Ne iradiazaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
(Oare in Olanda fetele au toate cite un Janty in gura !?)
Ne iradiazaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
(Oare in Olanda fetele au toate cite un Janty in gura !?)
Ce am patit ieri:
Am trecut o fuga pe la mama, am pufait un pic, mancat ceva apoi hai sa plec.
Mi-am bagat nicostickul in borseta, si am plecat acasa. Acasa ritualul obisnuit cu copilul ( spalat, hranit culcat ), apoi zic hai sa stau un pic pe net si sa pufai. Deschid borseta si ma izbeste un puternic miros de ars. Scot nicostickul sa evaluez dezastrul. Cand am plecat de la mama ( a stat cam 1 ora nicostickul in borseta ) am uitat sa dau te buton sa il pun pe off si avand birseta cam plina a stat apasat butonul pt pufait. Mentionez ca nicostickul merge la 5v cu 2 baterii 14550. capacul de la cutie era topit si deformat in partea de jos, regulatorul de tensiune ziceai ca e pistol de lipit, atomizorul idem ( 510 de la janty ). l-am lasat un pic deoparte sa se raceasca si apoi apas pe buton. nu sa intamplat nimic ( normal zic, sigur e ars atomizorul sau regulatorul ). pun alt atomizor, apas...nimic. Zic hai sa schimb bateriile. pun alte baterii, apas butonul...abur. Zic hai sa incerc asa la misto si atomizorul initial. il pun si surpriza: merge si acum si merge al dracului de bine. Asta e un atomizor erou. Sa rezisti atata timp la 5v e ceva...
P.S.: sa nu mai aud de 3.7v , experienta la 5v nici nu se compara cu cea de la 3.7v dintr-un puf de 2-3 secunde scot abur cat dintr-un puf de 10 secunde la 3.7v. debia astept sa incerc un 801 la 5v dupa ce fac rost de conector.
jeblond - Am 10 atomizoare la activ duse pe apa simbetei de 801...
Sincer iti zic ca sunt cele mai proaste din punct de vedere al fiabilitatii...
La abur pe un stick sau usb bate orice existent pe piata...dar decit sa crape 1 atomizor pe saptamina..prefer un 901 (sau cum esti tu pe 501)
Pot sa ma numesc singur 801 KILLER
Daca esti din Bucuresti iti dau eu si atomizor si conector de 801 pt. teste..sa vezi cum sta treaba...dar sunt bani irositi degeaba..parerea mea.
woow 10 atomizatoare ,in cat timp? , mie dupa 34 de zile de utilizare simteam ca atomizatorul
nu imi mai da aceiasi cantitate de vapori, nu l-am mai curatat a 2 a oara cu proilen glicol,
l-am desfacut , concluzia pe care am tras-o este ca P.G. nu curata destul de bine ,
pe rezistenta se depune un rezid negru asemanator cu cel de zahar ars
cu cat devine mai gross cu atat obtii mai putini vaporicu si gustul neplacut de ars
,voi cauta ceva mai eficienta sa pot curata atomizatorul fara sa il desfac,mai bine zis o solutie care dizova rezidul
SECRETUL LONGEVITATII atomizatoarelor originale de la RUYAN
este faptul ca au o rezistenta mai groasa ,are dezavantajul ca nu se infierbanta la fel de tare ca cele subtiri dar are avantajul
ca nu se ard atat de repede,are o viata mai lunga, prin urmare si cantitatea mica de vapori
MODELUL 801 renumit pentru cantitatea mare de vapori, nu am avut ocazia sa desfac un atomizator dar din cate inteleg are un voltaj mai mare iar faptul ca iti ofera o cantitate mare de vapori denota faptul ca rezistenta este destul de subtire pentru curentul care
il primeste ,prin urmare durata de viata este multa mai scurta, in timp firul se carbonizeaza ,mai bine zis se arde,
DECI sa nu se gandeasca careva ca o sa apara in timp atomizatoare care vor rezista ani de zile ,
orice ar face din orice material ar fi confectionat rezistenta moartea sa este inevitabila,in cele din urma se va carboniza rezistenta
singura sansa ar fi alt sistem de functionare
cat despre baterii cele pe litium sunt singurele acceptate pe piata, exista o baterie mult mai puternica LITIUM POLIMER
dar este foarte periculoasa daca este supraincarcata,sau primeste un voltaj mai mare la incarcare sau daca se face un scurt aceasta se infierbanta si poate lua foc sau mai rau , poate exploda daca invelisul bateriei este rigid (cum este tigara electronica)
Eu merg pe un atomizor SLB dse901 din 26-29 Iunie.
