta 1-2 minute dupa montarea unui cartus nou cu ""zeama"" peste un atomizor uscat;
- a se evita actiunile mecanice de orice fel asupra acestuia; acest lucru duce la ruperea nichelinei- de obicei pe langa punctul de lipitura cu firul conductor;
- a nu se inunda atomizorul prin supra-umplerea cartusului sau supra-picurare pe atomizor ori prin utilizarea aceluiasi material absorbant in cartus de n-ori. Acest lucru duce la distrugerea bateriei si la incarcarea "rezistentei""de nichelina prematur; Un atomizor bine utilizat nu va bulbuci niciodata...cand se trage din el.
- partea cu fiertul in apa clocotita timp de 15 minute nu am incercat-o... si nici nu o recomand datorita faptului (dupa cum cred ca s-a mai discutat) ca apa infiltrata in panza metalica nu se evapora complet decat in vreo 2 zile; in sensul ca trebuie sa aduceti atomizorul la o temperatura de cel putin 80 de grade pentru ca apa evaporata din partea inferiora sa nu faca condens pe partea de mai sus (sa va ganditi la panza metalica si iar![]()
);
- La DSE 901 a nu se tine mana pe gaurica prin care intra aerul..astfel iar ajungem la varianta cu fitliul;
- IMPORTANT !; A SE RESPECTA DECIZIA INITIALA DE A TRECE PE ET CHIAR DACA ACESTEA NU PREZINTA COMODITATEA ANALOAGEI. A SE REVEDEA CONSTANT MOTIVUL INITIAL AL INCERCARII DE A TRECE PE eT !
- etc.> sper ca a-ti inteles ideea ...nu am eu o perioada prea mare de eT dar am invatat intr-un an cati altii in 10...io si Fat Frumos ce mai. Chiar am patit intr-o zi prin utilizarea unora dintre aceste metode sa raman cu nici un atomizor din 3 . si asa a trebuit sa fumez 2 zile analoage...mai multe nu va spun am revenit direct la 2 pachete /zi. Am zis ca mor.
Aceste sfaturi nu sunt pentru cei ce deja posteaza pe acest forum si pentru care am un respect deosebit ci pentru lurkeri-i ce il citesc din umbra si care nu au curaj sa posteze datorita faptului ca sunt prea comozi (ca mine de altfel) sau sunt in cautarea de informatii.
Si tot pentru acestia pot adauga : luati-va pentru inceput un singur fel de e-tigara cu multe rezerve de consumabile; in timp garantez ca o sa le incercati pe toate;
PS: respect pentru vapers club si promptitudinea lor. (sper sa nu fie reclama)...o adevarata alternativa reusita la okazii.
PS2: sper sa reusesc vreodata sa fac un post de cateva randuri
---------- Post added 24-02-2010 at 10:48 PM ----------
Adaug....
Am o problema constanta cu toti ""analogii"", in sensul ca toti rad ca trag fumuri dintr-un bec (care culmea se si aprinde). Nu am nici cheful necesar si nici timpul necesar sa le explic la toti ce inseamna cu adevarat eT.Singura solutie gasita e sa rad eu. Nu este de fapt o alternativa la fumat ci este un compromis la fumat, iar daca maine se va dovedi asa cum am vazut pe PRO tv sau pe alte cele ca este un lucru mult mai rau decat analoaga tot nu mi-ar parea rau....am avut macar perioada in care m-am simtit bine dupa 16-17 in care nici nu am simtit ca traiesc (poate exagerez). Acum pentru mine, poate spre deosebire de alti tinerei(am si io 32 de ani
) care sunt pe-aici sau citesc, ultimii 6-7 ani de analoage au fost un chin... nu puteam sa respir, constant obosit si fara chef de nimic. Totul s-a schimbat. Ele analoagele erau marea cauza a problemelor mele.
Acum sunt mai vioi, aerul e aer, la mirosuri si gusturi ma intrec cu ursul grizzly si cel mai important dupa cum ziceam intr-unul din posturile anterioare ....berea e bere. Problema principala nu vreau si nici nu pot deocamdata sa renunt la fumat.
PS: iar nu sunt 2 randuri...postez mai jos; ce sa faci berea e bere.
PS2: Multumesc tuturor pentru acest forum si pentru review-urile pozitive ce m-au facut sa ma apuc de digitale.
Respect si stima! Revin cu cat de multe informatii pot privind experienta mea eT.
dupa fix 1 luna si 1 zi ma inscriu si eu in club cu un atomizator mort(primul de fapt).ma declar multumit de fiabilitatea lui tinand cont ca l'am forjat zilnic intre 8:00-23:00
![]()
@morecore subscriu la ideea ta, si pe mine ma enerveaza toti analogii care se baga in seama, ca ce-i aia cum merge etc.. Mai ales cei care zic ca au auzit ei de la fratele sorei colegei prietenei unchiului lor ca digitala e mai daunatoare decat analoaga. Cat de naiv sa fii sa crezi tot ce ti se spune?
