Batranetea, ce sa-i faci!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prima imagine: diverse de pe Amazon.de (au venit intr-o zi si jumatate... si asta la minte la tara!). Ar fi pe-acolo un switch Linksys, un cablu super strong Anker Lightning, un SATA pe USB, un charger wireless, acumulatori AA Eneloop si un Byrd Raven 2.
A doua imagine: Byrd Raven 2. Am scris mai multe despre el pe threadul de EDC.
A treia: in sfarsit un upgrade la sistem! Am prins o ocazie sa marit al meu 7600K si Asus Maximus VIII Hero, asa ca trec si eu la un 8700K si Maximus X Hero! Plus o sursa mai puternica... Sper sa ma tina RAM-ul (ca e cam greu de maritat kit de 64GB)... Doamne Ajuta!
Hai ca anul asta am prins bine de ziua mea, nu?! Now it's time to parteeeeeeeee!![]()
In timp ce unii isi cumpara playere smechere, eu mi-am luat casetofon. Sunt oare chiar atat de batran?![]()
Unde ai gasitnici nu stiam ca se mai fabrica.
Io am gasit asta .. din pacate nu merge
Cred ca e cureaua dusa
Eu l-am luat de aici. Dar ffs, am dat 499 RON. In 2 zile s-a scumpit cu 200 RON?!?
Linki-ul de mai sus duce spre un router asus![]()
Ma rog .. inca imi caut un walkman foarte bun, sunt dispus sa dau pana la $100 pe el (nou)pe cel de mai sus am dat 12$ a venit la cutie cu tot ce trebuie, am investit inca ~ 15 $ in accumulator nou, din pacate cel nou face la fel cu cel vechi
... are si attachement pentru baterie normala AA, insa nu functioneaza nici ala. Fiind din Japonia (totul e in JAponeza in manual) deci nu stiu exact cum ar trebui sa functioneze.
Obiectiv pentru Nikon @F64 cu bonus filtru de polarizare - 550 lei
Pretty awesome pentru banii dati.
Am avut aceeasi versiune, dar pt sony si pe urma pt canon. Foarte bun raportul calitate/pret. Nu l-am luat pt nature ci pt portrete ca pe vremea aia nu aveam banii pt 1.4, 1.2 tele. Asa ca 300mm @5.6 imi faceau un background foarte blurat doar ca nu ma mai auzeau "modelele" bine.![]()
O tastatura clasica, mecanica... pentru ca la naiba, e timpul sa combinam utilul cu placutul!
Logitech G810... la promotie. Kicks ass!
Azi am dat-o pe Jazz. Smailo Jazz mai exact. Detalii aici.
Pentru femeie la bucatarie, e perfect!
Cateva achizitii noi. Sa le luam pe rand:
1. Niste LED-uri mai speciale de pe Amazon - love the looks of them (din pacate, chinezul spunea 15W, au real 9 - 9.5W)
2. Looney Tunes USB sticks - desi au doar 8GB, sunt din plastic, USB 2... but i still love them!
3. iHealth Blood Pressure Monitor - pentru ca era timpul sa ne luam tensiunea direct pe iFon, nu?
4. The Button! Mai tineti minte aplicatia aceea de pe iFon care nu facea nimic? Ei bine, asta face... dar tot scump ca naiba este!
5. "Triplu" stecher cu 4 iesiri, cu telecomanda fara baterii (yay).
Item-urile de la 2 la 5 le gasiti pe Quickmobile. Daca aveti nevoie de detalii despre un produs anume, let me know!
Ah, si tot ieri a venit si fratele radio mai mare, de la Tecsun. Am facut 160Km sa-l ridic... mama lui de chinez! Tivdio V-115 ramane mult mai portabil, dar trebuie sa recunosc ca Tecsun ICR-110 prinde ceva mai multe posturi. Si are avantajul ca merge cu acumulator 18650! Yay! Ambele stiu si de mp3 playback... stiu mp3 recording, dar recunosc ca nu m-am jucat suficient cu functia asta.
Bookmarks