Ieri am spalat in apa oxigenata (apoi cu apa calda de la chiuveta) cele doua de joye510 si (celelalte) doua dse901 ca mai am si unul negravat pentru passthrough si merg brici. Daca tineti in apa oxigenata atomizoarele mai mult de opt ore (adica peste noapte vreo 12) puteti dezlipi cu unghia vopseaua de pe ele foarte usor.
Acum am (si) un atomizor de joye510 "silber", precum cel de la dse901.
Am trei baterii albe (din care una automata) si doua negre.
Atomizoarele merg de minune si arata super.
---------- Post added 05-10-2009 at 11:13 AM ----------
Ieri am spalat in apa oxigenata (apoi cu apa calda de la chiuveta) cele doua de joye510 si (celelalte) doua dse901 ca mai am si unul negravat pentru passthrough si merg brici. Daca tineti in apa oxigenata atomizoarele mai mult de opt ore (adica peste noapte vreo 12) puteti dezlipi cu unghia vopseaua de pe ele foarte usor.
Acum am (si) un atomizor de joye510 "silver", precum cele de la dse901.
Am trei baterii albe (din care una automata) si doua negre Joye510, o tigara completa si un passthrough dse901.
---------- Post added 05-10-2009 at 11:14 AM ----------
Acum am (si) un atomizor de joye510 "silver", precum cele de la dse901.
Am trei baterii albe (din care una automata) si doua negre Joye510, o tigara completa si un passthrough dse901.
---------- Post added 05-10-2009 at 11:14 AM ----------
...
---------- Post added 05-10-2009 at 11:15 AM ----------
...
---------- Post added 05-10-2009 at 11:17 AM ----------
De ce nu mai merge editorul si nu pot modifica textul !? Scuze ca acum vedeti triplu !!!
iorgo - 10 atomizoare s-au dus in decurs de 3 luni jumatate...
toate erau facute de royal smokers...
nu zic ca si restul producatorilor or avea aceeasi fiabilitate
dar pe mine personal modelul 801 m-a dezamagit total.
901 ma tine 2 sapt-1 luna (dupa cum imi e norocul).
pe viitor cred ca am sa testez si atomizor de 510 sa vad cum e.
stie cineva cum pot sa scap de gustul de "metal" dintrun atomizator joye510? am curatat cu apa oxigenata si cu alcool dar tot nu scap de el ... este primul meu atomizator a pierdut acea "atza" care duce lichidul pe rezistenta dar a functionat la picatura .. dar acum de cateva zile nu scap de gustul acela metalizat oricate picaturi as pune pe el
vreun sfat inainte sa-l arunc
?
dse801 nu este facut de royal smoker,am verificat produsele originale de la royal sunt denumite altfel sunt scrie cu GS-66 ,GS-64 GS-69 etc (poate au si gs-801 nu stiu) iar pachetul contine doar o baterie si un atomizator,de obicei are o stema cu o coroana aurie sau pe pachetul metalic unde tii tigara are un profilul unui individ cu palarie si cu tigara electronica in gura
iorgo - http://www.royalsmokers.com/CT-KR-108.jpg - asta e modelul pe care l-am cumparat eu..se pare ca nu e 801 ci KR-108.
E o copie dupa 801..se potriveste atomizorul de 801 la el.