. Eh, nu mereu prostie, mi-au zis asta si niste oameni care chiar nu sunt "prosti", doar naivi, care "merg dupa turma" sa zic asa
![]()
Dupa 10 zile de citit intreg thread-ul, doresc sa multumesc celor de la care am invatat cate ceva (special Maddoc).Am inceput cu 2 porcarii de e-health (sa vad cu ce se mananca eT),apoi cu j902 (3 baterii cu partea electronica-si nu senzorul- duse si 4 atomizoare moarte-lipituri desfacute- in 3 saptamani).Acum utilizez probabil cel mai urat "mod" - 3 acumulatori decate 2700 mAh intr-o cutiuta rotunda de suplimente alimentare cu atomizorul si un buton de cd-rom pe capac si un passtrough de j902.In cateva zile trec pe 510 cu megaberie.
am primit o donatie de la kino vreau sa i multumesc pe aceasta cale e ca si cum m-ar fii salvat de la o moarte lenta dar sigura pe viitor sper sa avansez in kituri mai complexe mai fiabile si care au o durata de viata mai lunga pana atunci ma voi multumii cu ce am primit multumesc inca odata kino atb![]()
[QUOTE=MadDoc;276129]mac mac!
Mercic, dar eu le-am incercat deja ca mi-am rulat si eu pe vremuri.
Sunt absorbante, se imbiba cu lichid dar nu renunta la el in favoarea atomizorului.
In alta ordine de idei, am reusit sa fac functional atomizorul Joye302.
Intr-un mod haotic, printr-o combinatie de "mod"-uri.
Mercic nicos pentru idee! Ai rostit cuvintele magice la momentul potrivit.
Pana fac un set de poze va descriu procedeul:
Se ia un cartus, se goleste de vatelina originala. Se scoate din mustiuc cartusul, iar fix in fundul cartusului alb, acolo unde este si semnul de centru se da o gaura cu o capsa incinsa la bricheta (preferabil mini capsa dar merge si cu cele clasice mai mari care se gasesc pe orice birou).
In fundul cartusului (partea mai stramta, lunga de 5mm, aproape rotunda, care intra in mustiuc) se indeasa o parte din vatelina originala. Nu foarte indesata, dar nici rara. Cu densitatea vatelinei se regleaza debitul de lichid catre atomizor, deci cu cantitatea de vatelina va veti juca pana obtineti rezultatul dorit.
In partea mai groasa a cartusului se introduce o piramida lipton intrega. Aceasta se prepara astfel:
-se desface piramida de plasa (nu hartie) si se obtine un dreptunghi
- se roluieste strans pe o scobitoare; latura mai mica a dreptunghiului plasata de-a lungul scobitorii, practic se roluieste lungimea dreptunghiului
- se scoate scobitoarea din centru si se lasa sa se desfasoare putin, de la 3mm grosime daca e infasurata strans pana la vre-o 6-7mm
- se indoaie la jumatate si se introduce in cartus cu indoitura spre vatelina
- daca preferati puteti sa si taiati de 2-3 ori in lungime partile libere dispre atomizor pentru a mari suprafata de contact
MadDoc, merge super! Buna treaba!
Am folosit operatia descrisa de tine si am modat cu succes un cartus de Janty/Joye Stick V3 pe care l-am primit astazi si abureste super!
Sper sa ma tina tigara caci am inteles faptul ca modelul este destul de nou. S-au gresesc?
Chiar daca am fost pasionat de eT de cand am vazut un coleg pufaind, abia acum imi dau seama de adevaratul potential al lor. Inarmat cu un Joye 510 cu megabaterie nu am mai pus gura pe analoage de vinerea trecuta, cand am primit tigarea, 6 zile. Nici macar nu mi-am propus sa nu mai fumez analoage, ci doar am pufait, a doua zi l-am luat la scoala, am pufait si pe strada si in metrou si pe peron, si cand am iesit "la o tigara" cu un prieten m-am scarbit, eu fumand eT si el analoage.
Mai urmeaza sa imi mai iau o baterie si un atomizor de rezerva, si m-am scos.
salve tuturor si pusi cu drag lui lucian, moneug si maddoc!
revin azi cu noutati
ultima oara v-am povestit in ce hal m-am destrabalat cu analoage toata vara si cum m-am hotarit la finele anului trecut sa-mi dau singura bobirnace peste nas si sa ma intorc la digitale... de la ultima postare si pina acu' mi-am mai tras inca un SD, dar de la maddoc (primul era de la totally wicked), iar azi m-am ales si cu un joye stick v3 alb.... daca pina saptamina trecuta inca mai inhalam 5-6 gudronate in amestec cu digitalele, azi nici nu m-am mai atins de otrava... motiv: joye stick + adaptor de 510 + atomizator de 510 + liquidul de cafea de la vapers = orgaaaaaaaaaaaasm cu lacrimi!!!! .... cu doua screwdrivere (cu adaptor si atomizator de 510), stick-ul asta si liquidul de la maddoc zau de mai imi trebuie altceva...
.... desigur, pina mai apare iar alta minune care sa merite s-o bag in seama....
ps - (fiindca am vazut discutiile anterioare) io nu m-am inteles cu liptonu', asa ca imi fac in continuare cartusele cu juwel si sint super multumita... in ceea ce priveste gudronistii care se uita (ca io nu le zic "analogi"), pufaiti, fratilor, din ce scula vreti, chiar si din cutie de medicamente (cum scria cineva mai devreme), fiindca noi sintem cei cistigati!
Bookmarks