Spaga mea... e tardiv sa mai reprosez cuiva ceva..
KR-108
Pen Model
14 colors
Product Size: Φ 9.15 *152mm
Oricum am trecut inapoi pe 901 si in curind voi testa si 510 sa vad de ce e in stare.
nforcer si eu caut o solutie pentru a curata atomizatorul , gustul nu este exact de metatal este de la rezidurile care se depun
pe atomizator din urma infeirbantarii lichidului,am precizat si mai sus intr-un comentariu,am desfacut ieri un atomizator si
l-am pus intr-o solutie de curatat depunerile de calcar si arsurile cum ar fi ajax l-am lasat o zi , spre surpriza mea l-am scos din solutie l-am clatit si am observat ca depunerile de arsura s-au dus,acum voi pune un atomizator fara sa il desfac sa vad daca va avea acelasi efect raspunsul ti-l voi da maine, oricum consider o prostie sa il pui in coca cola sau alte prostii cum ar fi apa oxigenata, pana la urma este vorba de depuneri de arsura cum se intampla si pe banala tigaie de bucatarie,deci trebuie o solutie
chimica puternica care pur si simplu sa dizove arsura,
Nu stiu ce sa zic. Si eu am avut parerea asta de gust metalic sau de praf. O fi de la atomizor (prea) nou, poate pufai tu spre baterie si mai are putin si se ineaca, poate e vata sau ce ai tu inauntru buna de schimbat sau nu-i bateria bine incarcata... Io nu mai simt deocamdata nimic, oricum amestec etigarile cu classice si nu prea mai am gust. Incearca totusi cu putina menta in lichid dar sa nu domine prea mult menta. Apropo, cred ca moldovenii si ucrainienii au inceput sa bage arome sa-ti deschida mai mult apetitul de tutun. Le cam mor afacerile si baga in disperare sa le cumpere marfa in continuare. Chiar si astea timbrate de la noi sint la fel. Acum m-am incurcat si cu etigarile, trag din toate...
Incearca sa nu sharezi etigara cu toata lumea, poate trag prea brusc sau prea prelung...
Si nu mai pune picaturi direct pe filament !!! Clar e bateria umeda...
Gusta cu degetul din ce amestec faci, pune pe buze. Nu o sa-ti amorteasca tot capul, crede-ma. Apoi mai bagi menta.
Scrie si in cartuliile tigarilor, e drept ca in "chinglish" dar e mentionat:
ET-urile se aprind singure si se ard o data la cateva sute de pufuri. (evident ca nu o fac pentru ca bateria aia mica nu e in stare)
Atentie! Daca e vechi e posibil sa se strice!
Suflati atomizorul. Incingeti la rosu nichelina de cateva ori si se rezolva (Cu un adaptor de priza de 5V sau alta sursa de curent intre 4V si maxim 5V).
Figura se repeta pana se vede clar firul de nichelina. La inceput se vede doar o masa amorfa rosie iar pe masura ce repetati figura se vede nichelina clar. Atunci e curatata de depuneri.
Pas suplimentar baia de propilen glicol.
Un atomizor ars 1/zi sau la 2 zile traieste mult!
De ce trebuie curatata de depuneri?
dispar aromele ciudate
scade temperatura de functionare a atomizorului, respectiv creste durata de viata
(depunerile retin caldura si asa se consuma [oxideaza] mai repede nichelina sau se desprinde din biluta de cositor)
mad doc este destul de brutala metoda asta ,am incercat-o pe ambele atomizatoare , cel vechi (o luna si 5 zile de utilizare)sa inrosit un pic dar sa oprit brusc ,l-am desfacut si sa vezi s-a ars filamentul, cel nou a rezistat functioneaza normal,scoate vapori destul de bine , nustiu poate am avut ghinion ,eu unul nu vreau sa mai incerc pe alte atomizatoare,mai ales sa fie mai vechi,am folosit un transformator de 4.5 V
Bookmarks